Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Passenger
    ...

Güzel sözlerin için teşekkür ederim Necati'cim (Necaticim - Necaticiğim - Necati'ciğim - hangisi uygunsa artık). :)

Güzel şehrinizde bolca portakal yemeyi ihmal etmeyin.

Selamlar.

Sana da gönderelim Haluk abi.

Bu arada bugün mükemmel bir hava vardı.

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

• quote:

Orijinalden alıntı: korsallar

quote:

Bu arada aracımın son fotolarını paylaşayım, bayağıdır foto yüklemiyordum.

Aracınız hayırlı olsun, siteye girmediğim bir ara konusunu açmışsınız.Alınabilecek en iyi Linea olsa gerek.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Teşekkürler hocam. Allah razı olsun.
  • aracın içi çok güzelmiş. hayırlı olsun tekrar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prohitter8998

Paranıza yazık olmus gerçekten. Keşke Accent Blue alsaydınız. 3-5 cm kısa ama çok çok ustun özelliklerde bir araç. Sadece motoru için bile alınır. Neyse siz yandınız başkaları yanmasın. Sizde gule gule kullanın artık almışsınız yapacak bişey yok.

Accent Blue'nun donanım özellikleri bu araçtan çok eksik.
    Çok çok üstün demişsiniz, hangi özellikler üstün söyler misiniz acaba?

Ben söyleyim Linea'nın üstün yanlarını...

*Hız sabitleyici,
    *Elektronik iç dikiz aynası,
    *Yağmur sensörü,
    *Far sensörü,
    *Follow me farlar,
    *Ses komutlu bluetooth desteği..

Bunların hiçbiri Blue'da yok.

Motor demişsiniz...

Hemen bakalım...

Accent Blue;
    1.6 CRDI 128 HP ile 260 nm tork değeri sunarken,

Linea;
    1.6 Multijet 105 HP ile 290 nm tork değeri sunnmaktadır.

Multijet mkotorların kalitesi ve verimliliğini herkes bilir.

Evet, bir de sizden dinleyelim bu üstün yanları???

bir mesaj bu kadar güzel alıntı yapılır....nacizane tebrikler... kırmadan dökmeden...

sonrası arap saçı ...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurma10 -- 24 Aralık 2012; 17:53:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

aracın içi çok güzelmiş. hayırlı olsun tekrar.

Teşekkürler hocam.

@hurma10,
    Eyvallah kardeşim.
  • Hayırlı günlerde kullanın kazasız belasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

Hayırlı günlerde kullanın kazasız belasız

Teşekkür ederim.
  • fiyata bak arkadaş avrupanın yüzüne bakmadığı fiatı 45 bine alıyoruz bence otomobil alacaklar biraz bekleyin sert dalgalanmalar olacak ekonomide sıcak para elinde tutmak zor olacak başka alana aktarmak şart olacak bu sebepten üretim maliyeti artsa bile ürünü paraya çevirip başka alana yatırmak şart olacak büyüj firmalar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

fiyata bak arkadaş avrupanın yüzüne bakmadığı fiatı 45 bine alıyoruz bence otomobil alacaklar biraz bekleyin sert dalgalanmalar olacak ekonomide sıcak para elinde tutmak zor olacak başka alana aktarmak şart olacak bu sebepten üretim maliyeti artsa bile ürünü paraya çevirip başka alana yatırmak şart olacak büyüj firmalar için.

Yani? Otomobil fiyatları düşermi diyorsunuz kısa vade de mi uzun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ aracımın son fotolarını paylaşayım

Masallah
  • Bi arkadaş vardı kimdi o accent blue'nun çarpışma testleri yok diyordu al bakalım:

http://www.iihs.org/ratings/rating.aspx?id=1537&seriesid=586

Lİnkini verdigimiz Amerika'da çarpışma testi yapan kuruluş. Euro ncap'ten daha zorlu testler yaptıgını açıkca belirtelim. Araç hızları euro ncaptekinden daha hızlı. Videolar youtube'da var. Accent crash test yazın cıkıyor iihs'nin videoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

fiyata bak arkadaş avrupanın yüzüne bakmadığı fiatı 45 bine alıyoruz bence otomobil alacaklar biraz bekleyin sert dalgalanmalar olacak ekonomide sıcak para elinde tutmak zor olacak başka alana aktarmak şart olacak bu sebepten üretim maliyeti artsa bile ürünü paraya çevirip başka alana yatırmak şart olacak büyüj firmalar için.

