merhabalar arkadaşlar 2 gündür sistem özellikleri ve fiyt orantılı bi araştırma peşindeyim casper a hiç bakmıyoduım ama bu modeli baya dikkatimi çekti özelliklere göre fiyatı çok güzel geldi ekran kartı kısmında biraz şüpheliyim
ekran kartı seçimim Mobility Radeon hd 5650 mi yoksa Nvidia GT540M Optimus mi olmalı derken aşşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum...
bu civarda önerebileceğiniz bu özelliklerde başka laptop varmı ve casper kullananlar casper hakkında bilgi verebilirmi ... sizce nasıl ?
ramın 8 gb olması çekiyo beni onuda ekliyim
nerdeyse aynı fiyata i7 laptop alırsın hem ram 8 gb olması değilde 4 gb olup işlemcini önplanda tutarsan daha iyi edersin ram takabilirsin ama işlemci zor. bu modele bak istersen bi
hangi modele
hangi model ?
i7 işlemciler 1800 civarlarında o yüzden pek bakmadım
zaten aldıktan sonra pişman olmamak için buraya yazdım öncelikle ... önerilerinizee açığım
bunlar reklamımı yasakladı boşluk bırakmak gerekiyor beni bunun içinmi yasakladılar acaba yöneticileride muhatap bile olmuyor sebebini bile demiyorlar.
benm gönderdiğim makinayla aynı özelliklerde hatta benim verdiğimin rami 8 asusun ki 4 ?
8gb ram i hepsini kullanamazsın birde casperin modelleri yerli olduğu için ucuz oluyor genelde sıkıntı veriyor ama yaşamayanlarda var ben ondan sana ekstra biröneri yaptım kafana yattıysa alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
8gb ram i hepsini kullanamazsın birde casperin modelleri yerli olduğu için ucuz oluyor genelde sıkıntı veriyor ama yaşamayanlarda var ben ondan sana ekstra biröneri yaptım kafana yattıysa alabilirsin
anladım şöyle 1 hafta kadar iyice araştırıyım diyorum 1500 civarı düşünüyorum önerilerin devamını bekliyorum ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme