Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

bu kasa var mi

İyi bir çizim hocam.

Eğer yeni kasa böyle olacaksa ben bekleyebilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada takıntılı diceksin de :)

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

Aux'un yanına dikkat
    Microsoft'un logosu geçenlerde değişti.

Teknolojiden nefret etme sebebi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreplt -- 27 Ağustos 2012; 21:48:53 >

• quote:

quote:

bu kasa var mi

İyi bir çizim hocam.

iyi demek az olmuş..mükemmel bence çok sportif duruyor..

Şimdi yeni linea kasa değişmiş mi oluyor?? yoksa önümüzdeki bir zamanda yeni bir kasa olacak mı??
  • Abi siz jetta yerine linea alan kişisiniz değil mi? şimdi yeniden gördüm başlığı şunu demek isterim,
    Eğer jetta olsaydı yakıt konusunda yorum yaparken "iyi bir performansı ve tüketimi var" yerine "basmazsan yakmıyor işte.. eh yani.." gibi cümleler kuracaktınız..
    her şerde bir hayır vardır deyip dizel aracınızı güle güle kullanmanızı temenni ederim..
    Not: jettacılar bana kızmasın.. sonuçta bu dizel.. ayrıca jettayı az da olsa severim..

Ayrıca: bu hızlanma, tüketim vs. videolarını izlerken videoyu bir Türk'ün çektiğini çalan müzikten anlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 28 Ağustos 2012; 10:41:17 >

• quote:

Hocam kaçırdığınız bir şey var; Yeni Linea bu işte. Başka Linea çıkmayacak 4-5 sene içinde. Fotolarda gördüğünüz benim aracım son değişen Linea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Abi siz jetta yerine linea alan kişisiniz değil mi? şimdi yeniden gördüm başlığı şunu demek isterim,
    Eğer jetta olsaydı yakır konusunda yorum yaparken "iyi bir performansı ve tüketimi var" yerine "basmazsan yakmıyor işte.. eh yani.." gibi cümleler kuracaktınız..
    her şerde bir hayır vardır deyip dizel aracınız ile güle güle kullanmanızı temenni ederim..
    Not: jettacılar bana kızmasın.. sonuçta bu dizel.. ayrıca jettayı az da olsa severim..

Ayrıca: bu hızlanma, tüketim vs. videolarını izlerken videoyu bir Türk'ün çektiğini çalan müzikten anlıyorum..

Evet, o benim işte.

Şaka bir yana, haklısınız. Dizel araçta gerçekten yakıt konusunda kafanız rahat. Aracı çok zorlasanız dahi belli bir limiti var, geçmiyor yakıt.
    TSI motor, özellikle 1.2 CC gerçekten diğer benzinli araçlara oranla cimri bir motor; ancak sizin de dediğiniz gibi sıkıştırmazsanız. Işıklarda hani tatlı atışmaları severim, sert kullanan birisiyim, hızlı giderim diyorsanız da biraz yakacak bir motor. Bugün mazot konusunda çoğu firma kampanya yapıyor ama benzin için bu söz konusu dahi değil. FULL firması hariç, en tanınmadık istasyonlarda bile 95 oktan kurşunsuz benzin fiyatı aynı... Bugün ben Eurodizeli 3.70 liraya alabiliyorum istasyonumda kampanya olduğu için.

Türklerin şarkıları bellidir üstad.

• quote:

quote:

Hocam kaçırdığınız bir şey var; Yeni Linea bu işte. Başka Linea çıkmayacak 4-5 sene içinde. Fotolarda gördüğünüz benim aracım son değişen Linea.

Peki linea ile bravo arasinda malzeme kalitesi konusunda kıyaslama yapabilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Peki linea ile bravo arasinda malzeme kalitesi konusunda kıyaslama yapabilir misiniz?

Yeni Linea'nın malzeme kalitesi kesinlikle Bravo'yu yakaladı. Eski Linea ile yenisi arasında bile kalite farkı var iç malzeme olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni Linea'nın malzeme kalitesi kesinlikle Bravo'yu yakaladı. Eski Linea ile yenisi arasında bile kalite farkı var iç malzeme olarak.

