Şimdi Ara

Yeni laptopumda yaşadığım ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yardım lütfen
  • Bilgisayarı yeni aldıysan, götür bence her ne kadar önemsiz gibi gözükse de ileride toz toplamaya başlar, ya da ekranı silerken kendin itersin oraya tozları veya yanlışlıkla bir sıvı dökülürse durduk yere iş açar. Temizinden hallettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Bilgisayarı yeni aldıysan, götür bence her ne kadar önemsiz gibi gözükse de ileride toz toplamaya başlar, ya da ekranı silerken kendin itersin oraya tozları veya yanlışlıkla bir sıvı dökülürse durduk yere iş açar. Temizinden hallettir.

Bir daha da bu fiyata yenisini vermezler herhalde

Geri versem de ne alacağım onu da bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Ciddi bir sorundan önce bu bir sorundur. Ekranın hiç bir tarafından ışık sızdırmaması gerekiyor ki sizde ışık net olarak görünebiliyor bu alanlar yapışık şekilde olmalıdır toz geçirmemelidir. Hava bile almamalıdır. Bu arada laptop tamir görmüş olabilir ekranı değişmiş ve menteşeleri iyi takamamış olabilirler göndermekte yarar var eğer laptopdan menunsanız aynısını isteyin eğer içinize sinicekse ekranın değişimini sorunun giderilmesini isteyin şahsen sizinki kadar net bir ışık sızması hayatımda hiç bir laptop da görmedim.

Kolay Gelsin. Geçmiş olsun..
  • yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler ,tekramarketle görüşüp yanıtlarını burada paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkusss

yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler ,tekramarketle görüşüp yanıtlarını burada paylaşırım.

firma yetkilileri ile e posta aracılığıyla iletişime geçtim ,bize gönderin değiştirelim dediler ,açık söyleyim bu cevabı beklemiyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.