Şimdi Ara

Yeni Mazda 3 Güncel Fiyat Bilgisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hortlek

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Piyasası olan arabayı alınca akıllı iş yaptığını zannedenlere oturduğu yerle gülenlerin arabasıdır Mazda.

4 kere okudum İnan bişey anlamadım tekerleme gibi
    geç oldu beynim durdu demekki yatıyım en iyisi

Valla hocam bende ilk başta acaba Mazdacılara mı laf sokuyor diye düşündüm ama arkadaş ''oturduğu yerle'' derken ne demek istediğini özetlemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün bir bayi ile görüştüm Mart ayı içinde araçların geleceğini hatta siparişlerini geçtiklerini, dizellerin 2014 sonuna kadar yetişebileceğini,benzinli motorun 50-65 Bin Tl arasında olacağını ,dizel motorların 55 - 70 Bin Tl arasında olacağını söyledi.Ayrıca deri döşemenin opsiyonel olarak dahi bulunmayacağını belirtti.Bu arada gelecek 1.5 120 hp benzinli araçların manuel ve otomatik şanzıman seçeneği ile geleceğini söyledi.

Ben Mazda 3'ü bekleyemedim araç aldım :/

Hayırlı olsun hocam hangi aracı aldınız.

Ds4 dizel d sport aldım hocam.

Hayırlı olsun hocam Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Çok teşekkür ederim hocam. Allah size de istediğiniz aracı nasip etsin. Mazda dizel'i çıksaydı şu anda Mazda 3 kullanıyor olurdum. Geç kaldı ve bekleyecek kadar sabrım yok. Artık ileride belki. Mazda çok kaliteli bir araç. Umarım uygun fiyatla gelir de tercih eden çok kişi olur. Saygılar.

Teşekkür ederim ,bende dizeli bekleyecek kadar sabredemem diye düşünüyorum o yüzden benzinliyi almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Bakalım bu haber doğru çıkacak mı?

Teşekkürler.

Hocam görüştüm bayideki arkadaş sağolsun bana mazda ile ilgili haberleri sürekli mail olarak gönderiyor, daha önce görüştüğümde bu kadar net konuşmamıştı siparişleri bile geçtik dediğine göre doğrudur, sadece fiyatların şubat ayı içinde kesin olarak açıklanacağını belirtti.
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Hocam araciniz hayirli olsun. Aracinizi kisaca yorumlar misiniz olumlu/olumsuz gördüğünüz yyönlerini. Özele PM de atabilirsiniz nasil isterseniz. Çok tsk ederm simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o para bende olsun gidip mazdayı almayacak olan saminin allah belasını versin. diyorlar ya "herkes mazda diyor ama iş almaya gelince alan yok" diye. parayı bulduğum an basıcam parayı vurucam kırbacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

70bin çok fazla

Sunroof, bose müzik sistemi, navigasyon, otomatik vites dizel araç için bence gayet iyi fiyat, sunroofu eklediğinizde vw Golfun higheline dsg den 10000 tl ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samiabi

o para bende olsun gidip mazdayı almayacak olan saminin allah belasını versin. diyorlar ya "herkes mazda diyor ama iş almaya gelince alan yok" diye. parayı bulduğum an basıcam parayı vurucam kırbacı.

İnşallah hocam. Tabi bedduanız için değil temenniniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

2014 II. yarı mı yani ? Yeni mondeo gibi yılan hikayesine döndü bu da , o da 2012 II. yarısından beri hayllerimizi süslüyordu 1.0 litre ecob. motoruyla ha geldi gelecek ...

Yeni Mazda 3 Güncel Fiyat Bilgisi

Bir aston martin gördüm sanki, ama çok güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

Hocam araciniz hayirli olsun. Aracinizi kisaca yorumlar misiniz olumlu/olumsuz gördüğünüz yyönlerini. Özele PM de atabilirsiniz nasil isterseniz. Çok tsk ederm simdiden

