kırmızısı nasıl dostlar? ![]() [𝑨𝑽𝑨𝑵𝑻-𝑷𝑹𝑬𝑴𝑰𝑬̀𝑹𝑬] Et si vous découvriez la nouvelle Peugeot 308 demain ? Rejoignez-nous ce week-end et semaine prochaine à la Foire Expo de la Rochelle !
#peugeot #france #nouvelle #peugeot308 #larochelle https://www.youtube.com/watch?v=mwfVxQoh-fc |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bence macera arıyorsanız lansman rengi olan yeşil tercıh etmelisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackberryBBBence macera arıyorsanız lansman rengi olan yeşil tercıh etmelisiniz
Evet yeşil favorimdi ama nedense mavi daha güzel gözükmeye başladı ☺️
Çok güzel . Çok kaslı otomobil.
-
Bende iyiyim . Eskisi kadar olmasa da hem 308 i hem de genel otomobil piyasasını takip ediyorum . Umarım hayallerimizi gerçeğe dönüştürebiliriz . İletişimde kalalım . Selamlar
-
Yeni Kasa kodumuz Hayırlı olsun : P 5
-
Aynen hocam ocak-şubat gibi hareketlenır buralar
P5 güzelmiş hayırlısı olsun
Güzel güzel . Yeni yılda değerlenir konu evet
-
Hocam boyle bır haber cıktı karsıma dogruluk payı varmıdır sızce ;
motor1.com
Lansmana Doğru #1: Peugeot 308 hakkında bildiğimiz her şey!https://tr.motor1.com/features/531736/peugeot-308-bildigimiz-her-sey/
quote:
Orijinalden alıntı: BlackberryBBHocam boyle bır haber cıktı karsıma dogruluk payı varmıdır sızce ;
motor1.com
Lansmana Doğru #1: Peugeot 308 hakkında bildiğimiz her şey!https://tr.motor1.com/features/531736/peugeot-308-bildigimiz-her-sey/Yaklaşık 10 gündür yıllık izindeydim, kendimi tatile verdiğimden hiç ilgilenemedim böyle konularla ☺️ Bir duyumda gelmedi kulağıma. Öğrenmeye çalışayım bakalım. Bir değişiklik mi oldu acaba tarihle ilgili. Herkes 2022’ de beklerken, ben söylemiştim zaten ekim ayına yetiştirmeye çalıştıklarını ama bana gelen bilgi yetiştiremedikleri ve 2022’ ye sarktığı yönündeydi. Gelişmeler olmuş olabilir, öğrenip sizi bilgilendirmeye çalışayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesekkur ederım beklemedeyız
quote:
Orijinalden alıntı: BlackberryBBTesekkur ederım beklemedeyız
Sallamasyon habermiş, bir sürpriz olmazsa en erken mart 👍🏻
Tahmin etmiştim üstad sağolasın
Buraya yazınca hayallerim gerçek oluyor sanki,sanki şirinler köyü gibi burası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peugeot 308'in Türkiye versiyonunun resmi tanıtımını kaçırmamak için Motor1.com Türkiye'yi takipte kalmayı unutmayın.
Kilit cümle burada Avrupa'da lansman var onu diyorlar . @blacberry Zaten Martta yeni Astra'da aynı anda geliyor
-
Biz gerçek fanlarıyız köyümüze hoş geldiniz
-
Kırmızı yine akar
Pejonun ultimate kırmızısı çok güzel, bu araçta da yanıyor resmen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackberryBBTahmin etmiştim üstad sağolasın
Rica ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: turkerilKırmızı yine akar
Pejonun ultimate kırmızısı çok güzel, bu araçta da yanıyor resmen.
Keşke ultimate olsa ama ultimate değil elixir kırmızı yeni 308’ de ki. Ultimate şuan sadece 3008’ de mevcut. Onda da kaldırırlar yakın zamanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X