Şimdi Ara

Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
7
Favori
51.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüntü 4:3 dede aynı yamuk 16.9 tam ekranda aynı yamukluk var .
    keystone danda değil o acıyı düzeltiyor yamuk duruyor desem su terazi ile düzledim odak noktası desem oda değil tam
    ortadan yansıtıyorum .

yanlardan yamulma var içeriye dönük ayrıca bir köşe öteki köşeyede göre dar benmi yollasam teknosamı diye sordum nedeni bireysel olarak mı yollasam firmamı yollasa daha kaaale alınır mı ??? diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanx54 -- 3 Şubat 2014; 16:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

görüntü 4:3 dede aynı yamuk 16.9 tam ekranda aynı yamukluk var .
    keystone danda değil o acıyı düzeltiyor yamuk duruyor desem su terazi ile düzledim odak noktası desem oda değil tam
    ortadan yansıtıyorum .

yanlardan yamulma var içeriye dönük ayrıca bir köşe öteki köşeyede göre dar benmi yollasam teknosamı diye sordum nedeni bireysel olarak mı yollasam firmamı yollasa daha kaaale alınır mı ??? diye düşündüm

Teknosa dan aldıysan , ordan gönder senin yerine işlem yapıyorlar , kargo filan uğraşma...
  • ayhanx54 kullanıcısına yanıt
    Yukarı doğru cihazı fazla kaldırdığınızda perdedeki görüntü eşkenar yamuk bir şekile dönüşür,cihazı düz bir masaya koyup (80 cm civarında yüksekliği olan) tam karşısındaki duvara yansıtıp deneyin,cihazın altındaki yükseklik ayar pimi "0" olsun,cihazın keystone ayarlarıda "0" olsun,buna rağmen görüntüde yamukluk varsa,cihazınızda sorun vardır,aldığınız yere götürmenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetates

Yukarı doğru cihazı fazla kaldırdığınızda perdedeki görüntü eşkenar yamuk bir şekile dönüşür,cihazı düz bir masaya koyup (80 cm civarında yüksekliği olan) tam karşısındaki duvara yansıtıp deneyin,cihazın altındaki yükseklik ayar pimi "0" olsun,cihazın keystone ayarlarıda "0" olsun,buna rağmen görüntüde yamukluk varsa,cihazınızda sorun vardır,aldığınız yere götürmenizde fayda var.

Doatum 2 tane lg projeksiyon cihazi kullandim suan lgpb60g kullaniorum ayarlardan ekrani tama getiriyorum fakat altta uste yanlarda nerdeyse 3er cmlik siyahliklar kaliyor bunun bir cozumu yokmudur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayardan yansıttığım görüntüler hariç gri gölge şeklinde çerçeve oluyor,ben sıkıntı yapmıyorum ve çaresi olduğunuda sanmıyorum.
  • takip

• Arkadaşlar misafirlikteyim projeksiyonun kumandasını almamışım ses açmak için illa kumandamı olması lazım

• cihazın arkasında kumandasız tuşlar mevcut.
  • arkdaşlar laptop'tan 3d görüntü alıcam da 120 değil sadece 60 hertz'e ayarlanabiliyor, bu durumda 3d izleyemez miyim? sadece belirli bir çözünürlükte ve 120 hz mi olması gerekiyor. 3d izleyen arkdaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?
  • aynı sıkıntı bende de var bende lg pb60g aldım henüz gelmedi ama
    yeni sayılacak laptopumda 60 hz yazıyor 3d olur mu olmaz mı bilemedim
  • http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/tv-accessories/SSG-4100GB/XC?subsubtype=3d-glasses
    bu dlp gözlük mu yani lgpb60g cihazında 3 boyut izlenebilir mi bu gözlükle
    ayrıca internetten(laptopta) 3 boyutlu bi film açsak 3 d olarak izleyebilirmiyiz
    acil cevap teşekkürler
  • kartal39 K kullanıcısına yanıt
    linkini verdiğiniz samsung gözlükle izlenemez.DLP gözlükle izlenebilir.

http://www.boyutdijital.com/OEM-DLP-Link-3D-Gozluk-3D-Projeksiyon-Cihazi-Gozlugu,PR-10686.html

streoskopic player ile URL aç seçeneğinden 3d videolar internetten izlenebilir.

bilgisayar görüntü seçeneklerinde projeksiyon cihazını açtıktan sonra 120 hz seçeneği aktif olur.

3d ayarları ve nasıl izlenebileceğini aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=0gk-LAMb8rw

• Tri-pod la güzel oldu
     Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme Yeni LG PB60G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

• Arkadaşlar selamun aleyküm. Bende bugun aranıza geldim. Cihazı bugun aldım sadece deneme amaclı kullandım bugun ılk izlenim gayet güzel bekledıgımden daha ıyı tabı tam çözmüş değilim zamanla :) Bide ucuz tripod önerisi olan var mı oyle daha güzel olacak gibi
  • yalıçapkını35 kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aldım ancak duvara yansıttıgım zaman altta görev cubugu varya baslat cubugu falan explorer var sende gozuken onlar benım gozukmuyo alt tarafta kalıyor yanı bunun için ekran ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor @yalıçapkını35
  • Benim hocamda bundan vardı.Gayet güzel kullanışlı bir cihaz.Tavsiye ederim ben de.

• djfilifoto kullanıcısına yanıt
    3d için ayrı bir cihaz baglamak gerekiyormuş dogrumudur acaba? 3d olayından pek anlamadıgım için normal 3d filmleri usb ye atıp veya pc den acıp direk izleyebilir miyiz? gözlükleri takıp tabikide
  • Mean Streets kullanıcısına yanıt
    tripodu kaca aldın? kac metre boyu?
  • seladam1 S kullanıcısına yanıt
    Media markt tan aldım.110 cm boyu
  • seladam1 S kullanıcısına yanıt
    Fiyat 40 tl
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.