Öncelikle çok teşekkür ederim. Tecrübelerimi aktarmam gerekirse; Ds4 çok farklı bir araç. Beklentilerimin üzerinde diyebilirim. Aracın Mcp şanzumanı için kararsız ve geçişleri hissettiriyor demişlerdi ancak ben gayet memnunum, geçişleri hissetmiyorum, performans olarak çok güçlü bir motora sahip. Yakıt değeri şehir içi 5,7 şu anda. Çok sıkışık trafikte kış olduğu için 6 üzeri olur muhakkak. Ancak yazın 4,-5 litre civarında olacağından eminim. Malum kışın dizeller fazla yakıyor. Herneyse konforu üst seviyelerde bir araç, yol sesi , rüzgar sesi yok. Sert süspansiyonları olmasına rağmen rahatsız edecek kadar hissettirmiyor çukurları. Arka camları açılmıyor. Arka genişliği normal seviyede, Bağajı da aynı şekilde normal seviyede 370 litre. Kullanımı çok keyifli bir araç. Tabi yeni aldığım için hevesliyim :) Araç bence Audi A3'e göre daha dikkat çekici. Kendini gösteriyor. Spor tasarımı ve konforu benden tam puan aldı. Aktaracaklarım bu kadar. Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeyin lütfen..

• ben de haftasonu trabzon bayisiyle görüştüm.. fiyatın en az 50, ön siparişin alınacagını, aracların ise nisan ayında gelecegini belirtti.. 5-6 aydır bekliyorum gönlümdeki aracı almak için.. Allah utandırmasın ve nasip etsin bekleyenlere..
  • araç üretiyorlar japonlar teknolojide iyiler ama dizel otomatik adam gibi bi araç yok bu nasıl iştir anlamadım..

eski mazda 3 üm vardı 2010 4 ileri yakıtta üzdü bende lpg taktırdım garantiden çıktı.. üretici ya fabrikadan lpg li otomatik yapacak yada dizel otomatik ki satsın..
    bu devirde otomatik araç daha çok satılıyor aranıyor..
  • quote:

Bugün bir bayi ile görüştüm Mart ayı içinde araçların geleceğini hatta siparişlerini geçtiklerini, dizellerin 2014 sonuna kadar yetişebileceğini,benzinli motorun 50-65 Bin Tl arasında olacağını ,dizel motorların 55 - 70 Bin Tl arasında olacağını söyledi.Ayrıca deri döşemenin opsiyonel olarak dahi bulunmayacağını belirtti.Bu arada gelecek 1.5 120 hp benzinli araçların manuel ve otomatik şanzıman seçeneği ile geleceğini söyledi.

Mart ayında gelecek olanlarda sedan da var mıymış hocamMart ayında gelecek olanlarda sedan da var mıymış hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedias

quote:

Mart ayında gelecek olanlarda sedan da var mıymış hocamMart ayında gelecek olanlarda sedan da var mıymış hocam

Var hocam var hocam

• Dizel giris srviyesi 55bin olmaZ. Olursa yikarlar orayi

• ya dizel mantığı ne bu insanlarımızda anlamıyorum bi türlü.

araba turbosuz 1.5 litre 120 beygir, ve koklayarak yakıyor resmen teknik verilere göre.

o da fazla gelirse bi lpg takıp ömürlük binersiniz nolcak
  • quote:

o para bende olsun gidip mazdayı almayacak olan saminin allah belasını versin. diyorlar ya "herkes mazda diyor ama iş almaya gelince alan yok" diye. parayı bulduğum an basıcam parayı vurucam kırbacı.

1.5 120 hp 150nm torka kırbaç fayda etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 1.5 120bg motor lpgye uyumlu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

1.5 120 hp 150nm torka kırbaç fayda etmez

tork hastası değiliz be kardeş 120 beygir de yeter Allah'a şükür. sonuçta mercedesten inip mazdaya binmiycem. emektar paliodan inmiş olucam kısmet olursa.
  • eyvallah tabiki yeter. Hani kırbaç felan görünce belirtmeden geçemedim :) Kırbaç ata vuruluyor biliyorsunuz eşşeğe değil :)
    not: görüşüme göre, kendi aracımda dahil,11-12 sn ler eşşekken, 7,5- 8sn civarları at oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Arka camlarin acilmamasini siz söyleyince öğrendim. Bu biraz beni düşündürdü. İlla ki bulabilirsem test sürüsü yapacagim. Asagi yukari liste fiyatindan ne kadar indirim yapıyorlar. Tasarima zaten sözüm yok. Gerçekten araç kendini gösteriyor :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.