Yeni meganın fotoğrafları tayınlandı oldukça güzel görünüyor
Güncel opel astra hb çok benziyor. Ayrıca bmw çizgileride taşıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: acr
megane bence yine çok satacak.Hb modeli çok güzel olmuş umarım sedanı da güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: öz66
megane bence yine çok satacak.Hb modeli çok güzel olmuş umarım sedanı da güzel olur.
Alıntıları Göster
Ben cok begendim. Ancak tek basına tasarım ytmez. Motor seceneklerini gormek lazım.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: acr
Hurriyet'de görünce bende aynen düşündüm. Biraz Laguna, Biraz Astra, birazda A3 havası vererek yeni kasayı oluşturmuşlar. Bence güzel mi? Eski kasasına göre çok güzel. İç konsolda umarım dışı gibi güzeldir.
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
quote:
Hurriyet'de görünce bende aynen düşündüm. Biraz Laguna, Biraz Astra, birazda A3 havası vererek yeni kasayı oluşturmuşlar. Bence güzel mi? Eski kasasına göre çok güzel. İç konsolda umarım dışı gibi güzeldir.
Alıntıları Göster
kendine özgü çizgiler yaratmış güzel olmuş, sedanıda merakla bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: letourdefrance
kendine özgü çizgiler yaratmış güzel olmuş, sedanıda merakla bekliyorum.
Alıntıları Göster
Tek kelimeyle harika.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Tek kelimeyle harika.
Alıntıları Göster
bu kasanın sedanı'nın pek güzel olacağını düşünmüyorum bu tipe uymaz,megane2 hb tipsiz bunun sedanı öyle olur. birde motor kaputunu niye öyle havuz gibi çukur yapmışlarki
quote:
Orijinalden alıntı: vestigo
bu kasanın sedanı'nın pek güzel olacağını düşünmüyorum bu tipe uymaz,megane2 hb tipsiz bunun sedanı öyle olur. birde motor kaputunu niye öyle havuz gibi çukur yapmışlarki
Alıntıları Göster
Megane ilgili konu açıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: vestigo
Alıntıları Göster
has has... güzel olmuş.
sedanı da bi görelim
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Megane ilgili konu açıldı.
Alıntıları Göster
sedan çıkmayacak mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sdrive
sedan çıkmayacak mı ?
Alıntıları Göster
Fransız otomobil üreticisi Renault, uzun bir süredir üzerinde çalışmalar yürüttüğü yeni Megane'da sona yaklaştı. Daha önceki haftalarda fotoğraflarını yayınladığımız aracın son halini gösteren fotoğraflar bugün basına sızdı. Paris Motor Show'da otomobil severler ile buluşacak olan yeni Megane, Renault'un rakiplerine karşı elini kuvvetlendirecek. Japon otomobil üreticisi Nissan'ın Qashqai modeli ile aynı platform üzerinden üretilecek olan yeni Megane, Peugeot 308, Fiat Bravo ve VW Golf VI gibi güçlü rakiplerle mücadele edecek.
Paris Motor Show'da 5 kapılı versiyonu tanıtılacak olan yeni Megane’nın diğer versiyonlarının ise önümüzdeki 12 ay içerisinde showroomlardaki yerini alması bekleniyor. http://otomobil.mynet.com/haberler/634-megane-icin-geri-sayim-basladi Resimler için:http://haber.mynet.com/galeri/PicturesLister.aspx?id=36926&ct=17&st=1910
quote:
Orijinalden alıntı: Fastdriver.
Fransız otomobil üreticisi Renault, uzun bir süredir üzerinde çalışmalar yürüttüğü yeni Megane'da sona yaklaştı. Daha önceki haftalarda fotoğraflarını yayınladığımız aracın son halini gösteren fotoğraflar bugün basına sızdı. Paris Motor Show'da otomobil severler ile buluşacak olan yeni Megane, Renault'un rakiplerine karşı elini kuvvetlendirecek. Japon otomobil üreticisi Nissan'ın Qashqai modeli ile aynı platform üzerinden üretilecek olan yeni Megane, Peugeot 308, Fiat Bravo ve VW Golf VI gibi güçlü rakiplerle mücadele edecek.
Paris Motor Show'da 5 kapılı versiyonu tanıtılacak olan yeni Megane’nın diğer versiyonlarının ise önümüzdeki 12 ay içerisinde showroomlardaki yerini alması bekleniyor. http://otomobil.mynet.com/haberler/634-megane-icin-geri-sayim-basladi Resimler için:http://haber.mynet.com/galeri/PicturesLister.aspx?id=36926&ct=17&st=1910
Alıntıları Göster
tasarımı çok güzel görünüyor, tabi bu kasayı harekete geçirecek motorları da merakla bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: sscasta
tasarımı çok güzel görünüyor, tabi bu kasayı harekete geçirecek motorları da merakla bekliyoruz.
Alıntıları Göster
renault ve diger fransızlar ic asarımında basarısız kalıyor. dıs tasarımını cok begendim umarım renault bizi ic tasarımda sasırtır. Donanım konusunda cok zengin olacagını dusunuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mvd23
renault ve diger fransızlar ic asarımında basarısız kalıyor. dıs tasarımını cok begendim umarım renault bizi ic tasarımda sasırtır. Donanım konusunda cok zengin olacagını dusunuyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: SLWeeR
Alıntıları Göster
ön kısmı yeni lagunaya benzemesinde ne olursa olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Fastdriver.
ön kısmı yeni lagunaya benzemesinde ne olursa olsun
Alıntıları Göster
Arka stop lar sanki biraz porsche u anımsatıyor ...
quote:
quote:
Lafı ağzımdan aldın arkadaşım resmen ...
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
quote:
Lafı ağzımdan aldın arkadaşım resmen ...
Alıntıları Göster
Umarım jantlar falan küçük uyduruk olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Teknode
öyle bir diyorsunki görende megane II de 16 jant olmadığını sanacak golf 5 te bile en lüx paketi comfortta bile maximum 15 jant var