Şimdi Ara

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
7
Favori
51.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dun uzun arastırmalar sonunda LGp60g vatan bilgisayardan satın almış bulunmaktayım.
    Ilk ızlenim olarak 500 ansi cok gozumu korkutmustu ama ısıklı ortamda bile tahmin ettigimden daha iyi bir goruntu veriyor.
    Karanlık ortam performansını duvarda deneme sansım oldu evde gayet yeterli geldi bana ps3 oynadım bilgisayardan dizi filim izledim, lag vs yasamadım.
    1150 TL ye 10 taksitle aldım ve bence f/p olarak güzel bir urun.

Almadan once youtube dan bir videosunu izlemistim ilgilenenlere izlemelerini tavsiye ederim.

Saygılar,
    Z. Cem VARDAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaRdWaReMaNiaC -- 7 Ocak 2013; 10:59:09 >
  • Bu ürün mkv ve alt yazıları açabiliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Bu ürün mkv ve alt yazıları açabiliyormu ?

Bildiğim kadarıyla mkv desteği yok. Divx denedim USB üzerinden, sorunsuzdu ama mkv zannetmiyorum. Zaten spesifikasyonlarında da yazmıyordu.
  • quote:

Bu ürün mkv ve alt yazıları açabiliyormu ?

Evet mkv açıyor bana göre tek sıkıntı dosya boyutu yüksek office dökümanlarını ve pdf leri açmakta sıkıntı yaratması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelyosman -- 8 Ocak 2013; 12:39:49 >
  • Alt yazıylamı açıyor peki ?
  • quote:

Alt yazıylamı açıyor peki ?

Alt yazılı bir şey izlemedim ben ama birazdan denerim sizin için açıp, açmadığını.
  • Arkadaşalr dün bu modeli media markt te gördüm gerçekten şaka gibi. Ufacık resmen. Açıkcası aklıma 3 LCD li pj ler,n verdiği performansı ev kullanımında bu nasıl verir aklım almıyor. Projeksiyonu sabit kullancağımız zaman 1300 fiyat aralığında bunumu almak mantıklıdır yoksa 3LCD li 2000 lümen li bir model almak mı. AÇıkcası parlaklık çok farkeder gibime geldi yanlışmıyım ?
  • Bende uzmanı değilim ama çok parlaklığa gerek yok bence görüntü kalitesi önemli. sizin kullanma amacınıza bağlı çok prof cihazlar var derine inersen.Ama büyük ve ağır cihazlar birde fan sesi.Zaten gündüz seyredecek değilsiniz ya
  • Ben maç için kullanırım daha cok. ZAten karanlık ortamda sorun yok. Ama hafif loş ortamda da iyi sonuç vermeli
  • Karanlık odada ekran kalitesini gösteren resim ekliyorum ayrıca mkv dosyasını alt yazısı varsa birlikte açıyor.

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme
  • karanlık odadaki performansı

•  Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelyosman -- 15 Ocak 2013; 0:00:14 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu model ile 70 modelinin arasındaki tek fark lümen mi? Yoksa başka farklarda var mı, boyut haricinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Merhaba arkadaşlar,

Bu model ile 70 modelinin arasındaki tek fark lümen mi? Yoksa başka farklarda var mı, boyut haricinde...

LG'nin resmi sitesinden karşılaştırma yaptım kağıt üzeri değerlere göre. Bu linkten bakabilirsiniz.

• Konuyu baştan sona okudum yorumlar için teşekkürler gayet açıklayıcı fakat, kısaca bu cihazı tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

Konuyu baştan sona okudum yorumlar için teşekkürler gayet açıklayıcı fakat, kısaca bu cihazı tavsiye ediyor musunuz?

Konuyu baştan sona okuduysanız, benim tavsiye edeceğimi düşünmüşsünüzdür. Biz oldukça memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Konuyu baştan sona okudum yorumlar için teşekkürler gayet açıklayıcı fakat, kısaca bu cihazı tavsiye ediyor musunuz?

Konuyu baştan sona okuduysanız, benim tavsiye edeceğimi düşünmüşsünüzdür. Biz oldukça memnunuz.

Netlik problemi var mıdır PB60G de?
    Teknomarket de biraz inceledim yalnız cihaz ufaklığı ile beğenimi kazandı
    ama küçük bir cihaz olduğundan FAN sesi rahatsız eder mi? Normal ve eko mod da?
    Daha önce Led olarak HS201 Normal mod da kullandım.
    Rainbow efekt ile karşılaştınız mı?
    Otomatik Keystone görüntü düzeltme kapatılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 20 Ocak 2013; 7:54:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

quote:

Netlik problemi var mıdır PB60G de?
    Teknomarket de biraz inceledim yalnız cihaz ufaklığı ile beğenimi kazandı
    ama küçük bir cihaz olduğundan FAN sesi rahatsız eder mi? Normal ve eko mod da?
    Daha önce Led olarak HS201 Normal mod da kullandım.
    Rainbow efekt ile karşılaştınız mı?
    Otomatik Keystone görüntü düzeltme kapatılıyor mu?

Bende merak ediyorum bunlarıı..YAzan olursa sevinirim =)

• Kullanıcısı ama projeksiyon dünyasının cahili olarak yanıtlamaya çalışayım.

Netlik sorunu var, yalnız çok rahatsız edici değil. Fan sesi HS201'e oranla çok daha az ve bende herhangi bir rahatsızlık vermedi. Gerisini bilmiyorum
  • quote:

Kullanıcısı ama projeksiyon dünyasının cahili olarak yanıtlamaya çalışayım.

Netlik sorunu var, yalnız çok rahatsız edici değil. Fan sesi HS201'e oranla çok daha az ve bende herhangi bir rahatsızlık vermedi. Gerisini bilmiyorum

Netlik sorunu sadece köşeler de mi? Orta da var mı? Ve her mesafe de aynı mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.