Şimdi Ara

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
7
Favori
51.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihaz ile ilgili aklıma takılan sorular var yardımcı olursanız sevinirim.

1) ben bu cihazı ps3 de oyun oynamak için düşünüyorum cihazda input lag sorunu var mı ? bu benim için çok önemli çünkü oyun oynarken bu tip gecikmeler çoksa hiçbir anlamı kalmayacak benim için bu cihazın.

2) cihazın sitesinde DTV Tuner var yazılmış bu ne anlama geliyor ? yani cihazın tv tuneri olsa anten kablosunu takıp televizyon izleyebileceğim anlamına gelir ancak cihazın arkasında anten kablosu girişi yok?

yardımcı olursanız sevibirim şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaslar cihazin fan sesi cok rahatsiz edici diyorlar dogrumudur ?
  • Bende bu cihazın 62g modeli var yani model hatta su an satılık :)

Ben cihazı ps3 de kullandım bana gore hiç İnönü'ye lag olmadı tv de nasıl oynuyorsam öyle oynadım

Cihazın fan sesi bence rahatsız edecek seviyede degil bu cihazı almadan once evde denemek icin epson un bi modelini denedim onun yanında hiç dan sesi yok hatta

Cihazda ben hdmi kabloyu takip uydu yayınlarını tv izler gibi izledim

Eğer almak isteyen olursa bende satılık Nisan ayında alınma satma sebebim kullanmıyorum boş boş duruyor almak isteyen olursa pm atabilir

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77929208&p=1#77929208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 19 Temmuz 2013; 21:48:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun ve film için bende almayı düşünüyorum teknosada indirime girmiş ürünhttp://www.teknosa.com/urunler/110180442/lg-pb60g-wxga-3d-ready-dlp-led-projektor?term=110180442
    Genel kullanıcılar memnun gibi ama ben daha çok oyun kullanıcılarının yorumunu merak ediyorum. Çoğu kişiyi lag rahatsız etmemiş, tek endişem input lag olayı.
    Fiyatta fena değil ne dersiniz arkadaşlar fiyat performans için tercih edilebilirmi ürün.

• Yok böyle birşeyya
    Arkadaşlar 1000 TL limitim vardı bu cihazı tercih edip Teknosa da 999 Tl ye aldım
    Beklediğimin kat kat üstünde çıktı,görüntü kalitesi süperr
    Full HD videoları sorunsuz oynattı,Enerji modunu açtığınızda ışık kendini kısıyor,Enerji modu kapalıyken cihazdan ses çıkıyo ama Film izlerken filmdeki seslerden Fan sesini duymuyorsunuz Bile

1000 TL param var Heryere taşımam lazım hafif olsun iyi olsun diyorsanız bence kaçırmayın !

http://www.lg.com/tr/projektor/lg-PB60G

• benim bu cihazı almadan önce bir sorum olacaktı. bu cihazla usb üzerinden 3D film izlemek mümkün mü arkadaşlar? Deneyen oldu mu?
  • illa bilgisayar mı gerekiyor 3D görüntü alabilmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan_ix -- 21 Ekim 2013; 11:02:09 >
  • 3d için bilgisayar gerekli cihaz çözmüyor
  • ARKADASIMIN ELINE 1 2 SAAT once ulastı cook memnun benım bıle suan sıpars veresım geldı :)
  • Hepside satilsa bugun isterdim 150 puan gelecek ti yarin 100 tl de cek olayi ciksa 1000 tlik projeksiyon 750 ye gelcek diyebilirz super olurdu iste o fiyata
  • Şu an yazdıklarımı okuyan değerli arkadaşlarım LG PB60G cihazımda 3D film izlemek istiyorum Pc den HDMI bağlantısı üzerinden...

Bu cihazın desteklediği 3D gözlük tavsiye edermisiniz ? Lütfen Lütfen Lütfen
  • Aktif gözlük gerekli cihaz için.Kabaca pilli olanlardan.
  • kullananlar memnunmu arkadaşlar bende almayı düşünüyorum kararsız kaldım bozulursa felan lg nın servısı çok yavaşmış aylar sürüyrms:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugcez

kullananlar memnunmu arkadaşlar bende almayı düşünüyorum kararsız kaldım bozulursa felan lg nın servısı çok yavaşmış aylar sürüyrms:(

lg'nin servisinin yavaş olduğuna katılıyorum daha önceki projeksiyonum olan lg hw300'ü basit bir sorundan dolayı servise verdim ve 20 iş günü içinde yapamadı servis ve ben de para iadesi aldım.işime geldi açıkcası böylece hem daha üst modeli olan pb60g modelini daha uygun fiyata aldım ve bir miktar para da cebimde kalmış oldu
    hw300 den gayet memnundum ben bu modelin de ondan üstün olduğunu düşünürsek memnun kalacağımı düşünüyorum.pb60g bir kaç güne elimde olur ben de görüşlerimi forumla paylaşırım

• Cihaz güzel 1 kaç aydır kullanıyorum.Tavsiye ederim.Tek sıkıntısı bölgesel netlik sorunu olabiliyor köşelerde.
  • cevaplarınız için teşekkür ederimm arkadaşlar riske atamam malsf telefnmu aldgmdada çok ugrasmstm dahada böyle garantıyms fln ugrasmak ıstemıyrm lcd televizyn alacgm saolun yorum yaazdgnız için
  • samsung un aktif gözlükleri bu cihazda çalışır mı acaba?
  • bu cihaza uygun fiyatlı bi ayak lazım bu zar ama 69 tl çok pahalı http://www.teknosa.com/urunler/110012799/lite-out-prj-190-led-projektor-aski-aparati
    masa üstüne monte etmeyi düşünüyorum
  • Fan sesiyle ilgili olarak pa70g ile bu minik kardeşini karşılaştırabilecek var mı acaba? Pa70g de minumum ve mediumda fan sesi çok çok az hatta laptopun fan sesi çok ddaha bastırıyor, acaba pb60g de durum nasıl? Tabii her iki cihazı da denemiş birleri olsa da karşılaştırabilse çok iyi olurdu. Teknoseyirin videosunda fan sesi rahatsız ediyor film izlemek için uygun değil denilmiş. pa70 ise fan sesi bakımından çok çok sessiz diyebilirim.
  • arkadaşlar bende bugün sipariş verdim bakalım teknosa kaç günde yollucak daha önce lg an215 kullanıyordum çok güzel bir ürün fakat ses yok usb girişi yok 1080 i destekliyordu.bunda 3d özelliği var evde samsung 46c750 tv kullanıyorum acaba onun 3d gözlükleri bu cihazda çalışırmı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.