Hala çok tereddütteyim. Bayiinin biri bravo dynamic plus için 50 bin liraya kadar indi. kinea ise 45 bin. 5 bin fazla verip bravo olmaya değer mi diye düşünüyorum. Linea hem geniş bagajı da avantajı. Bir türlü seçim yapamadım. Çevremden de çok baskı geliyor liea alma diye. Bakalım... Hayırlısı....

• quote:

Hala çok tereddütteyim. Bayiinin biri bravo dynamic plus için 50 bin liraya kadar indi. kinea ise 45 bin. 5 bin fazla verip bravo olmaya değer mi diye düşünüyorum. Linea hem geniş bagajı da avantajı. Bir türlü seçim yapamadım. Çevremden de çok baskı geliyor liea alma diye. Bakalım... Hayırlısı....

Dynamic Plus'ta Lounge'taki donanımları da bulamayacaksınız herhalde haksız mıyım?
    Hocam durum tamamen donanım ve bagaja bakıp bakmadığınız hususunda değişir. Kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar verin. Çevrenize veya foruma bakarsanız araç alamazsınız. BMW'ye bile kötü diyen çıkar. Ben kimseye sormadım konuya bakın, aldım diye haber verdim. Sağ olsun herkes güzelce hayırladı. Çevrem de öyle... Ben araçtan ileri derecede memnunum. Keşke şunu alsaydım diye kafamdan geçen en ufak pürüz yok. Buraya veya çevreme soracak olsam alma derlerdi muhakkak. Herkese göre araç alamayız. İki araç da çok başarılı. Bravo, hatchback karoserde; Linea, sedan karoserde markanın C segmenti araçları. Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 29 Ağustos 2012; 20:54:17 >

• quote:

quote:

Dynamic Plus'ta Lounge'taki donanımları da bulamayacaksınız herhalde haksız mıyım?
    Hocam durum tamamen donanım ve bagaja bakıp bakmadığınız hususunda değişir. Kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar verin. Çevrenize veya foruma bakarsanız araç alamazsınız. BMW'ye bile kötü diyen çıkar. Ben kimseye sormadım konuya bakın, aldım diye haber verdim. Sağ olsun herkes güzelce hayırladı. Çevrem de öyle... Ben araçtan ileri derecede memnunum. Keşke şunu alsaydım diye kafamdan geçen en ufak pürüz yok. Buraya veya çevreme soracak olsam alma derlerdi muhakkak. Herkese göre araç alamayız. İki araç da çok başarılı. Bravo, hatchback karoserde; Linea, sedan karoserde markanın C segmenti araçları. Karar sizin.

Dynamic plustan kastım lounge ile ayni sadece ismi dynamic plus. Temmuz sonrasi versiyonlar lounge diye adlandiriliyor. Hayirlisi bakalim. Sağolun verdiğiniz bilgiler icin...

• quote:

quote:

Kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar verin. Çevrenize veya foruma bakarsanız araç alamazsınız. BMW'ye bile kötü diyen çıkar. Ben kimseye sormadım konuya bakın, aldım diye haber verdim.

aynen öyle hocam. hani derler ya. "eşşeğin kuyruğunu kalabalıkta kesme, kimi uzun der kimi kısa." herk kafadan bir ses çıkar onun için herkesi kaale almamak gerek

• Bu arada Yeni Linea'nın arka diz mesafesi. Boy 1.85 ona göre izleyin.

