fiyatlar neden ucuz bu fiyata b segment satıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Leon style DSG plus 231000 (5. sayfa)

-
-
burası türkiye. yetkili bayiler bile liste fiyatı üstünden araç satıyor.
keşke kesin konuşabilsek. euro düşerse diyorum belki pişman olabilirsiniz bir yandan da 2021 türkiye bütçesi aklımda. bakanlık öngörüsünde orada ötv geliri daha fazla bekleniyordu. sanılanın aksine indirim değil bindirim durumu.
bunun tek bir anlamı çıkıyor malesef, ötv oranları yeniden vatandaşa girecek şekilde düzenlemeye gidilecek gibi. tahminimce ara oranlar gelecek. kaşıkla verip kepçeyle geri alınan yeni oranlar gelebilir.
-
cimere şikayet etmek lazım.
-
Duyumlar alıyorum. Bazı uyanık bayiler liste fiyatı 231000 olan araca "aksesuar" zorunluluğu koyarak 10/20 bin lira haraç alıyormuş. Yani gerçekten hak ediyorlar bazı lafları . Şikayet edenler oluyormuş ama tabi müşteriden imza alıyorlarmış, "bilerek ve isteyerek bu aksesuarları ekletiyorum" diye. Üçkağıtçılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
piyasada bedava.
-
led far olmayan leonada 230 bin verilmez bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: YuRYTRled far olmayan leonada 230 bin verilmez bence
LED yeni kasada standart
Eco LED ile Full LED arasında baya teknoloji farkı var..
-
Dsg piyangosuna katılmak isteyenlere köprüden önceki son çıkış tabelası misali :
https://forum.donanimhaber.com/sifir-t-roc-140-km-de-dsg-arizasi--148058064
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35Eco LED ile Full LED arasında baya teknoloji farkı var..
İkiside LED değil mi, ben farktan filan bahsetmiyorum Halojen yok standartta sonuçta demek istediğim bu.
Bende yanlış anlaşılmaması adına yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X