Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delidolu40

quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Diğer tüm hayırlı olsun dileklerini sunan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu arada koltuklar bej renginde olduğu için koltuk kılıfı aldık. Önlü-arkalı fotolarını çektim.
    Bir de 277 km kullanım sonrası ortalama tüketim şehir içi ve dışı karışık olarak...

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...
     Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

üstad bu koltuk kılıfını nereden aldınız. tam aradığım şey bu ama aksesuarcılarda bulamıyorum.

Mersin'de İstanbul Oto Aksesuar'dan aldım. Zaten aracı aldık, eşimle ertesi gün direkt oraya sürdüm.
    Mersin'in en iyi aksesuarcısı varsa orada vardır dedim, çok şükür buldum. Yoksa standart kılıf sevmiyorum.

• hayırlı olsun güzel araba
  • Hayırlı olsun. Sizinle Jetta başlığı altında konuşmuştuk. Jetta yerine Linea görünce şaşırdım. Ancak ben de ailesine sürekli maddi
    destekte bulunan bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum.

Bu arada eldeki para ile oldukça mantıklı bir tercih yaparak, güzel bir araç almışsınız.

Ailenizle, keyifle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

Hayırlı olsun. Sizinle Jetta başlığı altında konuşmuştuk. Jetta yerine Linea görünce şaşırdım. Ancak ben de ailesine sürekli maddi
    destekte bulunan bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum.

Bu arada eldeki para ile oldukça mantıklı bir tercih yaparak, güzel bir araç almışsınız.

Ailenizle, keyifle kullanın.

Teşekkürler üstad. Evet, kısmetten öte yol yok.
    Nihayetinde araç işte biz içerideyiz, araç dışarıda 40 derece altında bekliyor.
    İhtiyaçlarımızı ve ilgilerimizi en iyi şekilde karşılıyor mu buna bakmak gerekli.

Dx.Rai,

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

beyaz renk için maslakdan 47500 fiyat almıştım. NEyse önemli değil.

Son sözünüz yeterli. HAyırlı uğurlu kazasız yolculuklar.

Çok iyi fiyat vermişler size üstad. Jetta başlığında 52 kişiydik, çoğu 1.2 Beyazdı kimisine hiç indirim yapmamışlardı, kimisine düz 49 yapmışlardı.
    En iyi indirimi 48.5 ile ben almıştım ama 47.5 çok iyi.

Teşekkür ederim.

koraypro,
    mrte,
    Çok sağolun.

Sanırım bu mesajlar bizim hocaya ait, bir zamanlar ERA takımının baş aktörü hocamız, şimdi uğramaz oldu oralara, ama bizler onu burada da yalnız bırakmayız, bize her yer ERA.

Abi ramazan öncesi,yaz ve avrupalıların gelme dönmei inanılmaz yoğunluk yaşıyoruz...

• quote:

Diğer tüm hayırlı olsun dileklerini sunan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu arada koltuklar bej renginde olduğu için koltuk kılıfı aldık. Önlü-arkalı fotolarını çektim.
    Bir de 277 km kullanım sonrası ortalama tüketim şehir içi ve dışı karışık olarak...

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...
     Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

Hayırlı Olsun hocam,orjinal araca orjinal kılıf

• hayırlı olsun

kazasız belasız güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun Linea sumbul satışlarını geçtimi her köşe başında görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

3 sayfadır hala kavga çıkmamış

Fırtına öncesi sessizlik diyelim

Araba alan kisinin konysunda tartisma mi olur?( İstisnalar haric(S60, Jetta...))

yok arkadaşlar bu konudan iş çıkmaz,toplayın tası tarağı,gidiyoruz

Durun hocam mutlaka bir aksiyon yaşanacaktır daha vw ciler konuyu fark edemedi

• Masallah, Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasib etsin, araciniz gayet guzel, iyi secim.
  • Hayırlı olsun kardeşim. Çok güzel düşünmüşsün, iyi planlamışsın, mükemmel bir seçim yapmışsın. Kazasız,belasız kullan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Araba alan kisinin konysunda tartisma mi olur?( İstisnalar haric(S60, Jetta...))

