Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malt1

plaka neden başka şehirden çıkacak.başka ilden mi aldınız siz.birde bu sıfır araçlara kasko zorunlu mu.mtvyi bayi zorunlu olarak ödüyor mu ödemiyor mu

Çünkü araç ssahibinin yani benim ikametkag baska sehirde! ve kasko zorunlu değil kredi çekmediğin sürece ama 45 bin tl veripte 1000 tl kasko için vermemek büyük enayilik olur!
  • Hayırlı olsun red007.. Aramıza hoş geldin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: red007

quote:

plaka neden başka şehirden çıkacak.başka ilden mi aldınız siz.birde bu sıfır araçlara kasko zorunlu mu.mtvyi bayi zorunlu olarak ödüyor mu ödemiyor mu

Çünkü araç ssahibinin yani benim ikametkag baska sehirde! ve kasko zorunlu değil kredi çekmediğin sürece ama 45 bin tl veripte 1000 tl kasko için vermemek büyük enayilik olur!

mtvyi bayi ödüyor mu.
  • Hayırlı olsun
  • Evet MTV dahil yani hersey! 44500 cebinden cikacan para! Fiyat nasil iyi mi bilmiyorum! Baska bayiden fiyat almadim cünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet MTV dahil yani hersey! 44500 cebinden cikacan para! Fiyat nasil iyi mi bilmiyorum! Baska bayiden fiyat almadim cünkü

hangi ilden aldınız siz.bize adana 44.500e bıraktı peşin paraya.ama tabi dosya masrafı bizde depo fulleme yok.mtvyide biz ödeyeceğiz
  • Lansman fiyatıyla aldık, çok iyi yaptık gerçekten. Krediyle 43 liraya aldım, bütün masrafları içerisinde temmuz ayında.
    Şu anda 48 lira yazıyor kredili fiyatına, ben aldığımda 45 liraydı kredili fiyat, 2 lira da indirim almıştık.
  • quote:

quote:

Evet MTV dahil yani hersey! 44500 cebinden cikacan para! Fiyat nasil iyi mi bilmiyorum! Baska bayiden fiyat almadim cünkü

hangi ilden aldınız siz.bize adana 44.500e bıraktı peşin paraya.ama tabi dosya masrafı bizde depo fulleme yok.mtvyide biz ödeyeceğiz

Antalya aldım! Fiyatlar temmuz ayına oranla en az 2-4 bin lira artmış. Bütün Markalarda aynı! Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red007 -- 22 Aralık 2012; 23:40:00 >
  • biri bu arabaya balıkçı kayığı gibi demişti.. çok gülmüştüm.. güle güle eskitin..
  • quote:

quote:

quote:

Antalya aldım! Fiyatlar temmuz ayına oranla en az 2-4 bin lira artmış. Bütün Markalarda aynı! Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum!

evet fiyatlar artmış.güya yıl sonu kampanyası var.linealarda triger zincirli mi kayışlı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malt1 -- 23 Aralık 2012; 12:04:49 >

• İnan bende bilmiyorum triger kayısı var mı yok mu :)) sormayı unutmuşum!!
  • 1.6 olanlarda kayış, 1.3 olanlarda zincir mevcut.

• Paranıza yazık olmus gerçekten. Keşke Accent Blue alsaydınız. 3-5 cm kısa ama çok çok ustun özelliklerde bir araç. Sadece motoru için bile alınır. Neyse siz yandınız başkaları yanmasın. Sizde gule gule kullanın artık almışsınız yapacak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prohitter8998

Paranıza yazık olmus gerçekten. Keşke Accent Blue alsaydınız. 3-5 cm kısa ama çok çok ustun özelliklerde bir araç. Sadece motoru için bile alınır. Neyse siz yandınız başkaları yanmasın. Sizde gule gule kullanın artık almışsınız yapacak bişey yok.

Accent Blue'nun donanım özellikleri bu araçtan çok eksik.
    Çok çok üstün demişsiniz, hangi özellikler üstün söyler misiniz acaba?

Ben söyleyim Linea'nın üstün yanlarını...

*Hız sabitleyici,
    *Elektronik iç dikiz aynası,
    *Yağmur sensörü,
    *Far sensörü,
    *Follow me farlar,
    *Ses komutlu bluetooth desteği..

Bunların hiçbiri Blue'da yok.

Motor demişsiniz...

Hemen bakalım...

Accent Blue;
    1.6 CRDI 128 HP ile 260 nm tork değeri sunarken,

Linea;
    1.6 Multijet 105 HP ile 290 nm tork değeri sunnmaktadır.

Multijet mkotorların kalitesi ve verimliliğini herkes bilir.

