Şimdi Ara

Yeni LEON'da Turbo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merha arkadaşlar. yeni seat leon aldım 1.6 102 Beygir. Turbo takmak istiyorum. ne tavsiye edersiniz??

• keşke turbolusunu alsaydın
  • 1.6 102hp'lik araçlar neden alınır anlamış değilim 8 sene öncesinin motor teknolojisi...

Turbo takmak zor iştir birsürü masraf gerekir, Turbo'lu alsaydın keşke gerçekten...
  • Hiç tavsiye etmem !
  • çok guzel bı araban var bencede hıc ugrasıpta turbo fılan taktırma allah kaza bela vermesın oylece bı arabana
  • keşke fiyat farkını verseymişsin hem daha az yakan hemde daha performansılı olan turboluyu alsaydın
    bu motor golf 4 te ve boralarda kullanılan eski teknolojili 8Valf lidir modifikasyonla uğraşmana değmez
  • Turbo takılsa da astarı yüzünden pahalı olacak sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıp 1.4 TSI almak daha mantıklı ve hesaplı olur bence.
  • çok zor bir çalışma olacağı kesin.uygun parçaları bulmak bir tarafa bir de aracın ecusunu programlamak başlı başına sorun olacaktır.bildiğim kadarıyla bu araçlara sonradan bır plug play ecu montajı da cok mumkun değil.uzmanına sormak gerek ama bence imkansız olmamakla beraber çoook zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih*

Satıp 1.4 TSI almak daha mantıklı ve hesaplı olur bence.

bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizlimabedim

quote:

Orijinalden alıntı: Salih*

Satıp 1.4 TSI almak daha mantıklı ve hesaplı olur bence.

bencede

en doğrusunu söylemişler
  • Performans istiyorsanız, TurboFSI.net motor kulağını tavsiye ederim:
    http://www.sahibinden.com/vag_grubu_icin_performans_motor_kulagi-61WQQaXQQ16997538WQQpXQQdisplayitem

TurboFSI.net forumlarımızda Seat Leon sahibi wolkanku nickli arkadaşımız geçtiğimiz gün aracına taktı ve çok memnun:
    http://www.turbofsi.net/forum/a3-8p/21257-motor-kulagi-1-6-8v-ye-oluyor-3.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.