Şimdi Ara

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
7
Favori
51.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün aldim .Insallah pişman olmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çpk memnun kaldım arkadaşlar süper ötesi bekledimin baya üstünde çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Ben çpk memnun kaldım arkadaşlar süper ötesi bekledimin baya üstünde çıktı

Dostum oyun konsolu vs bağlı mı? Bende hem tv olarak (digiturk hd var) günde 3 saat , 2 saat film 3-4 saatte konsoldan oyun toplamda 9 saat kullanacağım.Ha bu da sadece hafta sonlari h.içi en fazla 3-4 saat

Bu arada 3D bluray ev sinemam var Filmleri gözlükle 3D izleyebilir miyim? Ayrıca konsol varsa oyun içi ğorüntüleri de paylaşır mısın?

• Dostum xbox360 var oynadım beni tatmin etti baya güzel 3d izleme şansım olmadı 3d oynatıcım olmadından samsung 46c750 3d tv gözlüklerimle denedim ama beceremedim

• yabancı forumlardan cihazla ilgili resimler benden hediye olsun size : ))

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

• cihaz güzele benziyor ama netlik sorunu aklıma takıldı..Bir de 3d yi direkt oynatmaması onun dışında alınacak bir ürün gibi duruyor ama netlik sorunu düşündürüyor.
  • Resimler süpermiş.Hala kurulumu yapmadım.180x180 perde aldım, hdmi Çoklayıcı aldım birde 2-3 katlı ufak sehpa almam lazım
    İnşallah birkaç güne sistemi kuracağim

• Hocam gozlukleri deneyebildiniz mi acaba her aktif gozluk uyumlumu buna net bi bilgi olamadim ona gore gozluk alicam da bende. youtube de 3d videolar var pc ile deneme imkaniniz olursa bilgilendirirseniz cok sevinirim. Aylardir kullaniyorum projeksiyonu cok memnunum ama 3d performansini da merak ediyorum

• dostum 3d oynatıcım olmadığından malesef deneme şansım olmadı
  • Hocam bu cihaz üst modeli olan pa70g ile mesafe/inch olarak aynı boyutu mu veriyor?
  • Dosyaları açınca sıkıntılı. Boyutu yüksek olunca tam göstermiyor. Sunumlarda slaytları jpg ye çevirerek göstererek sorunu aştım.
  • Arkadaslar hdmi girisinden android box baglanayor mu?

• En sonunda bugün bağladim .Çok begendim.Plazma tv yi satmıştım. 3 saat kadar digiturk hd de kanallari test ettim ışık altında bile tatminkar.Lg nin 3d bluray ev sinama sistemiyle çok uyumlu çalışıyor.Açılıp kapanma süresinin tv den farkı yok.
    Plazmayı satıp bunu almakla akıllık etmişim.Keşke önceden alsaymışım:) 2.30 mtreden 80 inch inç civari görüntü alıyorum.Netlik problemii vs şeyler hiç görmedim. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

• Arkadaslar 3d izliyen deneyen oldumu acaba 1024×768 3dde goruntu veriyor sanirim ps3 de flan 3d film baglayip izliyebilirmiyiz acaba

• bu cihaza nintendo wii oyun konsolu bagkayabilir miyim?

• konu iyice sessizleşti kimsesen ses yok

• Arkadaşlar önemli bir sorum var . 3D kapalı iken de sadece 1024×768 Çözünürlük de mi 120 Hz Frekans alabiliyoruz . Yoksa 1280×800 çözünürlükte de 120 Hz alabilir miyiz ? Yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler
  • arkdaşlar cihaz 1tb harici hard disc tanıyor mu ? ben taktım tanımadı sadece usb bellekmi tanıyor cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

arkdaşlar cihaz 1tb harici hard disc tanıyor mu ? ben taktım tanımadı sadece usb bellekmi tanıyor cihaz

ben 820 gb 2.5 iç kullanıyorum sorunsuz kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.