Şimdi Ara

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
7
Favori
51.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Kullanıcısı ama projeksiyon dünyasının cahili olarak yanıtlamaya çalışayım.

Netlik sorunu var, yalnız çok rahatsız edici değil. Fan sesi HS201'e oranla çok daha az ve bende herhangi bir rahatsızlık vermedi. Gerisini bilmiyorum

Netlik sorunu sadece köşeler de mi? Orta da var mı? Ve her mesafe de aynı mıdır?

Her köşede de değil netlik sıkıntısı. Aslında sıkıntı da değil. Özellikle sinemaskop filmlerde hiç anlaşılmıyor bile. ortayı baz alıp, netleyince sağ üst köşede çok çok hafif bir bulanıklık oluyor ama dikkat çekmiyor. Çok mesafe arttırma şansım olmadı ama 3m'lik mesafede her yerden aynı.

• Bilgi için teşekkür ederim.
    Fiyatlar ineceğine artmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 1 Şubat 2013; 16:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Bilgi için teşekkür ederim.
    Fiyatlar ineceğine artmaya devam ediyor.

Kampanya öncesi yükselişler bence bunlar. Mart ayına doğru kampanyalı satışlar başlar ama indirim diye olması gereken fiyata düşürürler cihazları.
  • 40” ten daha büyük bir görüntü alma imkanımız yok mu bu üründen şayet varsa hangi büyüklükte ve görüntü kalitesinde de bir bozulma sözkonusu olabilir mi? merakım akşamları bir sinema ortamı saglamak istiyorum benim isteğime yeteri kadar cevap verir mi tatmin edermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanepero

40” ten daha büyük bir görüntü alma imkanımız yok mu bu üründen şayet varsa hangi büyüklükte ve görüntü kalitesinde de bir bozulma sözkonusu olabilir mi? merakım akşamları bir sinema ortamı saglamak istiyorum benim isteğime yeteri kadar cevap verir mi tatmin edermi

40" bu projeksiyonlar için çok düşük bir kriter zaten. Elbette ki daha büyük görüntü alacaksınız. 25" - 100" arasında görüntü alabilirsiniz uygun mesafenize göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efsanepero

40” ten daha büyük bir görüntü alma imkanımız yok mu bu üründen şayet varsa hangi büyüklükte ve görüntü kalitesinde de bir bozulma sözkonusu olabilir mi? merakım akşamları bir sinema ortamı saglamak istiyorum benim isteğime yeteri kadar cevap verir mi tatmin edermi

40" bu projeksiyonlar için çok düşük bir kriter zaten. Elbette ki daha büyük görüntü alacaksınız. 25" - 100" arasında görüntü alabilirsiniz uygun mesafenize göre.

teşekkür ederim
  • Okulda hafif loş sınıfta gayet iş görecek şekilde görüntü veriyor. Beyaz tahtaya yansıtıyorum.

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelyosman -- 15 Şubat 2013; 1:32:30 >
  • Arkadaşlar dün Pclabs da video inceleme yapmışlar,
    Yalnız model isimleri yeni,Teknik veriler de farklılıklar var bir WIDI özelliği gelmiş.

PB62G PA72G
  • Şimdi videoyu izleyemiyorum da şu LED aydınlatmadaki hafif netlik sorununa değinmişler mi videoda?
  • bende aldım bundan bir tane teknosadan turuncu indirimle 1150 tl ye. bakalım gelsin izlenimlerimizi yazarız.
  • quote:

Şimdi videoyu izleyemiyorum da şu LED aydınlatmadaki hafif netlik sorununa değinmişler mi videoda?

