Mesajınızdaki vurgulanacak kelimeler Arkadaşlar merhaba,umarım burası doğru yerdir.Asus laptop aldım,fakat hayal kırıklığına uğradım çünkü alet çok yavaş çalışıyor.Örneğin ilk boş internet sayfasını açmak bile 7 sn sürüyor,ram 100e çıkıyor,aynı anda birden fazla program çok zor çalışıyor,programları açmak-kapamak bile 5-10 sn sürüyor.Shutdown 1 dkya yakın zaman alıyor,internet sayfaları üzerinde sağ clik çalışmıyor.Bütün update leri yaptım birşey değişmedi.Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. Model : F3Sc220DR İşlemci : Intel® Core™2 Duo T7500 - 2.2GHz Bellek : 2GB DDR2 667 MHz HDD : 160GB - 5400rpm SATA Ekran kartı : 128MB NVIDIA GeForce™ 8400M G LCD : 15.4 WXGA Color Shine Optik : 8x DVD Super Multi FAX/Modem : 56K Ethernet : G-bit LAN WiFi : 802.11a/b/g/N Bluetooth : var Webcam : 1.3M Megabyte Pixels Kart okuyucu : MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo Usb Sayısı : 4x USB 2.0 ports Hediyeler : Çanta ve mouse hediye İşletim sistemi : Vista Premium
acaba sürücülerden kaynaklanıyor olmasın yani yüklenmeyen sürücü filan.onları bi kontrol edin olmadı makinayı yeni almışsınız zaten kutunun içinden çıkan asus kurtarma cd si ile işletim sisteminizi tekrar yükleyebilirsiniz
bence firefox kue ekplorer ram düşmanı birde nete bağlandığın sistemini kontrol et donanımın süper çünki güle güle kullan