Şimdi Ara

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
7
Favori
51.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu ürünün hd sd ve full hd videolar açık ike olan videolarını çekip atabilirmisiniz. yakında bende bu ürünle aranıza katılıyorum sinema odam yaklaşık 4 aydır bunu bekliyordu:)
  • arkadaşlar.projeksiyonumuza tavsiye edebileceğiniz,kullandığınız uyumlu android dongle'llar varmıdır?
  • Viewsonic VP3D1 3D Dönüştürücü lg pb60g lerle uyumludur arkadaşlar..
  • Kaliteli karanlik bir ortamda cekilmis bir vedeo koyarsa kullanan arkadaslar cok makbule gecicek bu arada bunun gercek kontsrat değeri nedir 15000.1 mi 2000.1 mi sitelerde aciklamalarda her ikiside yaziyor bende 42 lg led tv var ama ekran artik ufak geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar eski lg an215 kullandim projeksiyonda boyut buyutulup kuculuyordu bu cihazda oyle bir ayar goremedimyaklasik 260 cm uzaklikta kullandim duvar projeksiyona herhangi bir ayari varda benmi beceremiyorum acaba

• @qwerty38, lg pb60g de lens zoom yoktur. Projeksiyonu yakınlaştırıp - uzaklaştırarak görüntüyü büyütür ve küçültürsün ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 6 Nisan 2014; 20:34:01 >
  • Arkadaşlar merhaba Pb-60g Modelinde bir problem oluştu ekranda '' bu fonksiyon şuan uygun değil yazıyor '' hiç bir tuşa basmadan bu yazı çıkıyor ve kumanda çalışmıyor daha doğrusu kumanda cihaza komut gönderiyor ama cihaz dikkate almıyor kendi üzerinden menü tuşuna basınca menü açılıyor fakat sürekli menüde hızlı bir şekilde yukarı aşağı geziyor alet sapıttı bunu nasıl düzeltiriz servise göndermeden .bilgisi olan varsa yardım please

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 8 Nisan 2014; 15:48:39 >

• 0sedan 0 kullanıcısına yanıt
    çaresi yok kumanda bozulmuş,garanti kapsamında servisten kumanda talep edeceksiniz,benim aldığım gün arızalanmıştı aldığım yerden başka cihazın kumandasıyla değiştirmiştim,cep telefonun kamerasına kumandayı tuttuğunuzda kumandanın sürekli sinyal gönderdiğini görüyorsanız bahsettiğim arızayla aynıdır arıza cihazda değil kumandada sanırım.
  • kapse53 K kullanıcısına yanıt
    bende pa70g modeli var Çin'den YT-V3D-P model getirtmeden önce Viewsonic VP3D1 modelini araştırmıştım,uyumlu olmadığını söylemişlerdi,pa70g ile pb60g model projeksiyon cihazlarının teknik özellikleri aynı gibi görünüyor,farklıysa ve işime yaramayan Çin den getirttiğim converter pb60g modellerine uyumlu ise ve isteyen varsa satabilirim.(almak isteyen arkadaş önce deneyip çalışırsa satınalabilir.)

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-YT-V3D-P-3D-Converter120HZ-3D-dlp-projector-Special-converter-the-up-and-down/1677606553.html?s=p

• quote:

Orijinalden alıntı: cetates

çaresi yok kumanda bozulmuş,garanti kapsamında servisten kumanda talep edeceksiniz,benim aldığım gün arızalanmıştı aldığım yerden başka cihazın kumandasıyla değiştirmiştim,cep telefonun kamerasına kumandayı tuttuğunuzda kumandanın sürekli sinyal gönderdiğini görüyorsanız bahsettiğim arızayla aynıdır arıza cihazda değil kumandada sanırım.

Kumandaya baktım kumandada sorun yok kumanda her tuşa basınca tek ışık yakıp söndürüyor . cihazı lg okmeydanındaki servis merkezine göndermemizi söylediler yolladık bakalım ne olacak .
  • iyiki almışım bu projeksiyonu çok memnunum.Şu anda fiyatı 1200 TL lere çıkmış durumda.999 TL ye almıştım..Uygun fiyata bulanlar kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seladam1

3d için ayrı bir cihaz baglamak gerekiyormuş dogrumudur acaba? 3d olayından pek anlamadıgım için normal 3d filmleri usb ye atıp veya pc den acıp direk izleyebilir miyiz? gözlükleri takıp tabikide

