Şimdi Ara

Yeni Mazda 3 Güncel Fiyat Bilgisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mazda 3 başlangıç fiyatı abartılı yüksek. 50.000 TL kimse vermez Mazda'ya. Yazık yani.

Zaten hiç piyasası olmayan, satışı olmayan bir araba.

Yap 38-39000 TL civarı da marka biraz araç satsın.

Bence o civarda olsa düşük kalitesine rağmen Mazda ayda 200-300 araç satabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Mazda 3 başlangıç fiyatı abartılı yüksek. 50.000 TL kimse vermez Mazda'ya. Yazık yani.

Vallahl ben sizin bazen kendinizde olmadığınızı düşünüyorum. Bence bir snacker falan alın arada bir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Mazda 3 başlangıç fiyatı abartılı yüksek. 50.000 TL kimse vermez Mazda'ya. Yazık yani.

Vallahl ben sizin bazen kendinizde olmadığınızı düşünüyorum. Bence bir snacker falan alın arada bir.

Mazda maalesef yıllardır tutunamıyor. Fiyatları abartı yüksek.

Mazda 2 40.600 TL'den başlıyor. Ayıp gerçekten. Manuel Benzinli boşline araç. Polo, Corsa, Fiesta gibi 31-32 olsa bile satması zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Ya şu araçta en nefret ettiğim özellik kaput'tun hidrolik açılmaması. Çok amele işi gibi geliyor bana o demiri takmak.

80,000 tl olan jettada aynısı var
  • dizelin teknik verileri nasıl acaba?
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

2014 II. yarı mı yani ? Yeni mondeo gibi yılan hikayesine döndü bu da , o da 2012 II. yarısından beri hayllerimizi süslüyordu 1.0 litre ecob. motoruyla ha geldi gelecek ...

Yeni Mazda 3 Güncel Fiyat Bilgisi

Hastasıyım şu arabanın ya. Tasarım harikası bence. Hocam yani bu Mondeo ne zaman gelicek ?

• gorko15 kullanıcısına yanıt
    Bunu Ford calisanlari bile bilmiyor. Şu yeni mondeonun fiyatini öyle merak ediyorum ki kaç diyecekler acaba gelince. Sabirsizlikla bekliyorum ama sabir da bitti :) 1.6 dizeli full donanimlisina 90 derler galiba :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defalarca bu forumda yazdım gene yazıyorum o aracın 50bin'den SAT-MAZ-LAR.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    bana da öyle geliyor hocam.. 88 binlik eski mazda 6 nın yeni kasasını 117 bine satıyorlar.. en az 55 ten başlayacak..
  • Burada anlaşılması gereken bir nokta var,Mazda'nın araba satmak gibi bir amacı yada derdi yok. Alfa Romeo'nun olmadığı gibi. Öyle olsa gider Toyota gibi arka camları manuel yapar,kapak jant koyar,gövde rengi olmayan kapı kolu ayna koyar,1.3 atmosferik bir araba çıkartır 42-43 e verir. Servis ağını genişletir,bol bol reklam yapar.

Gönül ister ki 50 bine benzinli full versinler ama öyle bir dünya olmayacak malesef. Mazda Türkiye Genel Müdürü açıklama yaptı 2014 yıllık satış hedefleri 750 adet.
  • quote:

quote:

quote:

Mazda 2 40.600 TL'den başlıyor. Ayıp gerçekten. Manuel Benzinli boşline araç. Polo, Corsa, Fiesta gibi 31-32 olsa bile satması zor.

Mazda 2 40.600 TL ???

• quote:

Orijinalden alıntı: class366

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Ya şu araçta en nefret ettiğim özellik kaput'tun hidrolik açılmaması. Çok amele işi gibi geliyor bana o demiri takmak.

80,000 tl olan jettada aynısı var

1- Jetta 80 BİN TL değil.
    2- Jetta'da her pakette ayrıca vw tüm araçlarının kaputu hidrolik sistemdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

dizelin teknik verileri nasıl acaba?

128 hp 300 nm tork diye geçiyor sürekli 1.5 olacak çift turbolu
  • m_a_s kullanıcısına yanıt
    Orta donanımda double din ve head-up display olursa 55 e satılırsa evi damı satarım açık net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

Arka camlarin acilmamasini siz söyleyince öğrendim. Bu biraz beni düşündürdü. İlla ki bulabilirsem test sürüsü yapacagim. Asagi yukari liste fiyatindan ne kadar indirim yapıyorlar. Tasarima zaten sözüm yok. Gerçekten araç kendini gösteriyor :)

Dizel full'ünü 65-69 bin aralığında alabilirsiniz. Arka camları benim için çok problem değil.
  • quote:

quote:

quote:

şahsuvaroğlu mazda satarken, bir ara mazda2 leri çok ucuza verdiler. şuan trafikte görülen üç-beş tanede onlar. :) ucuz satmak zorundalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Orta donanımda double din ve head-up display olursa 55 e satılırsa evi damı satarım açık net.

aman diyeyim köklü mal başka olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

2014 II. yarı mı yani ? Yeni mondeo gibi yılan hikayesine döndü bu da , o da 2012 II. yarısından beri hayllerimizi süslüyordu 1.0 litre ecob. motoruyla ha geldi gelecek ...

Yeni Mazda 3 Güncel Fiyat Bilgisi

bize gelene kadar araç makyaj görecek

• Sedan mazda 3 amerikada 17000$ dan, almanyada 20000€ dan başlıyor bize banko 55000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.