Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sormamdakı sebep sızın aynı zamanda linea team de de uyelıgınız mevcut pekı hocam araçtan memnunmusunuz özellıkle yakıt konusunda
  • şu anda tüm bayilerde varmı hala 2012 model lounge @ozgur81
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Yıldız1

şu anda tüm bayilerde varmı hala 2012 model lounge @ozgur81

Bildiğim kadarıyla kalmadı Erkay oto da 2 tane vardı bir tanesini ben aldım. Erkay oto Satış temsilcisi GARİP bey e ismimi vererek bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur81

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Yıldız1

şu anda tüm bayilerde varmı hala 2012 model lounge @ozgur81

Bildiğim kadarıyla kalmadı Erkay oto da 2 tane vardı bir tanesini ben aldım. Erkay oto Satış temsilcisi GARİP bey e ismimi vererek bilgi alabilirsiniz.

hangi renk ve arabadan memnunmusunuz
  • Arkadaşlar 2 gün önce Yeni Lineayı test için Medos a gittim. Araç fena görünmüyor. BU fiyata alınabileceken uygun benzinli araba bu görünüyor. Yarın Kırmak ve Medos a Yeni Linea test için gidiyorum. İzlenimlerimi size aktarırırım.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elit turco

Arkadaşlar 2 gün önce Yeni Lineayı test için Medos a gittim. Araç fena görünmüyor. BU fiyata alınabileceken uygun benzinli araba bu görünüyor. Yarın Kırmak ve Medos a Yeni Linea test için gidiyorum. İzlenimlerimi size aktarırırım.

Son durum nedir peki.
  • hort

bu aracın yakıt tüketimi söylendiği gibi çokmudur kronik bir sorunu vs si varmıdır yardımcı olacaklara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

hort

bu aracın yakıt tüketimi söylendiği gibi çokmudur kronik bir sorunu vs si varmıdır yardımcı olacaklara teşekkürler.

Aracım 18,000 km oldu İstanbul içinde 6,0 lt ortalama ile kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Torkun krali Bule da 128Hp o da 6 ileri Linea dan cok cok daha seri bir arac

Tork bakımından karşılaştıracaksak Linea yer Blue'yu; arada 30 NM tork farkı var.
    Ama beygir olarak fazla olduğu için Blue, 0.9 saniye hızlanmada fark atıyor.

blue da 0.4 sn gibi bir sapma var 0-100 km de.
  • Arkadaslar selam

Yeni linea 1.6 mjet lounge' ı inceledim, sahip olduğu özellikler, yeterli performansa sahip ekonomik motoru ve sahip olduğu full donanım özellikleriyle çok cazip görünüyor, aynı ayarda başka markalardan bir sedan 1.6 dizel araç satın almaya kalktiginizda arada acayip bir uçurum söz konusu, ikinci elde focus dizel ile aralarında en az 10bin jetta ile 15 bin gibi bir fark var, fiyat fayda olarak baktigimizda da bu gibi markalarin araclarinda opsiyonel sunulan birçok özelliğin de linea lounge'da standard olduğu görülüyor, bahsi geçen diğer markaların araçlarını full donanım almaya kalktiginizda aradaki uçurum daha da artiyor ve 20-25 bin tl fark ediyor ikinci elde,

Acaba linea lounge kullanicilari araç hakkinda tecrübelerini bizimle paylasabilir mi? Diger araclar arasinda bu kadar fark yaratacak bir eksiklik var mı linea'da? Aracın beğendiğiniz ve/veya beğendiğiniz özellikleri, artıları, eksileri nelerdir?

Tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarmc -- 18 Kasım 2013; 18:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de otomatik vitesi olsaydı çok daha fazla satardı ama..
  • Aslında bravo'nun otomatik vitesini linea'ya alsalar ellerinde böyle bir imkan var ama yapmıyorlar, yine de bence fiyat fayda açısından çok iyi bir araç olduğunu düşünüyorum, hele ki focus' un bu malzeme kalitesiyle bu kadar yüksek fiyatlara satıldığını görünce ki vw'e hiç girmiyorum, fiyat fayda açısından on numara bir araç...

Bunun yanısıra temennim şu ki yine bravo'daki mjet 120bg motor da linea'da kullanılırsa ortaya çok daha farklı bir araç çıkabileceğini düşünüyorum ama fiat yönetimi düşünmüyor o ayrı tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarmc -- 18 Kasım 2013; 18:10:40 >
  • Fiat su araci 39.000 TL falan yapsa guzel satar. Herkes baz paket yerine bunu alir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bizim milletteki fiat düşmanlığı/vw-ford sempatizanlığını anlamıyorum bu aracın jetta ve focus' un çok gerisinde olduğunu düşünmüyorum, fiyat fayda olarak bakıldığında da zaten bu iki aracın çok çok önünde...

• linea yine satıyor zaten foruma bakmayın, 2013 satış şampiyonu oldu diyebiliriz şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayarmc

Bir de bizim milletteki fiat düşmanlığı/vw-ford sempatizanlığını anlamıyorum bu aracın jetta ve focus' un çok gerisinde olduğunu düşünmüyorum, fiyat fayda olarak bakıldığında da zaten bu iki aracın çok çok önünde...

fiyat/fayda olarak en iyi araç Linea
  • Sadece küçük bir örnek; önce yeni linea'nin içine biniyoruz, koltukların konforu evdeki oturma takımını aratmiyor, ki görsel açıdan da şık, sonra bir de linea'dan 20 bin lira daha fazla fiyata satılan (ikinci el) focus'un içine binin ve koltuklardaki o ucuzluk ve basitlik hissini buram buram yaşayın, görsel açıdan zaten tam bir rezalet olan koltuklar arabadan sogutuyor, idda ediyorum sanayideki koltuk kaplamaci ustalar bu koltuklardan kat be kat iyisini ve görsel olarak çok daha güzelini üretebilir, bir de bunun ertesinde aradaki fiyat farkını düşünürseniz ne demek istediğim daha net anlaşılacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarmc -- 18 Kasım 2013; 18:47:38 >
  • bayarmc B kullanıcısına yanıt
    Bende, dizel, otomatik(bravo ve delta lancia daki sistem) ,cam tavanlı, s&s li, blueme li daha bir sürü ozellikli 2012 punto var.. ben cok memnunum ama ilginc bişey tespit ettim fiattan memnun olmayanlar ne hikmetse fiat sahibi olanlar değilde fiat kullanmayanlar.. bazen karşılıklı konuşurken fiat mı deyip burun kıvıranlara şu şu şu özellikler sende yok ama fiatta var dediğimde hık mık olup kalıyorlar... birkaç ay önce wv grubunun mjet motor kullanımı için fiat grubu ile görüşmelere başladığını okumuştum.. bizde ise wv nin dizellerinde kuyruk varken fiat da arabamı canım...

• Fiat Linea satış rakamları hakkında yazılmış bir yazı

http://finans.mynet.com/haber/iphone/ana/iste-turkiyenin-en-cok-satan-otomobili/78671

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.