Bildirim
YENİ MAZDA 3 DONANIM VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ-FİYATLAR EKLENDİ (2. sayfa)
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Reflex ile power arasında ne kadar fiyat farkı olur acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Forever1907
quote:
Orijinalden alıntı: EustassKiD26
Arka frenler tüm donanımlarda mı kampana acaba?
Bu kanıya nereden vardınız anlamadım; değil Mazda'da 2014 model C sınıfı herhengi bir araçta artık kampana kullanılacağına ihtimal vermiyorum.
Teknik özelliklerde kampana yazıyor, ama ben de yanlış yazılmış diye ümit ediyorum, bana da saçma geldi kampana olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahramancagri -- 20 Mart 2014; 14:53:53 > -
-
Motion yeterli, arka park sensörü de olsa tam olurdu, motion otomatik 64 bin miydi? -
quote:
Arka frenler tüm donanımlarda mı kampana acaba?
yazım hatası arka frenler kampana değil. -
Arabayı göz alıcı yapan çizgi led farlar ve xenon. Onu almak için de 72bin vermek gerekiyor, opsiyon olarak alınamıyor.
Isıtmalı koltuk çok mu gerekliydi, reflexte onun yerine led olsa çok daha mantıklı olurdu. -
Bildiğim kadarıyla tüm versiyonlarda xenon var. Ancak Power ve Power Sense de ki xenon yıkamalı,3 led ve Afs özellikli. -
@Aybars Mert
Yanlış alıntılama olmuş sanırım,ben yakıt tüketimi ile ilgili bir şey demedim.
@m_a_s
Bende öyle tahmin ediyorum ama olmayacak şey değil,baz versiyonda sunulur mu sunulur yani...
@kahramancagri
Bende hata olduğu kanısındayım ancak bu kadar sükseyle resmen gövde gösterisi yapılan bir aracın broşüründe neden yazım hatası var ? Acaba baz donanımda kampana mı sunacaklar gerçekten diye sormadanda edemiyorum. -
Motion 50 bin olsa keşke tadından yenmez ama arka kampanasa hayal kırıklığı. -
motor iyi hoş da yakıt tüketimi bana o kadar da iyi gelmedi.. şöyle ki auris 1.6 132 hp cvt şanzıman karma 5.7 l tüketirken mazda 3 otomatik 5.5 l tüketiyor. düz vites alınacaksa mazda, otomatik alınacaksa auris daha avantajlı bence çünkü hp, tork ve hızlanma auriste daha iyi.
bir de soul donanımı çok garip, sadece radyo var. cd bile yok maalesef. ha derseniz ki usb/aux girişi var orası ayrı. -
quote:
Orijinalden alıntı: alitan1905
Bildiğim kadarıyla tüm versiyonlarda xenon var. Ancak Power ve Power Sense de ki xenon yıkamalı,3 led ve Afs özellikli.
maalesef yanlış.. sadece power ve p. sense donanımlarında xenon var ve p. sense donanımında afs özelliği mevcut (yukarıdaki donanım listesine göre tabiki) -
quote:
Orijinalden alıntı: kahraman202
Alınacaksa Power alınmalı
Aynı fikirdeyim. Jantlar 17" olsaymış daha iyi olurdu, 18" gereksiz bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sedanlar ne zaman çıkacak acaba sedan full otomatiği ne kadar birde ? -
stop&start yok mu bu arabalarda.Donanım listesinde yazmıyor da .. -
quote:
@Aybars Mert
Yanlış alıntılama olmuş sanırım,ben yakıt tüketimi ile ilgili bir şey demedim.
@m_a_s
Bende öyle tahmin ediyorum ama olmayacak şey değil,baz versiyonda sunulur mu sunulur yani...
@kahramancagri
Bende hata olduğu kanısındayım ancak bu kadar sükseyle resmen gövde gösterisi yapılan bir aracın broşüründe neden yazım hatası var ? Acaba baz donanımda kampana mı sunacaklar gerçekten diye sormadanda edemiyorum.
Sordum disk fren hepsi. -
Teşekkürler -
Sitede fiyatlar ne zaman açıklanacak ? Bilgisi olan var mı ? -
Yine ölü doğdu. Alınabilitesi olan donanım 60600 kimse bu parayı vermez. Rekabetçi bir fiyattan girse belki biraz satardı ama en az 5000 lira fazlası var. Olacak iş değil.. -
Kırmızı renk farkı 1500 tl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X