Şimdi Ara

Yeni map hakkında ilk görüşlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harita biraz güzel gibi fakat eskisine kıyasla daha pastel renkler kullanılmış yani oyun gerçekçiliğini kaybetmiş. Oyunun başında 15 saniye baseden çıkamıyosun çıktıktan sonra belirli bir movement speedle başlıyosun lane'in yarısına kadar ms devam ediyo ve bitiyor. Yani beklediğin süreyi yaklaşık karşılıyor. Blue, red ve golemler biraz kötü geldi gözüme. Hedeflemede biraz sıkıntı çektim belki benle alakalıdır. Tabi düzeltilir şeyler bunlar ama eski map'e göre daha kötü diyebilirim. FPS sıkıntısı çekmedim.

Tek olumlu yönü bana öyle geldi bilmiyorum. Şampiyonu kontrol etme açısından bi farklılık hissettim. sizede olduysa söyleyin bilelim

Not: kendi görüşlerimi belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aujn -- 13 Kasım 2014; 4:12:40 >

• Çizgifilm gibiydi şimdi gerçekçi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twenty.One.Pilots

Çizgifilm gibiydi şimdi gerçekçi oldu.
    Şampiyonu kontrol etme olayında eğer değişiklik yapılmışsa bu çok iyi olur. Çünkü eskisinde bazen o sorunu yaşıyordum diyebilirim. Yarın vizem var geldiğimde girip deneyeceğim artık yorumum bulunsun. Önceden mapi PBE'de girip denemiştim renkler bana da çok pastel geldi ama alışacağız zamanla yapacak bir şey yok. :)
  • Dediğim gibi pastel renkler gerçekçiliğini azaltmış gibi geldi ya da ben öyle düşünüyorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aujn

Dediğim gibi pastel renkler gerçekçiliğini azaltmış gibi geldi ya da ben öyle düşünüyorun
    sadece visual update'i getirdiler. sezon 5'i değil.

yalnızca visual update'i görmüş olduk, yeni orman, spawn süreleri, yeni yollar yeni monsterlar vesaire hiçbiri yok. o yüzden resmin bütününü görmeden ağır eleştirmek ama iyi ama kötü yanlış olur.

ben ejderha ve baron animasyonlarını fazlasıyla hoş buldum. hoş trailer'da görmüştük ama içinde yaşayınca gerçekten ejderhayı tokat ata ata kesesim geldi
  • safazx kullanıcısına yanıt
    farkındayım düzeltir şeyler dedim zaten. hele bi tam görelim ayrıntılı konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aujn -- 13 Kasım 2014; 4:30:57 >
  • Vayy be şuan girip deneyesim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aujn

Harita biraz güzel gibi fakat eskisine kıyasla daha pastel renkler kullanılmış yani oyun gerçekçiliğini kaybetmiş. Oyunun başında 15 saniye baseden çıkamıyosun çıktıktan sonra belirli bir movement speedle başlıyosun lane'in yarısına kadar ms devam ediyo ve bitiyor. Yani beklediğin süreyi yaklaşık karşılıyor. Blue, red ve golemler biraz kötü geldi gözüme. Hedeflemede biraz sıkıntı çektim belki benle alakalıdır. Tabi düzeltilir şeyler bunlar ama eski map'e göre daha kötü diyebilirim. FPS sıkıntısı çekmedim.

Tek olumlu yönü bana öyle geldi bilmiyorum. Şampiyonu kontrol etme açısından bi farklılık hissettim. sizede olduysa söyleyin bilelim

Not: kendi görüşlerimi belirtmek istedim.

Kanka ana konu yazmamışsın. :D DidaMangisa ekle oynaşak

• Gözün eski haritaya alışık, 1-2 oyunla harita yorumu yapıyorsun daha kötü falan diyosun hele bi dur gözün alışsın, haritaya alış
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Gözün eski haritaya alışık, 1-2 oyunla harita yorumu yapıyorsun daha kötü falan diyosun hele bi dur gözün alışsın, haritaya alış

Westte yok mu bu harita Rankedda yoktu yani, bot falan mı oynamam gerek
  • Rus serverına gelmiş sadece suan qnq ordan oynayabilin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Rus serverına gelmiş sadece suan qnq ordan oynayabilin
    Hayır map yeni gelmiş gibi davranılmıyor mu orası garip.. Aylardır duran mapi şimdi yorumlamak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Gözün eski haritaya alışık, 1-2 oyunla harita yorumu yapıyorsun daha kötü falan diyosun hele bi dur gözün alışsın, haritaya alış

Westte yok mu bu harita Rankedda yoktu yani, bot falan mı oynamam gerek

Takım kurucuya gelmis sanırım.2 saat dersim var ondan sonra kesin soylerim gelip gelmediğini

• quote:

Rus serverına gelmiş sadece suan qnq ordan oynayabilin

Ayda yilda bir gireyim dedim mapi gorcez diye Sagol qnq trye gelirse denerim artik
  • Westte var team builder ve botlarla girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

Westte var team builder ve botlarla girebilirsin.
    Beyler fps hakkında görüşleriniz neler ? benim pc de sanki hafif bir zorlama oldu eski mape göre sizde bu durum ne?
  • Gerçekçiliğe katılmıyorum eskiden çizgi film gibiydi şuan dota havası gelmiş. Zevkler değişir tabi ben çizgi film gibi olanı daha çok seviyorum
  • PapazKaçtı kullanıcısına yanıt
    aynen bro bende de biraz zorlanma oldu
  • İlk oynadığımda banada garip gelmişti harita kontrolüm hiç yoktu ama zaman zaman alışıyo bence insan gerçekten bu map güzel olmuş FPS konusuda olsun + baseden geç çıkma konusu olsun onu zaten cogu kişi arada geçiktiği için getirmişler gibi bişey ahaha :D
  • Fps artacak dediler. Fps 60dan 30a düştü bazen 5-10 oluyor. Sanki yeni bi oyunu pcye yüklemişim de kaldırmıyormuş gibi kasıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.