Evet, bir de sizden dinleyelim bu üstün yanları???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 23 Aralık 2012; 13:33:07 >

• quote:

Alanya Gürses'ten yarısı kredi yarısı peşin 44550 TL'ye almıştım eylül sonunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

quote:

Alanya Gürses'ten yarısı kredi yarısı peşin 44550 TL'ye almıştım eylül sonunda..

Bende alanyadayım ama antalya dan aldım ben! Kısmet!!
  • Araciniz hayirli olsun , hyundai accent blue belki kasa olarak daha guzel olsada diger hicbir yandan linea ya karsi bariz bir ustunlugu yok ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Paranıza yazık olmus gerçekten. Keşke Accent Blue alsaydınız. 3-5 cm kısa ama çok çok ustun özelliklerde bir araç. Sadece motoru için bile alınır. Neyse siz yandınız başkaları yanmasın. Sizde gule gule kullanın artık almışsınız yapacak bişey yok.

Accent Blue'nun donanım özellikleri bu araçtan çok eksik.
    Çok çok üstün demişsiniz, hangi özellikler üstün söyler misiniz acaba?

Ben söyleyim Linea'nın üstün yanlarını...

*Hız sabitleyici,
    *Elektronik iç dikiz aynası,
    *Yağmur sensörü,
    *Far sensörü,
    *Follow me farlar,
    *Ses komutlu bluetooth desteği..

Bunların hiçbiri Blue'da yok.

Motor demişsiniz...

Hemen bakalım...

Accent Blue;
    1.6 CRDI 128 HP ile 260 nm tork değeri sunarken,

Linea;
    1.6 Multijet 105 HP ile 290 nm tork değeri sunnmaktadır.

Multijet mkotorların kalitesi ve verimliliğini herkes bilir.

Evet, bir de sizden dinleyelim bu üstün yanları???

Accent Blue'nun Linea'dan üstün yanları:

Birçok saygın kuruluştan aldıgı birçok ödül(Detayları sitesinde)
    5 yıl garanti (Amerika'da 10 yıl, İngiltere'de 7 yıl garanti veriyorlar aynı araca)
    Daha iyi yol tutuş (Slalom ve geyik testleri şampiyonu)
    Daha kısa fren mesafesi
    Daha az yakıt tüketimi
    0-100 hızlanması 10.1 sn ve Linea'dan iyi
    İç mekanı çok daha kısa sürede ısıtan ve sogutan klima
    VSM(Araç stabilite yönetim sistemi)
    Amerikan çarpışma testlerinde aldıgı 5 yıldız
    Motorun daha üstün beygir gücü oldugunu ve daha buyuk devir aralıgında tam tork sunabildigini zaten biliyorsunuz

Bunlara göre karşılastırma yapılırsa siz hala Linea derseniz tabiki isteyen istedigi aracı seçmekte özgur. İstedigi araç rengini de. Ancak bana göre beyaz renk seçmek bir araçtaki en mantıklı renk seçimi olacaktır.

• Linea 1.6 kullanan varsa klimanin sogutma performansini degerlendirebilir mi

• quote:

Accent Blue'nun Linea'dan üstün yanları:

Birçok saygın kuruluştan aldıgı birçok ödül(Detayları sitesinde)
    5 yıl garanti (Amerika'da 10 yıl, İngiltere'de 7 yıl garanti veriyorlar aynı araca)
    Daha iyi yol tutuş (Slalom ve geyik testleri şampiyonu)
    Daha kısa fren mesafesi
    Daha az yakıt tüketimi
    0-100 hızlanması 10.1 sn ve Linea'dan iyi
    İç mekanı çok daha kısa sürede ısıtan ve sogutan klima
    VSM(Araç stabilite yönetim sistemi)
    Amerikan çarpışma testlerinde aldıgı 5 yıldız
    Motorun daha üstün beygir gücü oldugunu ve daha buyuk devir aralıgında tam tork sunabildigini zaten biliyorsunuz

Bunlara göre karşılastırma yapılırsa siz hala Linea derseniz tabiki isteyen istedigi aracı seçmekte özgur. İstedigi araç rengini de. Ancak bana göre beyaz renk seçmek bir araçtaki en mantıklı renk seçimi olacaktır.

Bana göre kesinlikle Linea. Saydığın özellikler daha çok motorla ilgili ki dediğim gibi Multijet motorlar kendini kanıtlamış motorlardır. Common-Rail teknolojisini dünyaya yayan bir firmadan söz ediyoruz. Blue'da da HBA ve MSR yok...

Her şeyi geçin en üst versiyon bile çok fazla donanım fakiri.
    Bana göre donanım önemlidir ve Accent Blue bu konuda söz sahibi kesinlikle değil. Günümüzde herkes konfor istiyor, rahatlık istiyor. 46 bin lira para vereceksin ve park sensöründen başka bir donanımı olmayan araç alacaksın...

Tabi her türlü tercihe saygımız var bizim de... Alan güle güle kullansın.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.