Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

5000 bini devirince baya fark edicek sanirim bizim blue da 3000 bini devirdik 6.5 larda geziyor sehir ici

Benim zaten şehir içi fabrika verisi 6.5 oraya kadar ineriz gibime geliyor.

Fazla agrasif kullanmadigin surece rahat inersin hocam

1.6 motor 290 nm ile tahrik ediyor adamı.

Simdi ilk zaman lar kiyamiyosun fakat 3-5 bin km yi devirip araci iyice tanidiktan sonra cok fena uzatmaya baslarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiat ın garip seçimleri var zaten...

Punto 95 Hp motor var , ama sadece Dualogic ile almak zorundayım... Ne mecburiyetim var saçma sapan bir şanzımana mahkum olmaya... ???
    Manuel alacaksan 75 Hp ye mahkumsun, istesende 95 lik Manuel araç alamazsın... Alacaksan da Dualogic denen ne yaptığı belli olmayan bir şanzımana mahkumsun...

Aynı şekilde Linea da tek seçenek manuel şanzıman... Niye yapmazsın be insan evladı bu araca otomatik şanzıman...
  • quote:

quote:

5000 bini devirince baya fark edicek sanirim bizim blue da 3000 bini devirdik 6.5 larda geziyor sehir ici

Hocam bendede sizin aracın eski kasası var yaklaşık 20 gün önce aldım benimki 2009 model 1.6 multijet dynamic şehir içi değerleriniz aracın yeni olmsından kaynaklı biraz fazla gibi belkide yaşadığınız şehir bunu etkiliyor olabilir ben Ankarada yaşıyorum burda trafik akıcı şehir içi değerlerim inanmayacaksınız ama yol bilgisayarına göre 4.4 bu 500 kmnin ortalaması aracı dikkatli ve sakin kullanıyorum (kasarak ) şehir içinde çok yoğun trafiğe girmedim arasıra giriyorum bu tüketim değerlerini elde ederken aracın 1500 devirde maksimum torku vermesindende faydalanarak vitesleri 2000 devirde atıyorum ve gaza tabiri caizse ayağımın ucuyla dokunuyorum klasik tabirle ayağımın altında yumurta var gibi tekrardan aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 26 Ağustos 2012; 21:54:26 >

• quote:

quote:

benim fabrika verisini hatırlamıyorum ama araç şu anda 1600 km ye geldi ve ortalama 6 ila 6,5 arası geziniyor 5000km yi aştıktan sonra sanırım 5-5,5 litrelere düşecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

benim fabrika verisini hatırlamıyorum ama araç şu anda 1600 km ye geldi ve ortalama 6 ila 6,5 arası geziniyor 5000km yi aştıktan sonra sanırım 5-5,5 litrelere düşecek gibi.

Sizinde degerler gayet iyi üstad dediğim gibi mutlaka dahada düşüş olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

quote:

Hocam bendede sizin aracın eski kasası var yaklaşık 20 gün önce aldım benimki 2009 model 1.6 multijet dynamic şehir içi değerleriniz aracın yeni olmsından kaynaklı biraz fazla gibi belkide yaşadığınız şehir bunu etkiliyor olabilir ben Ankarada yaşıyorum burda trafik akıcı şehir içi değerlerim inanmayacaksınız ama yol bilgisayarına göre 4.4 bu 500 kmnin ortalaması aracı dikkatli ve sakin kullanıyorum (kasarak ) şehir içinde çok yoğun trafiğe girmedim arasıra giriyorum bu tüketim değerlerini elde ederken aracın 1500 devirde maksimum torku vermesindende faydalanarak vitesleri 2000 devirde atıyorum ve gaza tabiri caizse ayağımın ucuyla dokunuyorum klasik tabirle ayağımın altında yumurta var gibi tekrardan aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.

Ben o kadar kasmıyorum üstad ya. Işıklar bol zaten bizim buralarda, bir de dediğim gibi motorun gücüne tahrik olup o torku hissediyorum, koltuğa yapışma hissini. Vitesleri 2500 devir civarı değiştiriyorum filan. O nedenle bu değerler normal benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Fiat ın garip seçimleri var zaten...

Punto 95 Hp motor var , ama sadece Dualogic ile almak zorundayım... Ne mecburiyetim var saçma sapan bir şanzımana mahkum olmaya... ???
    Manuel alacaksan 75 Hp ye mahkumsun, istesende 95 lik Manuel araç alamazsın... Alacaksan da Dualogic denen ne yaptığı belli olmayan bir şanzımana mahkumsun...

Aynı şekilde Linea da tek seçenek manuel şanzıman... Niye yapmazsın be insan evladı bu araca otomatik şanzıman...

Dualogic alıştıktan sonra keyifli bir vites. Kolay kolay saçmalamıyor, hep hızlı şekilde vites geçişlerini yapıyor.
    Sadece 1 ve 2. viteste geçiş fazla hissediliyor. Yüksek viteslerde o kadar sarsma yok.

Ben de aynı konudan müzdaripim. Linea otomatik yok araç yeniliyeyim dedim ama olmadı :)

• Lineanın çarpışma testi falan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Lineanın çarpışma testi falan var mı?

