Şimdi Ara

Yeni laptopta sıvı teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramın ikinci günü İstanbul Bilişim'in Çağlayan şubesinden Asus marka N550JV-CN211D model notebooku almıştım. O gece işletim sistemini kurdum ve bayram sonuna kadar kullanma fırsatım olmadı. Döndüğümde "L" tuşunda bir yapışkanlık olduğunu ve tam basmadığını fark ettim. 3 gün sonra -okulda derslerimin imkan verdiği ilk gün- servise götürdüm.

Bu sabah "ağır sıvı teması" olduğuna dair bir telefon geldi asustan ve kullanıcı kaynaklı olduğunu söylediler. Laptopun sıfır olduğunu anlattım, aldığınız yerle konuşun dediler. İstanbul bilişimi aradım ve ürünün onlara kapalı kutuda geldiğini onlardan kaynaklanmadığını sorunun ve asustan değiştirme raporu temin etmediğim sürece değiştirmeyeceklerini söylediler. Ayrıca ürünü aldığımda orada açıp kontrol etmeliymişim, bilmiyordum.

Tekrar asusu aradım ben de, bu ağır sıvı teması konusunda bir rapor istedim ve onu bekliyorum. Ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok artık çünkü iki taraf da sorunu üstlenmiyor ve kullanıcı hatası olduğunu söylüyorlar.

Yardım edebilirseniz sevinirim.

Değiştirme 1: Ürünü aldığım gün uçakla şehir dışına gittim ve döndüğüm gecenin ertesi günü asus teknik servisini arayarak sorunu belirttim. Bunu hiç kullanmadığıma dair bir kanıt olarak sunabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemon30 -- 1 Kasım 2013; 12:36:57 >

• Öncelikle geçmiş olsun siz laptopu ilk aldıgızda k tuşunda yapışkanlık var mıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gregor Mendel

Öncelikle geçmiş olsun siz laptopu ilk aldıgızda k tuşunda yapışkanlık var mıydı

Çok teşekkürler, hayır, çevresindeki herhangi bir tuşta yapışkanlık yoktu. Sadece "L" tuşunda sorun vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemon30

quote:

Öncelikle geçmiş olsun siz laptopu ilk aldıgızda k tuşunda yapışkanlık var mıydı

Çok teşekkürler, hayır, çevresindeki herhangi bir tuşta yapışkanlık yoktu. Sadece "L" tuşunda sorun vardı.

Hocam servise tekrar söyleyin baktın olmuyor hakem heyetine vericem şeyin korkmazlarza verin hakem heyetine

• quote:

quote:

quote:

Hocam servise tekrar söyleyin baktın olmuyor hakem heyetine vericem şeyin korkmazlarza verin hakem heyetine

Daha basit bir yolu yok mu? Sadece teknik servisle halledemez miyim ? Bir L tusu icin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha basit bir yolu yok mu? Sadece teknik servisle halledemez miyim ? Bir L tusu icin...

Hocam urun ayıplı mal hakkınızı arayın servisi korkutmak için hakem heyetine gidicem diyin o zaman büyük ihtimal değişirler baktın olmuyor son seçenek dediğimi yapın

• Baska onerisi olan var mi, bir tus icin 240 lira odemek istemiyorum.

• sorunun sizden kaynaklı olmadığını bir şekilde ispatlamak lazım ve bu çok zor

sorunu halletmezlerse l tuşunu kendiniz taktırın
    3-5 liraya orjinali bulunur
    eğer sorun tuş değil de alt plakada ise 50-60tl ye muadil klavye alınabilir
  • MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    Laptopu sadece 1 akşam kullandığımı ispatlayabilirim ama yeterli olmaz bu sanırım. Alt plaka ya da tuşu değiştrirsem de garanti dışına çıkmaz mı?
  • tek tuşu değiştirmek garantiyi bozmaz
  • Alt takimin degismesi gerkiyormus. Bugun tusun fotografini yolladilar, arkasinda ufak sari lekeler var. Sekerli kahve dokmus oldugumu soylediler. Dokmedigime eminim, zaten dokmus olsam sadece tusun arkasinda silik sari iz olmazdi.

Yarin hakem heyetine basvuracagim, yine de onerebileceginiz baska bir cozum varsa duymak isterim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.