Merak ettim ps3 performansı nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil nakit ihyiyacından dolayı 16.04.2013 tarihinde gold bilgisayardan aldığım LG PB62G cihazımı 900tl ye satıyorum
    .cihaz sadece 2 saat çalışmıştır,en ufak bir sorunu yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 24 Nisan 2013; 3:31:23 >
  • merhaba 3d deneyimini biraz daha ayrıntılı olarak tarif edebilir misiniz? half sbs filmlerde 3d keyfi veriyor mu?
  • yaklaşık 2 aydır kullanıyorum izlenimlerimi paylaşmak istedim.

artıları
    *öncelikle cihaz çok küçük ve hafif kesinlikle küçük olması çok taşımasanız bile avantaj önünüzde bir masaya veya tripoda koyup yansıtınca hiç dağınık durmuyor.
    *cihazın üzerinde usb girişi var hemen hemen tüm formatta filmleri açıyor,filmle aynı isimde kaydedince alt yazıları okuyor.office dosyalarını açıyor kumandadanda kontrol edebiliyorsunuz.
    *çözünürlüğü gayet iyi özellikle 720p film izliyorum genelde ve izleyen herkesde şuana kadar çok güzel olduğunu söyledi görüntünün ve renklerin. ben cam tozlu 200cmx200cm xblack perde kullanıyorum sadece beyaz tonu hoşuma gitmiyor oda sanırım perdenin fazla parlamasından kaynaklı.
    *ps3 kullanıyorum genelde fifa 13 oynuyorum oyunun menüsünde çok güzel gelmesede oyunun içine girince kendinizi stadtan izliyor gibi hissediyorsunuz gerçekten çok güzel görüntü oyunda. ayrıca en ufak bir lag a rastlamadım oyun esnasında.
    *3d gözlük henüz satın almadığım için test etme imkanım olmadı ama aynı cihazı kullanan başka bir arkadaşım var sinemada izlediği 3d filmlere nazaran bunun daha iyi olduğunu söyledi.
    *lamba ömrünün 30.000 saat olması zaten başlı başına avantaj en az 4-5 yıl bozulmassa cihaz sizi götürecektir.

eksileri
    * öyle bir eksiği varki bu cihazın,belkide tek eksiği(sanırım tüm led projektörlerde var) oda odaklanma sorunu. örneğin ekranın bir yeri netken bir köşesi bulanık olabiliyor. görüntünün tamamını ne yazıkki hiçbir zaman dört dörtlük netleştiremiyorsunuz,ben genelde sağ üst köşede hafif bulanıklık kalacak şekilde ayarlıyorum film izlerkende oyun oynarkende rahatsız etmiyor ama örneğin bir sunu yapacaksanız ekranın bir kısmı net bir kısmı bulanık gerçekten can sıkıyor. cihazı almadan önce bunu çok iyi düşünün derim. yanlız şunuda belirteyim cihazı perdeye yaklaştırdıkça bu bahsettiğim bulanıklık neredeyse kayboluyor benim perdeye tuttuğum mesafe yaklaşık 3 metre bunu 2 metre yaparsanız bulanıklık neredeyse farkedilmiyor.

başka sorusu olan olursa yardımcı olabilirim.

• 3d si pasif gözlükle izlenmiyormu aktif shutter gözlükmü gerekiyor ki?
  • yorumlar için teşekkürler ben de LG PA70G almayı düşünüyorum.
    vatanda şu anda 1280 tl fiyat nasıl?
    daha fazla inermi beklemek gerekirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gevis -- 19 Haziran 2013; 2:09:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

3d si pasif gözlükle izlenmiyormu aktif shutter gözlükmü gerekiyor ki?

Dostum projektorler icin 3d dlp uyumlu gozluk gerekiyor benim samsung tv nin aktif gozlugu olmuyor mesela. Su gozluk lazim 3 d izleyebilmek icin
    http://www.boyutdijital.com/OEM-DLP-Link-3D-Gozluk-3D-Projeksiyon-Cihazi-Gozlugu,PR-10686.html?gclid=CJCy64Tv77cCFQeS3godxh8ADA

• quote:

Orijinalden alıntı: gevis

yorumlar için teşekkürler ben de LG PA70G almayı düşünüyorum.
    vatanda şu anda 1280 tl fiyat nasıl?
    daha fazla inermi beklemek gerekirmi acaba

Fiyati normal seviyede bence. Ben pb60g yi 1150+100 tl hediye ceki ile almistim. Ozaman 2 ay once 70g nin fiyati 1350 lira idi.

• Başka resim paylaşıcak yok mu?
    Video tv izlerken.
  • Lg pb62g var arkadaslar forumdan almıştım ama pj bana gore değilmiş almak isteyen varsa pm atabilir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.