Şimdi Ara

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
7
Favori
51.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwerty38

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

arkdaşlar cihaz 1tb harici hard disc tanıyor mu ? ben taktım tanımadı sadece usb bellekmi tanıyor cihaz

ben 820 gb 2.5 iç kullanıyorum sorunsuz kardeşim

o zaman benim harici hdd sıkıntılı bir durum var
  • ayhanx54 kullanıcısına yanıt
    bende 1 tb kullanıyorum sıkıntı yok tanıyor.
  • Benim merak ettiğim harici diskten 3 boyutlu film açıp izleyebiliyor muyuz? Gözlül tavsiyesi olarak dlp ready gözlük alınması gerekiyor. ebay ve aliexpress te 20$lık uygun gözlükler var. harici diskten 3d film izleniyorsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelyosman

Benim merak ettiğim harici diskten 3 boyutlu film açıp izleyebiliyor muyuz? Gözlül tavsiyesi olarak dlp ready gözlük alınması gerekiyor. ebay ve aliexpress te 20$lık uygun gözlükler var. harici diskten 3d film izleniyorsa süper olur.

O dediğiniz harici diskten olmuyor pc den bağlantısından
    oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki pc ekran kartının yenileme hızı maksimum 60hertz ise olur mu? Çünkü 3 boyut gözlüğünde 120 hertz olarak belirtilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Resimler süpermiş.Hala kurulumu yapmadım.180x180 perde aldım, hdmi Çoklayıcı aldım birde 2-3 katlı ufak sehpa almam lazım
    İnşallah birkaç güne sistemi kuracağim

Perde ile görüntü kalitesi çok fark etti mi

• evdeki samsungun 3d tv gözlükleri olmadı hangi ürünü tavaiye edersiniz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Resimler süpermiş.Hala kurulumu yapmadım.180x180 perde aldım, hdmi Çoklayıcı aldım birde 2-3 katlı ufak sehpa almam lazım
    İnşallah birkaç güne sistemi kuracağim

Perde ile görüntü kalitesi çok fark etti mi

valla çok memnunum isik açıkken bile gayet tatminkar görüntü veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• LG PA72G MIKRO kullanıyorum ve gayet memnunum , görüntü kalitesi ve ışık değerleri iyi , direk durava görüntü vererek kullanıyordum , daha sonra duvara beyaz duvar kağıdı yaparak kullanayım dedim , maliyet düşük olsun diye

ama en sonunda bi perde alacağım heralde

Saygılar..
  • Yabancı bir forumdan edindiğim bilgi . Acaba sizde doğrular mısınız ?

PB60G ve PA70G için

(HDMI 1.4 ile )

1024x768@120hz (3D açık)
    1280x720@120hz (3D kapalı)

(VGA ile )

1280x720@120hz (3D açık)
    1280x720@120hz (3D kapalı)
  • Vga altın uclu filan sanırım
  • Arkadaslar odamda akvaryumun ustune koydum duvarla arasinda 2.5 metre flan var ps3 oynuyorum goruntu kalitesi baya kotu geliyor bana ps3 oynuyan varmi pes 13 oynuyorum ve cok dusuk goruntu kalitesi

• çinden aşağıdaki linkteki 3D konvertörü LG PA70G projeksiyon cihazım için satınaldım fakat çalışmadı,çalıştığı cihaz listesinde LG PB60G var,satınalmak isteyen olursa satabilirim

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1.w4004-3455327129.8.3b9Qz7&id=20456224310
  • anilturkel A kullanıcısına yanıt
    PA70G HDMI VE RGB girişleri ile Pc ye bağlandığında sadece 1024x768 çözünürlükte 120 hz monitör ayarlaması yapılabiliyor ve kumanda dan 3d özelliği aktif edilebiliyor.
  • Arkadaslar urun guzel ama asiri fan sesi veriyor 12 metre kare odads izliyorum fan sesi cok rahatsiz edici sizlerde durum nedir acaba

• boyutuna sesi biraz fazla ama alistim ben ses sistemi sesi bastiriyor

• Merhaba arkadaşlar.
    bende bu ürünle ilgileniyorum fakat
    Elimde şuanda emanet aldığım
    Benq mp 720 model projeksiyon var
    2500 ansi,2000.1 kontrast ve 1024, 768 Çözünürlük te sahibi askı aparatı ve 2metrelik perde ile beraber 700 tl istiyor.
    Ancak benim için büyük bir eksiği hdmi girişinin olmaması çünkü ben bu cihaza amfi'li 7.1 sinema ses sistemi bağlayacağım.
    Sanırım bu cihazla bunu yapamam
    LG ile bunu karşılaştıracak olursak LGbenim işimi ne derece görür
    yardımlarınızı rica ediyorum. ..

• Selamlar teknosadan aldığım cihazım da kare görüntü alamama ya başladım ürünü kendim mi garantiye yollasam yoksa teknosa yollası n. Ne dersiniz farkeden ne bir şey olur mu

ayarlara baktiniz mı menüden

kare görüntü nedir 4:3 mü ? kullanma kılavuzunun 20 ci sayfasına bakarsanız giriş kaynağına göre (uydu reciver,usb,media player gibi) bazı izleme oranlarının çalışmayacağı yazılmış,garantiye göndermeden önce lg müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim,cihazın desteklemediği bir özellik için boşu boşuna garantiye göndermemiş olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.