Şimdi Ara

Yeni Laptopta Cızırtılı Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msi gp62 leopard pro model bilgisayar aldım fakat ses cızırtılı çıkmaya başladı bir süre sonra anladığım kadarıyla hoparlör ile alakalı değil internette yazan şeyleri denedim ses kartını güncelledim 16bit 44100gz getirdim ama çözülmüyor ne yapabilirim ?

• Real HD audio yu sildim geri yükledim bilgisayar açılınca bir düzeldi ama kısa süre sonra ses tekrar cızırtılanmaya başladı ne yapsam olmuyor kulaklıkla denedim kulaklıklada çızırtılı ses geliyor. Tavsiye verebilir misiniz ?
  • hakan029 kullanıcısına yanıt
    Bir çözüm değil belki ama bilgisayarı tvye bağlayarak deneme fikri aklıma geldi. Ses grafik kartından alındığında herhangi bir parazit oluşup oluşmadığına bakıp buna göre varsayım üretmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
  • flamenjero F kullanıcısına yanıt
    Televizyona bağladım hiç bir sorun yok ses gayet düzgün
  • hakan029 kullanıcısına yanıt
    Batarya takılı mı yoksa gücü direk mi alıyorsun? Bir sürü nedeni olabilir. Sistem yük altında mı, işlemci ram kullanımları nedir gibi. Bilgisayarı güvenli modda açıp bir de o şekilde deneyin derim
  • flamenjero F kullanıcısına yanıt
    Batarya takılı hiç çıkarmadım. Prize takılıykende , pildede aynı sorun var. Sadece youtube açık şuan ama yinede cızırtı var. Oyun oynarkende var ama.
  • iyi günler hocam aynı sorun bende de var oyuna girerken cızırtılı geliyor ses gp62 serisinden aldım çözümü bulduysan bi yardım etsen şimdiden teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ses ve kasma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.