Seyredemezsiniz. İnternetten strescopic media player indireceksiniz, bilgisayarınızın ekran kartı bağımsız olmalı, grafik kartıda bu programı desteklemeli. Bunları yerine getirdikten sonra 3d filminizin formatına göre programın ilgili ayarlarınızı yapacaksınız. Sonrada bir Hdmi yada Vga kablo ile bilgisayardan projeksiyonunuza bağlanarak görüntüyü aktaracaksınız. Çalışma mantığı böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temel_Reis1071

quote:

Orijinalden alıntı: seladam1

3d için ayrı bir cihaz baglamak gerekiyormuş dogrumudur acaba? 3d olayından pek anlamadıgım için normal 3d filmleri usb ye atıp veya pc den acıp direk izleyebilir miyiz? gözlükleri takıp tabikide

Seyredemezsiniz. İnternetten strescopic media player indireceksiniz, bilgisayarınızın ekran kartı bağımsız olmalı, grafik kartıda bu programı desteklemeli. Bunları yerine getirdikten sonra 3d filminizin formatına göre programın ilgili ayarlarınızı yapacaksınız. Sonrada bir Hdmi yada Vga kablo ile bilgisayardan projeksiyonunuza bağlanarak görüntüyü aktaracaksınız. Çalışma mantığı böyle.

başka progamla olmazmı bu iş strescopic ile filmi tam ekran yapınca titreme oluyor ama klm player (3d destekli) programla açınca titreme olmuyor 3d görüntüyü ayrıca bino programı var oda 3d izleme programı ondada titreme olmuyor nedir bu strescopic özelligi öteki programlara 3d izlenmıyormu eleştirmek için merakımdan soruyorum sadece

• Fiyatı 999TL iken almıştım bende, 15mt HDMI kablo, projeksiyon tavan askısı ile kullanıyorum. Elektronik merakım yüzümden bir tane raspberry Pi almıştım, ona OPENELEC XBMC kurdum, amfi üzerinden projeksiyona bağlı, evde gerçek bir sinema ortamı oluşturdum. Hatta sadece sinema da değil XBOX'ı da bununla kullanıyoruz, çocuklar oyunun içinde oluyorlar resmen...
    Fiyatına göre süper aletmiş , iyiki almışım...
  • Merhaba, Bu forumdaki yorumları okuduktan sonra dün ben de aldım bu aletten. Şöyle bir sıkıntım oldu. Projektörü kapatıp açtıktan sonra ses geliyor görüntü gelmiyor. Tekrar görüntü gelmesi için güç kablosunu çıkarıp takıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Servislik bir durum mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: murolt

Merhaba, Bu forumdaki yorumları okuduktan sonra dün ben de aldım bu aletten. Şöyle bir sıkıntım oldu. Projektörü kapatıp açtıktan sonra ses geliyor görüntü gelmiyor. Tekrar görüntü gelmesi için güç kablosunu çıkarıp takıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Servislik bir durum mudur?

Bence servise verin sonra Iyice bozulabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

Fiyatı 999TL iken almıştım bende, 15mt HDMI kablo, projeksiyon tavan askısı ile kullanıyorum. Elektronik merakım yüzümden bir tane raspberry Pi almıştım, ona OPENELEC XBMC kurdum, amfi üzerinden projeksiyona bağlı, evde gerçek bir sinema ortamı oluşturdum. Hatta sadece sinema da değil XBOX'ı da bununla kullanıyoruz, çocuklar oyunun içinde oluyorlar resmen...
    Fiyatına göre süper aletmiş , iyiki almışım...

üstad o fiyata nereden almıştın merak ettim doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelegu -- 19 Mayıs 2014; 23:41:01 >
  • Arkadaşlar merhaba, cihazı alalı iki hafta oluyor evde duvara yansıtarak kullanıyorum gayet memnunum görüntü kalitesi olarak. Bu hafta 3D performansını denemek istedim başka bir yerden bulduğum lg 3d plazma gözlüklerini kullandım işe yaramadı tabiki:) Nasıl bir gözlük alsak ne tavsiye edersiniz? aliexpress deki http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-price-2pcs-lots-3d-glasses-DLP-Link-3D-Active-Shutter-Glasses-for-All-DLP-Link/925722640.html işe yarar mı?
  • Arkadaslar bi cihazda gercekten ekran boyutu ayarlanmiyormu cihazi uzaga yakina koyarakmi ayarlaniyor ekran boyutu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Arkadaslar bi cihazda gercekten ekran boyutu ayarlanmiyormu cihazi uzaga yakina koyarakmi ayarlaniyor ekran boyutu ?

malesef cihazı perdeye yakınlaştırıp uzaklaştırarak boyutunu ayarlıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.