• bu linkteki testte sadece aynı motoru kullandıklarından bahsedilmiş. Hatta polo ve fabia nın aynı platformu kullandıklarından bahsedilmiş ama punto ve vista için aynı vurgu yapılmamış.
    http://www.indiandrives.com/tata-indica-vista90-vs-fiat-punto-90hp-vs-skoda-fabia-1-6-vs-volkswagen-polo-1-6-hot-hatch.html
    bu linkteki haberde ise aynı platformu kullandıklarından bahsedilmiş.
    http://www.indiancarsbikes.in/cars/tata-indica-new-2011-model-fiat-punto-4773/
    bu linkte ise linea ve punto ile ilişkili (akraba) olduğundan bahsedilmiş
    http://vehicletraders.co.za/new-cars/TATA/Indica-Vista
    özetle bence de aynı platform olma olasılığı daha ağır basıyor. Bir çok örneği var aynı platformu kullanan ama farklı fiyat segmentinde olan araçların, isteyen istediğini alır ve kullanır. Lakin aynı platform bile olsa kalite karşılaştırmasında salt teknik detaylar değil, üretim aşamasından satış sonrası desteğe ve hatta tüketicinin algıladığı değere kadar birçok değişken bulunmakta.

edit: konu sahibinden konusu harici yazdığım için özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasd -- 15 Eylül 2012; 15:14:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Gerçekten çok güzel bir detay.... C sınıfı bir araçta fazla olmayan bir özellik...
    Ben C5 te görmüş ve hayran kalmıştım...

Araçtaki bu tür detaylar şaşırtıyor beni. Jetta ile ilgilendiğim dönemde bu kapıyı açınca dikiz aynasından yere doğru süzülen aydınlatma ışığını görünce süper demiştim.
    Linea'da akşam kapıyı açtığımda aynı ışığı görünce vay falan oldum. Tam 2 hafta oldu aracımı alalı, 900 km de yol yaptım. Asla pişman değilim, fiyatının sonuna kadar hakkı. Güvenlik donanımları tam, donanım sağlam, dizel, sedan (aile için), 6 ileri vites, ince detay ve sürprizleri var. Daha ne isteyim ki bir araçtan? 43 lira vermişim, bunları almışım yeter... Safkan B sınıfı dizel fiyatına geldi araç... Hatta kimi B sınıflarından da ucuz.

Ha bakın bu yazılarımı okuyup aracı almayı planlayanlar da vardır muhakkak; benim bu memnuniyetim "Lounge" donanım için geçerlidir.
    Alacaksanız, eğlenceyi ve keyfi yakalamak istiyorsanız Lounge donanım süper. Bir alt donanıma (Urban) indiğinizde 6 hava yastığı 2'ye iniyor, ESP dahil tüm güvenlik donanımları siliniyor (ABS hariç), jantlar 15" boyutuna düşüyor. Hız sabitleyici gibi konfor donanımları siliniyor, araç keyifsiz bir hal alıyor.

Linea, Lounge ile güzel.

dikiz aynasından süzülen aydınlatma ışığından felan bahsetmişsiniz.tam olarak kafamda canlandırmadım.nasıl bir şey ve videoya çekme şansınız varmı

• Sonun da ben de aldım.. 1.6Mj Lounge Beyaz.. Necati Beyin izlenimleri de gaza getirici oldu.. :)
  • @ QhellThosh

hayirli olsun, takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: malt1

dikiz aynasından süzülen aydınlatma ışığından felan bahsetmişsiniz.tam olarak kafamda canlandırmadım.nasıl bir şey ve videoya çekme şansınız varmı

Buyur üstad, yeni çekebildim. Dikiz aynasından değil aslında, kapı altına konumlandırılmış bir ışık. Gece süper oluyor, güzel düşünülmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

Sonun da ben de aldım.. 1.6Mj Lounge Beyaz.. Necati Beyin izlenimleri de gaza getirici oldu.. :)

Hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin.
    İlk zamanlar araç fazla yakıyor ama 4-5 bin km.lerde hem araca alışıyorsunuz, hem motor açılıyor, hem de az yakmaya başlıyor.
  • Yeni linea kullanıcılarına bi şey sormak istiyorum?? Geçen ay test sürüşü yaparken debriyaj'a her basmam'da ayagım yer döşemesine sürtüyordu! daha önce forumda başka bi arkadaşdan da aynı şikayeti okumuştum! Ayagım 42 numara çok büyük değil ama genede kafama takıldı!! Sizde'de aynı sorun varmı???
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.