Yeni linea kullanıcılarına bi şey sormak istiyorum?? Geçen ay test sürüşü yaparken debriyaj'a her basmam'da ayagım yer döşemesine sürtüyordu! daha önce forumda başka bi arkadaşdan da aynı şikayeti okumuştum! Ayagım 42 numara çok büyük değil ama genede kafama takıldı!! Sizde'de aynı sorun varmı???
Hiç rastlamadım hocam. Olsa, ben de deli olurdum sanırım. Ayak 44 numara bu arada... Döşeme filan kalkmıştır belki; yoksa değmiyor.
Beni o kadar rahatsız ettiki test sürüşünü kısa bıraktım! Almayı düşünüyorum ama biraz tedirgenlik mi diyeyim yoksa önyargı mı bilmiyorum!
quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
quote:
Orijinalden alıntı: QhellThosh
Sonun da ben de aldım.. 1.6Mj Lounge Beyaz.. Necati Beyin izlenimleri de gaza getirici oldu.. :)
Hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin. İlk zamanlar araç fazla yakıyor ama 4-5 bin km.lerde hem araca alışıyorsunuz, hem motor açılıyor, hem de az yakmaya başlıyor.
Eyvallah Necati bey, sağolun.. Bir şey dikkati mi çekti. Kitapçığında yazan bazı özellikler yok mu ben mi beceremedim.. Camların anahtarlıktan açılıp kapanması falan var mı??
quote:
quote:
quote:
Sonun da ben de aldım.. 1.6Mj Lounge Beyaz.. Necati Beyin izlenimleri de gaza getirici oldu.. :)
Hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin. İlk zamanlar araç fazla yakıyor ama 4-5 bin km.lerde hem araca alışıyorsunuz, hem motor açılıyor, hem de az yakmaya başlıyor.
Eyvallah Necati bey, sağolun.. Bir şey dikkati mi çekti. Kitapçığında yazan bazı özellikler yok mu ben mi beceremedim.. Camların anahtarlıktan açılıp kapanması falan var mı??
Yurt dışındaki bazı versiyonlarda bulunuyormuş ama Koç sağ olsun ülkemizde bunun kodlamasını yapmıyor. Üstelik araç bizim üretim ama bu kodlama yok maalesef.
red007 ben de 41 numarayım, sorun yok..
hayırlı olsun , kardeşinize de yardım yapmışsınız bence en güzeli bu, araba her zaman olur. kazasız cezasız sürüşler.
Bi test sürüşü daha yapmamız lazım anlaşıldı :))
quote:
Orijinalden alıntı: red007
Bi test sürüşü daha yapmamız lazım anlaşıldı :))
2008 Lpg'li 206 sedanım vardı, ondan sonra başka birşey bu :) Mutlaka bir daha sür, haa ben hiç test sürüşü yapmadım. Kafaya takmıştım
bir sorum olacak hocam bu Lounge alındığı zaman bu güvenlik paketi yok 3yıl garanti paketi vb. paketler var Lounge olduğu zaman hepsi içine giriyor doğrumudur teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: nyagiz
bir sorum olacak hocam bu Lounge alındığı zaman bu güvenlik paketi yok 3yıl garanti paketi vb. paketler var Lounge olduğu zaman hepsi içine giriyor doğrumudur teşekkürler
Bütün güvenlik ve konfor donanımları Lounge donanımın içerisinde yer alıyor.
eco drive özelliğini kullanan varmı.usb sürekli araçta takılı mı kalmalı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: malt1
dikiz aynasından süzülen aydınlatma ışığından felan bahsetmişsiniz.tam olarak kafamda canlandırmadım.nasıl bir şey ve videoya çekme şansınız varmı
Buyur üstad, yeni çekebildim. Dikiz aynasından değil aslında, kapı altına konumlandırılmış bir ışık. Gece süper oluyor, güzel düşünülmüş.
güzel bir şeymiş.eski linealarda bu özellik yok galiba.yeni lineada başka gözüne çarpan bir özellik oldumu.
Selam arkadaşlar şu sıralar acaba Yeni Fiat Linea Lounge modeli ne kadar bayilerde bilgisi olan var mı ? Bir de bu 20 bin liraya 2 yıl sıfır faiz bu araçta geçerli mi ? Bayiden bayiye çok fiyat değişimi oluyor mutlaka pazarlıkla alın deniyor. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: beytepe
Selam arkadaşlar şu sıralar acaba Yeni Fiat Linea Lounge modeli ne kadar bayilerde bilgisi olan var mı ? Bir de bu 20 bin liraya 2 yıl sıfır faiz bu araçta geçerli mi ? Bayiden bayiye çok fiyat değişimi oluyor mutlaka pazarlıkla alın deniyor. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa sevinirim.
46 isteniyor. Sıfır faiz, Yeni Linea için de geçerli. Fiyatın düşüşü, sizin pazarlık kabiliyetinize bağlı olarak değişir.
hocam bu eski emotion modelinde arka havalandırma delikleri vardı yanlış bilmiyorsam fakat bu yeni loungede yok dediler bana doğrumudur ? yoksa koltuk altındamı havalandırma delikleri ? iyi akşamlar
Aracınız hayırlı olsun. Dikkatimi çeken ilk husus bagaj kapağı kolları oldu iç hacmi işgal etmeyecek bir konumlama ile estetik bir çalışma yapılmış.
quote:
hocam bu eski emotion modelinde arka havalandırma delikleri vardı yanlış bilmiyorsam fakat bu yeni loungede yok dediler bana doğrumudur ? yoksa koltuk altındamı havalandırma delikleri ? iyi akşamlar
şu anda kullanım klavuzuna baktım ön koltukların alt tarafında 1 er tane havalandırma difüzörleri varmış... yeni loungede ortadaki difüzör kalkmış
klima açıldığında ön tarafın çok soğuması yada çok ısınması gibi bir sıkıntı olurmu olmazmı diye bu konuyu dile getirmiştim... yanılmıyorsam bir sıkıntı olmuyor hava dengesinde araç içinde ?
Otomatiğinden haber varmı arkadaşlar?
quote:
Evet, arka tarafta yok ama çok önemsemiyorum. Çünkü iç kısımdaki değişiklik Bravo'nun göstergeleri ve havalandırma ızgaraları konularak çok güzelleştirilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: escober
Aracınız hayırlı olsun. Dikkatimi çeken ilk husus bagaj kapağı kolları oldu iç hacmi işgal etmeyecek bir konumlama ile estetik bir çalışma yapılmış.
Teşekkürler. Kesinlikle haklısınız. Amortisörlü olması da mükemmel.