ferdi ağabeyden umudum kalmadıyı dinliyorum artık

• öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah, aynı arabayı 45400e bugün konyadan alacaktık iyiki almamışz 43000e kadar iniliyormuş demek birde adam 1 lira daha inemem diyor, emsal gösteririz olmadı ordan alırız adanaya gidesimiz var bu ara mersine de uğrayıverirz ama aklıma takılan bu arabayla ilgili bir soru var, euroncap testi yok bayide satıcıya sordum yerli arabaların çoğunu sokmazlar o teste dedi puntonun iç dizaynı önü tamamen aynı zaten onun test sonuçlarını baz alabiliriz diye o an ikna etti ama en nihayetinde biri hb diğeri sedan en boy oranlarının farkı kaza esnasında kasanın tepkisinin aynı olmayacağını gösteriyor, güvenlik açısından araç biraz içimi rahatsız ediyor siz bu durumu göz önüne aldınız mı
  • kazasız sürüşler dilerim. hem kaliteli araç almışsınız hem de bir dertliye derman olmuşsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bi alman kalitesi yok. kötü yapmışınız

şaka şaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah, aynı arabayı 45400e bugün konyadan alacaktık iyiki almamışz 43000e kadar iniliyormuş demek birde adam 1 lira daha inemem diyor, emsal gösteririz olmadı ordan alırız adanaya gidesimiz var bu ara mersine de uğrayıverirz ama aklıma takılan bu arabayla ilgili bir soru var, euroncap testi yok bayide satıcıya sordum yerli arabaların çoğunu sokmazlar o teste dedi puntonun iç dizaynı önü tamamen aynı zaten onun test sonuçlarını baz alabiliriz diye o an ikna etti ama en nihayetinde biri hb diğeri sedan en boy oranlarının farkı kaza esnasında kasanın tepkisinin aynı olmayacağını gösteriyor, güvenlik açısından araç biraz içimi rahatsız ediyor siz bu durumu göz önüne aldınız mı

Biz orada çalışan bir tanıdıkla gittik işin açıkçası onun büyük etkisi oldu. Başkasına bu fiyata vermezdik dediler bunu belirteyim öncelikle.
    Biz de punto'nun güvenlik unsurunu düşünüp karar verdik. Bir de 6 hava yastığı + güvenlik donanımlarının da tam oluşu ikna etti bizi.

Diğer iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Hevesi kursağında kalan dostlarıma da cipslerinizi dolapta muhafaza ediniz diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 20 Temmuz 2012; 8:37:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah, aynı arabayı 45400e bugün konyadan alacaktık iyiki almamışz 43000e kadar iniliyormuş demek birde adam 1 lira daha inemem diyor, emsal gösteririz olmadı ordan alırız adanaya gidesimiz var bu ara mersine de uğrayıverirz ama aklıma takılan bu arabayla ilgili bir soru var, euroncap testi yok bayide satıcıya sordum yerli arabaların çoğunu sokmazlar o teste dedi puntonun iç dizaynı önü tamamen aynı zaten onun test sonuçlarını baz alabiliriz diye o an ikna etti ama en nihayetinde biri hb diğeri sedan en boy oranlarının farkı kaza esnasında kasanın tepkisinin aynı olmayacağını gösteriyor, güvenlik açısından araç biraz içimi rahatsız ediyor siz bu durumu göz önüne aldınız mı

"en nihayetinde biri hb diğeri sedan en boy oranlarının farkı kaza esnasında kasanın tepkisinin aynı olmayacağını gösteriyor, güvenlik açısından araç biraz içimi rahatsız ediyor"

bu cümlenizi pek anlayamadım, pek birşey çıkaramadım, nasıl bir yorum yapmalıyız yardımcı olurmusunuz,

• Linea güzel araçtır ya. Ayda 1-2 defa benzinliğe uğramanın hazzını ne jetta verebilir ne başka bir araç...
  • quote:

Hevesi kursağında kalan dostlarıma da cipslerinizi dolapta muhafaza ediniz diyorum.

bu lafı öyle kötü zamanda ettin ki, Ramazan girmeseydi cips falan görürdün sen ama neyyyyse, ahanda bir günü gitti bile kaldı 29 gün ve gerisi 11 ay o zaman da biz seninle dalgamızı geçeriz elbet hadi bahalımmm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ferdi ağabeyden umudum kalmadıyı dinliyorum artık

"karamanın koyunu sonra çıkar oyunu" mu, diyorsunuz hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.