Punto EVO'nun var. O platform üzerine geliştirildiği için Linea'nın bulunmuyor.
  • Bu arada bugün 6. Vites, CC açık, 90km/h hızla düz yolda anlık yakıt tüketimini videoya çektim. Bu hızda gerçekten ekonominin dibine vuruyor. HD izleyebilirsiniz

• valla hocam süper

benim sattığım fiorino da ayağımı gazdan çektiğimde atü 2.0 oluyordu bunda da öyle mi?

bu arada otomatik linea almak için fioyu sattım ama ortada otomatik linea yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

valla hocam süper

benim sattığım fiorino da ayağımı gazdan çektiğimde atü 2.0 oluyordu bunda da öyle mi?

Evet, tüm Fiatlarda 2.0 değer gösteriyor üstad.
    Bunun sebebi yurt dışında bazı firmalar ayağını gazdan çektiğinde gösteren --/100km değerini mahkemeye vermişler araç o anda az da olsa yakıt tüketiyor diye. Fiat da 2.0 litreye sabitlemiş bu tarz sıkıntılar olmasın, araç az da olsa yakıt tüketir anlamında.

• Geçen Abant buluşmasından dönerken Bolu Dağı'ndan inmiştim. Gazdan çekip, 4. viteste inmiştim. Tüketim yoktu.
    İbre milim oynamadı. 15km civarı gitmiştim.
    Bu arada Linea dış tasarımı yeni kasada biraz daha düzeltirse ve aracı 5cm kadar alçaltırsa, albenisi daha da artacaktır. 1.4 Turbo 140PS bir motorla tam alınacak araca dönüşür. 1.6 dizeli de 120PS olanla değiştirseler tamam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swrc

valla hocam süper

Evet, tüm Fiatlarda 2.0 değer gösteriyor üstad.
    Bunun sebebi yurt dışında bazı firmalar ayağını gazdan çektiğinde gösteren --/100km değerini mahkemeye vermişler araç o anda az da olsa yakıt tüketiyor diye. Fiat da 2.0 litreye sabitlemiş bu tarz sıkıntılar olmasın, araç az da olsa yakıt tüketir anlamında.

tşkler bilgi için bunu öğrenmem iyi oldu bilmiyordum.

• Yeni Linea
  • Arkadaşlar ben diyarbakır bayiiden 46000 fiyat aldim. mersindeyken almadim simdi pisman edecekler ordan almadigima. Olmazsa yakin illerle de irtibata gececem. Sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

Arkadaşlar ben diyarbakır bayiiden 46000 fiyat aldim. mersindeyken almadim simdi pisman edecekler ordan almadigima. Olmazsa yakin illerle de irtibata gececem. Sizce?

Hocam liste fiyatına zam gelmiş ağustos ayında 500 lira civarı, siz yazınca dikkat ettim. Metalik renk ile 46400 lira oluyor fiyat.
    İndirim hemen hemen hiç yapmamışlar. En kötü bayiden bile 45 liraya alırsınız. Biz dediğim gibi 43 liraya bir tanıdık aracılığıyla oldu ve bayi kesinkez bu fiyatın o tanıdığın hatırına verildiğini, fiyat bilgisini mümkünse paylaşmamamı, paylaşsam bile bu fiyatın bir istisna olduğunu dile getirdiler. Siz 44 bin lira gibi bir fiyata alırsınız başka bayilerden tahminimce.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben diyarbakır bayiiden 46000 fiyat aldim. mersindeyken almadim simdi pisman edecekler ordan almadigima. Olmazsa yakin illerle de irtibata gececem. Sizce?

Hocam liste fiyatına zam gelmiş ağustos ayında 500 lira civarı, siz yazınca dikkat ettim. Metalik renk ile 46400 lira oluyor fiyat.
    İndirim hemen hemen hiç yapmamışlar. En kötü bayiden bile 45 liraya alırsınız. Biz dediğim gibi 43 liraya bir tanıdık aracılığıyla oldu ve bayi kesinkez bu fiyatın o tanıdığın hatırına verildiğini, fiyat bilgisini mümkünse paylaşmamamı, paylaşsam bile bu fiyatın bir istisna olduğunu dile getirdiler. Siz 44 bin lira gibi bir fiyata alırsınız başka bayilerden tahminimce.

o zaman aramaya başlıyorum. Saygılar...

• www.google.com/imgres?imgurl=http://queirozdesign.com/wp-content/uploads/2012/01/Fiat-Linea-2013-1.jpg&imgrefurl=http://queirozdesign.com/%3Fp%3D867&usg=__DtBKlDJ2WXonQdmJ5Z4A0ojtS6Q=&h=1200&w=1600&sz=1096&hl=tr&start=1&zoom=1&tbnid=MfDKHdP9RDttKM:&tbnh=113&tbnw=150&ei=8JE7UP6gItG5hAfq4oH4DQ&prev=/search%3Fq%3Dlinea%2B2013%26hl%3Dtr%26client%3Dms-opera-mobile%26channel%3Dnew%26sky%3Dee%26tbm%3Disch&itbs=1&sky=ee&ptbm=isch&q=linea+2013

bu kasa var mi

• quote:

bu kasa var mi

İyi bir çizim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.