Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraser79

Bilen otomotivdenmi aldınız.Rengini sevdim bende aynısından alayımda mersinde 2 tane olsun

Güle güle kullanın

Boranlar Otomotiv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu40

kavga cikarmak istemem ama bravo ne kadardi? dizeli?

Bravo aynı fiyat bile olsa aile aracı olsun dedik hocam.
  • Diğer tüm hayırlı olsun dileklerini sunan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu arada koltuklar bej renginde olduğu için koltuk kılıfı aldık. Önlü-arkalı fotolarını çektim.
    Bir de 277 km kullanım sonrası ortalama tüketim şehir içi ve dışı karışık olarak...

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...
     Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Öncelikle hayırlı olsun. Ypacağım yorumları yanlış anlamayın.

benzinli ve düz vites vw lerde %3 e kadar indirm yapılıyor.

1.2 tsi higline jetta 47500 civarı gelir. Linea ile arada çok az bir fark kalıyor. Kardeşiniz ne kadar bir meblağa sıkışmıştı acaba. Demek istediğim insan gönlünden geçen araç tan vaz geçmemeli. Sonradan her görüşünüzde keşke demek kötü bir his.

Ancak jettadan yana zaten soru işaretlerini vardı ise, benzinli acaba çok yakar mı diye düşündürüyordu ise, kararınız mantıklı. (size göre) sadece 4-5 bin tl lik fark için ve 20 liralık sıfır faiz için bence mantıksız karar.

Jetta için 48500 liraya pazarlık yapmıştık üstad. Highline için 47500 K fiyat alınması mümkün değil. Kardeşime verdiğim mebla 10 bin TL nakit olunca böyle oldu.
    Dedim ya, gücüm gene yeterdi, beğendim bir araç ama sırf o aracı alacağım diye de kendimi paralayıp gereksiz masraf da yapmam. Şu anda en başa dönsem tercihim gene Yeni Linea olurdu.

• Hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Öncelikle hayırlı olsun. Ypacağım yorumları yanlış anlamayın.

benzinli ve düz vites vw lerde %3 e kadar indirm yapılıyor.

1.2 tsi higline jetta 47500 civarı gelir. Linea ile arada çok az bir fark kalıyor. Kardeşiniz ne kadar bir meblağa sıkışmıştı acaba. Demek istediğim insan gönlünden geçen araç tan vaz geçmemeli. Sonradan her görüşünüzde keşke demek kötü bir his.

Ancak jettadan yana zaten soru işaretlerini vardı ise, benzinli acaba çok yakar mı diye düşündürüyordu ise, kararınız mantıklı. (size göre) sadece 4-5 bin tl lik fark için ve 20 liralık sıfır faiz için bence mantıksız karar.

Jetta için 48500 liraya pazarlık yapmıştık üstad. Highline için 47500 K fiyat alınması mümkün değil. Kardeşime verdiğim mebla 10 bin TL nakit olunca böyle oldu.
    Dedim ya, gücüm gene yeterdi, beğendim bir araç ama sırf o aracı alacağım diye de kendimi paralayıp gereksiz masraf da yapmam. Şu anda en başa dönsem tercihim gene Yeni Linea olurdu.

beyaz renk için maslakdan 47500 fiyat almıştım. NEyse önemli değil.

Son sözünüz yeterli. HAyırlı uğurlu kazasız yolculuklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun, kazasız i belasız binmen dileğiyle
  • quote:

Çok iyi fiyat vermişler size üstad. Jetta başlığında 52 kişiydik, çoğu 1.2 Beyazdı kimisine hiç indirim yapmamışlardı, kimisine düz 49 yapmışlardı.
    En iyi indirimi 48.5 ile ben almıştım ama 47.5 çok iyi.

Teşekkür ederim.

koraypro,
    mrte,
    Çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 19 Temmuz 2012; 15:11:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Dostlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
    Değerli yorumlarınızdan anladım ki doğru bir karar ve seçim yapmışım, teşekkürler.

Mısır, cips ve kola hazırlayan arkadaşlarıma da buradan selamlarımı iletiyorum, onlar anladılar onu.

Günaydın, Hocam, hayırdır uyku mu tutmadı yoksa
    Serkan mısır patlatalım dedi, ama sonradan öğrendik ki hayırsız çıktı, iyiki ona inanıp mısır patlatmamışız, yoksa bizi yarı yolda bırakacakmış

Ben buralardayım abi

Hoş geldin Serkan, gözümüz yollarda kaldı

• quote:

quote:

Çok iyi fiyat vermişler size üstad. Jetta başlığında 52 kişiydik, çoğu 1.2 Beyazdı kimisine hiç indirim yapmamışlardı, kimisine düz 49 yapmışlardı.
    En iyi indirimi 48.5 ile ben almıştım ama 47.5 çok iyi.

Teşekkür ederim.

koraypro,
    mrte,
    Çok sağolun.

Sanırım bu mesajlar bizim hocaya ait, bir zamanlar ERA takımının baş aktörü hocamız, şimdi uğramaz oldu oralara, ama bizler onu burada da yalnız bırakmayız, bize her yer ERA.

• her işte bir hayır vardır hocam belki bu araç sizin daha hayırlı olacaktır
  • quote:

Diğer tüm hayırlı olsun dileklerini sunan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu arada koltuklar bej renginde olduğu için koltuk kılıfı aldık. Önlü-arkalı fotolarını çektim.
    Bir de 277 km kullanım sonrası ortalama tüketim şehir içi ve dışı karışık olarak...

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

Fiat'ta gösterge en az 1lt az gösteriyor genellikle, araç rodaj süresinde olduğundan kabul edilebilir bir değer, ilerleyen zamanlarda 5.8-6lt arasına düşersiniz (şehir içi yoğunluklu kullanımda)

• quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

Diğer tüm hayırlı olsun dileklerini sunan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Fiat'ta gösterge en az 1lt az gösteriyor genellikle, araç rodaj süresinde olduğundan kabul edilebilir bir değer, ilerleyen zamanlarda 5.8-6lt arasına düşersiniz (şehir içi yoğunluklu kullanımda)

bizde ortalama 5.3 gösteriyor ama 6.8 yakmış ortalama.

• Hadi hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun
  • bitlisadilcevaz,
    jovanovic,

Teşekkür ederim.
  • yerli araba alarak iyi etmişsin. jetta alsaydın ülkenin dövizi yurtdışına gidecekti.
  • quote:

üstad bu koltuk kılıfını nereden aldınız. tam aradığım şey bu ama aksesuarcılarda bulamıyorum.

• Hayırlı olsun abi Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

[simage][/simage]
    [simage][/simage]

bizde ortalama 5.3 gösteriyor ama 6.8 yakmış ortalama.

Valla modeline göre de değişiyor demekki, ben bizim Bravo'da şehir içi şehir dışı defalarca denedim her defasında tam 1lt az gösterdi. Linea'larda durum belki farklıdır.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.