Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yeni Macbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir windows kullanıcısıyım ama macosx i denemek ve apple hafif bi hayranlığım olduğu için, mac air almayı düşündüm. Biliyosunuz her yılın haziran ayında yeni iphonelar tanıtılır. Macbookların tanıtıldığı bir tarih var mı? Her yıl geliştirilir mi? bu tarihler air mi macbook mu almalıyım bunda çok etki edecektir.
    Teşekkürler

EK
    Apple ın kendi sitesinde macbook mac air mac pro arasında 100 er dolar oynarken bizde neden 2bin den 4bin e çıkıyor anlayamıyorum.
    Ebaydan satın alma gibi bir lüksümüz yok mu? daha ucuza gelme olasılığıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryonist -- 8 Aralık 2010; 12:26:39 >

• http://buyersguide.macrumors.com/

buran takip edebilirsin
  • İngilizcem çok iyi değil. Birisi bana yardımcı olamaz mi sorularm konusunda :(
  • Macbook airler daha 1 ay once update edildi, dolayisiyla alma gibi bir dusunceniz varsa beklememenizi tavsiye ederim.

Macbook prolar ise bu sene nisan ya da mayisda update edildi, 2011de de nisan ayi civarinda guncelleneceklerdir diye dusunuyorum (genel dusunce bu yonde ama Apple kesinlikle su tarihte guncelleme yapar diyemiyoruz macler icin.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matkapmatkap

Macbook airler daha 1 ay once update edildi, dolayisiyla alma gibi bir dusunceniz varsa beklememenizi tavsiye ederim.

Macbook prolar ise bu sene nisan ya da mayisda update edildi, 2011de de nisan ayi civarinda guncelleneceklerdir diye dusunuyorum (genel dusunce bu yonde ama Apple kesinlikle su tarihte guncelleme yapar diyemiyoruz macler icin.)

çok teşekkür ederim
  • Yurtdisindan getirip satanlardan almaniz daha mantikli, fatura isteyin hatta mumkunse cihazi hemen teslim almayip yurtdisindan getirtilecekse faturanin adiniza olmasini isteyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi MacBook ??
    7 yıl önce açıldı
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.