ekonomi uzmanım değilim ama sağdan soldan takip ettiğim kadarıyla altın iyi bir yatırım aracı olmaya devam ederken sıcak para elinde tutmak ve biriktirmek zarara sebep olacak deniyor bu da şu demek ne kadar satarsan o kadar o sıcak parayı başka alana aktarırsın çalışan para misali ve bence düşer gibi geliyor tabiki bu çok zorlama bir yorum bakacağız göreceğiz ama gayrimenkul yalan olacak helede şu toki ile birlikte orta hallinin büyük şehirlerden yatırım amaçlı aldığı evler yalan olacak çünkü ekonomik krizler daha çok orta halli ekonomik sistem içinde girdisi ve çıktısı olanları vuruyor çünkü sisteme girmemiş üretim ve tüketim olarak anlamı olmayan dar gelirli ise zaten dar gelirli zaten dar gelirli ama tabiki lüks gayrimenkul fazla zarar etmez uzun vadede değerini korur o sebepten dandik semtlerde av almak yerine lüks yerlerde tükkan ve ev almak torunlarında kadar zühur eden bir yatırımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

ekonomi uzmanım değilim ama sağdan soldan takip ettiğim kadarıyla altın iyi bir yatırım aracı olmaya devam ederken sıcak para elinde tutmak ve biriktirmek zarara sebep olacak deniyor bu da şu demek ne kadar satarsan o kadar o sıcak parayı başka alana aktarırsın çalışan para misali ve bence düşer gibi geliyor tabiki bu çok zorlama bir yorum bakacağız göreceğiz ama gayrimenkul yalan olacak helede şu toki ile birlikte orta hallinin büyük şehirlerden yatırım amaçlı aldığı evler yalan olacak çünkü ekonomik krizler daha çok orta halli ekonomik sistem içinde girdisi ve çıktısı olanları vuruyor çünkü sisteme girmemiş üretim ve tüketim olarak anlamı olmayan dar gelirli ise zaten dar gelirli zaten dar gelirli ama tabiki lüks gayrimenkul fazla zarar etmez uzun vadede değerini korur o sebepten dandik semtlerde av almak yerine lüks yerlerde tükkan ve ev almak torunlarında kadar zühur eden bir yatırımdır.

• quote:

Bu arada Accent Blue Linea'dan iyi dedik diye butun yorumlarımızı şikayet etmişsiniz tebrikler. Hepsinde onay bekliyor yazıyor. Madem yorumların altında kalıyorsunuz şikayet etmeyin kendinizi iyice küçültüyorsunuz

Accent Blue'nun Linea'dan üstün yanları:

Birçok saygın kuruluştan aldıgı birçok ödül(Detayları sitesinde)
    5 yıl garanti (Amerika'da 10 yıl, İngiltere'de 7 yıl garanti veriyorlar aynı araca)
    Daha iyi yol tutuş (Slalom ve geyik testleri şampiyonu)
    Daha kısa fren mesafesi
    Daha az yakıt tüketimi
    0-100 hızlanması 10.1 sn ve Linea'dan iyi
    İç mekanı çok daha kısa sürede ısıtan ve sogutan klima
    VSM(Araç stabilite yönetim sistemi)
    Amerikan çarpışma testlerinde aldıgı 5 yıldız
    Motorun daha üstün beygir gücü oldugunu ve daha buyuk devir aralıgında tam tork sunabildigini zaten biliyorsunuz

Bunları neden çekemiyorsunuz? neden yorumları sildirmeye calışıyorsunuz? Lİnea cok iyi mi diyelim şimdi burda gerçeklerden kaçıpta. Birilerinin işine gelmiyor herşey açık Sizin işinize geleni degil gerçekleri yazıyorum hiç kusuruma bakmayın

Arkadaş niye uzatıyorsun, o senin tercihin bu bizim. Almak isteyen gitsin ikisini de incelesin, kararını ona göre versin.. Ben 5 yıl boyunca hiç kimsenin beğenmediği gümüş gri 206 sedana bindim, klima ve çift hava yastığı dan başka bir özelliği olmayan.. LPG'li idi ve de çok memnundum.. Ama aile büyüdüğü için bagaj sorun olmaya başladı ben de tercihimi Linea dan yana kullandım.. 4-5 ay araştırdım.. Hem kredi açısından hem yedek parça açısından..

