Şimdi Ara

Yeni laptopumda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3gün önce Asus k555ub modelini aldım biraz gezindim dün euro truck 2yi yükledim arada kasiyor şarjı azdı sarja taktim sorun düzeldi.Daha sonra şarzı fullledim oyuna girdim aynısı arada kasiyor sizce neden olabilir henüz bi güncelleme driver yükleme gibi şeyler daha yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Pilde iken guc tasarufi fiste iken yuksek performans oldugundan olabilir. Guc secekelerinden ayarlamasini yapabilirsin

• Win10 da nerden yapicam ?

• Cihazi sarjda değilken performans düşer otomatik onu ayarlayamazsin. Her ne kadar yüksek performansa da ayarlarsan yine de performansı düşük olur sonuçta pil kullanımdadısn. Sarja taktığında otomatik normal performansına döner.

• Sarjdada oynamak kötü sonuçlar getirrmi ilerde Sarjza takmadan çalışmaması gibi mesale

• ZeroXFive Z kullanıcısına yanıt
    pili sök; normal prizden çalış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu modelde pil cikmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroXFive -- 9 Aralık 2015; 12:31:17 >
  • Lenovoların bazı modellerinde fişe takıldığı anda direkt prizden çalışıyor. Bir araştır istersen bu şekilde olabilir. O zaman sorun olmaz.
  • Bu asus :(

• ZeroXFive Z kullanıcısına yanıt
    Pil garanti kapsamında mı ? Zannetmiyorum ama eğer garanti altında ise cayır cayır kullan; garanti bitmeye yakın gonder sıfır pil taksınlar :)
  • Tamam kardeşim eyw aynen garanti kapsamında gerekçe ne gostereyim peki garantiye 2senee sonra

• Yüksek performans ve yoğun ısıda pil takılıyken oynarsan pilin ömrünü bitirirsin. Garanti de eğer belli bir şarj döngüsüne kadar değişim yapıyorsa, ücretsiz değişim talebini reddedebilir. Mesela 400 dolumdan sonra pili ancak ücretli değiştiriyoruz diyebilirler.

• İntel i5 6200u 2.30 4gb ram 2gb nvidia 940m ekran kartı şarzda degilken euro truck ta kasarmi ki :/

• Herzaman şarj takılıyken oyniyabileceğin leptop almışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.