Şimdi Ara

Yeni map hakkında ilk görüşlerim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görsellik iyi güzel de sanki eski harita daha anlaşılırdı ya da alışmadığımdan öyle geliyor.
  • berbat ötesi nexus patlaması olsun kule atışları olsun minyonlar olsun rezalet dota 2 özentisi oldu çıktı iyice kendileri bişey üretemiyor mu arkadaş bu herifler niye hep dotadan çalıyolar bi kurtulsun artık şu dota mapinden creep ler rezalet olmuş 2 tane çubuktan kol var o ne la öyle içine etmişler oyunun
  • Hocam benim zaten ilk görüşlerim ve açıklamasınıda yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aujn -- 13 Kasım 2014; 13:11:12 >
  • kamera açısı bana mı farklı geldi bilmiyorum ama böyle tam tepeden bakıyormuş hissi verdi sanki eskisi böyle daha eğik bakıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: aujn

Hocam benim zaten ilk görüşlerim ve açıklamasınıda yaptım

lafım sana değil hacı yanlış anlama senin konunda içimi döktüm
  • Benim minimap hoşuma gitmedi. Devamlı kontrol ediyorum gözüme bi garip geldi ama zamanla alışma olur diye düşünüyorum. Sonuçta sadece görseli değişti
  • Ben hiç güzel bulmuyordum yaki oynayana kadar.Bence hoş olmuş oynarken eski haritayı aratmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Gözün eski haritaya alışık, 1-2 oyunla harita yorumu yapıyorsun daha kötü falan diyosun hele bi dur gözün alışsın, haritaya alış

Westte yok mu bu harita Rankedda yoktu yani, bot falan mı oynamam gerek

Takim kurucuya gece 3 4 gibi geldi weste

• belediye çalışıyor parkeleri değişmişler
  • tane45 kullanıcısına yanıt
    Hiç torchlight 1 - 2 oynadınmı sen ?

Yada boşver hiç başlamayalım :D
  • rengar ve kha yaşayamaz bu mapda en opları voli rammus trndle falan tank hasar veren herolar op olur geniş çünkü
  • bu daha gerçekçi diğeri çok renkliydi. alışmaya baglı biraz zamanla sevelir.
  • Oyunun pastel renklere dönmesinin sebebini eğer geliştirici günlüklerini okusanız anlardınız. Amaçları zaten gerçekçilik yakalamak değil ki bu tarz bir oyundan gerçekçilik beklemek ne derece mantıklı? Masalsı ve fantastik bir dünya yaratmaya çalışıyorlar, yeni tema buna gayet uyar olmuş.

Edit: Tek gariplik benim açımdan ya haritanın boyutlarından ya da değişen kamera açısından olsa gerek daha küçük gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A415FEC-8 -- 13 Kasım 2014; 16:41:15 >
  • Neden herkes daha fazla gercekcilik istiyor ki? Su anda yeni harita ve yeni cikan bircok sampiyon ve skin belirli bir uyum icinde. Farkli bir temasi var suanda oyunun ve o tema gercekcilik degil. Olmak zorunda da degil zaten, butun ogeler gorsel acidan uyum icinde oldukca sorun yok, daima goze hos gelir.

Ayrica pastel renkler gozu cok daha az yoruyor ve daha iyi gorus sagliyor tf'lerde vs. Eski haritada renkler asiri canli ve doygundu. Yenisini gormeden once farkedilmiyordu belki ama yeni haritada her sey daha temiz ve rahat gorunuyor.
  • Gözü daha az yordugu kesin.

• Ben çok beğendim.Sesler,efektler olsun,oyunun ilk saniyesinden itibaren oyuncuyu güzel bir havaya sokuyor.Özellikle jungle oynadım ki değişen kampları ve gank noktalarını yakından inceleyebilmek için.Ne bir göz yorulması,ne de fightlarda bir karışıklık.Tamamen seviye atladığını düşünüyorum oyunun.Gerçi böyle oyuncu kitleleri olduktan sonra oyunun seviyesi bir yere kadar.Olumsuz hiç bir şey söyleyemem açıkçası harita hakkında, gj rito.
  • Gayet basarili buldum

• haritanın ruhu gitmiş resmen çok soluk renkli filan olmuş ben beğenmedim eski hali daha iyiydi millet grafik için oynamıyor lol ü zaten
  • Bot lane şelalesi çok hoşuma gitti

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Fisheye etkisini kaldırmışlar,bunun yerine görüntüyü bir tık uzaktan alıyor eğilme,bükülme,skillshotların teğet geçmesi gibi şeyler olmasın diye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.