TERCİH..
    Seninin tercihin o, bizim ki bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

quote:

Bu arada Accent Blue Linea'dan iyi dedik diye butun yorumlarımızı şikayet etmişsiniz tebrikler. Hepsinde onay bekliyor yazıyor. Madem yorumların altında kalıyorsunuz şikayet etmeyin kendinizi iyice küçültüyorsunuz

Accent Blue'nun Linea'dan üstün yanları:

Birçok saygın kuruluştan aldıgı birçok ödül(Detayları sitesinde)
    5 yıl garanti (Amerika'da 10 yıl, İngiltere'de 7 yıl garanti veriyorlar aynı araca)
    Daha iyi yol tutuş (Slalom ve geyik testleri şampiyonu)
    Daha kısa fren mesafesi
    Daha az yakıt tüketimi
    0-100 hızlanması 10.1 sn ve Linea'dan iyi
    İç mekanı çok daha kısa sürede ısıtan ve sogutan klima
    VSM(Araç stabilite yönetim sistemi)
    Amerikan çarpışma testlerinde aldıgı 5 yıldız
    Motorun daha üstün beygir gücü oldugunu ve daha buyuk devir aralıgında tam tork sunabildigini zaten biliyorsunuz

Bunları neden çekemiyorsunuz? neden yorumları sildirmeye calışıyorsunuz? Lİnea cok iyi mi diyelim şimdi burda gerçeklerden kaçıpta. Birilerinin işine gelmiyor herşey açık Sizin işinize geleni degil gerçekleri yazıyorum hiç kusuruma bakmayın

Arkadaş niye uzatıyorsun, o senin tercihin bu bizim. Almak isteyen gitsin ikisini de incelesin, kararını ona göre versin.. Ben 5 yıl boyunca hiç kimsenin beğenmediği gümüş gri 206 sedana bindim, klima ve çift hava yastığı dan başka bir özelliği olmayan.. LPG'li idi ve de çok memnundum.. Ama aile büyüdüğü için bagaj sorun olmaya başladı ben de tercihimi Linea dan yana kullandım.. 4-5 ay araştırdım.. Hem kredi açısından hem yedek parça açısından..

TERCİH..
    Seninin tercihin o, bizim ki bu..

Hocam nihayet DH yönetim ekibi arkadaşı almış.
    Bu kadar art niyetli bir kimse olamaz gerçekten. Huzur ortamımızı bozmaya kalktı ama başaramadı.

Biz Accent Blue'ya kötü demiyoruz, ama adam Linea karşısında öyle üstün yanlar sayıyor ki hayalinden, biri Mercedes, öbürü Şahin...

• Aracı alanlara hayırlı olsun. Bizde sene sonu indirimleriyle 1.6 lounge almayı düşünüyoruz.
    Sizce en son nakit ne kadara düşerler son gün diye.? Dip kaç acaba..

40000 alırsak nasıl olur mesala? yada daha ucuza :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftezel -- 25 Aralık 2012; 17:29:14 >
  • İşin özü şudur bir araba satın alınmış ise bizlere sadece hayırlı olsun demek düşer

Araç alınmadan önce eğer konu var ise döşemek serbest yazın yaza bildiğiniz kadar

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun allah tekerinize taş değdirmez inşallah
  • geçen aveo 1.3 dizel kullandım , kullanmaz olaydım ne biçim bir araba. çinko tavana yağmur yağdığında nasıl ses çıkıyorsa aracın üstü öyle . hiçmi yalıtım olmaz. o bagaj kapağı akıllara zarar. alt yalıtım yok. motor uğultusu içerde..... kimse çıkıp bu ülkede lineaya fluence laf etmesin lütfen. Aveonun full modeli belki daha yalıtımlıdır veyahut benzinlisi daha kabul edilebilir bir sese sahiptir ama baz dizel aveo sedan içler acısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

İşin özü şudur bir araba satın alınmış ise bizlere sadece hayırlı olsun demek düşer

Araç alınmadan önce eğer konu var ise döşemek serbest yazın yaza bildiğiniz kadar

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun allah tekerinize taş değdirmez inşallah

Aynen Cihan kardeşim.
    Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: truthisbitter79

Geçen yıl benzinli fiyatına dizeller 30 Bin TL diye reklam yapıyorlardı makyajlı kasa cıkınca fiyatları çok uçtu. Linea ve 46 Bin Lira yan yana koyunca cok abes kaçıyor bence. Siz 46'yı mı aldınız yoksa kampanya falan mı vardı indirimle mi aldınız?

Ucuza araç mı var ki üstadım?
    Bu dolulukta, bu ayarda 1.6 dizel bir araç yok zaten... Rakipleri 65-70 bin liraya satılıyor.

Ben lansman fiyatından temmuzda aldım. 24 peşin, 19 bin lira %0 faizli kredi ile 43 bin liraya geldi.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.