Şimdi Ara

Yeni megane 4 hb mi Audi A3 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baba0392

Olabilir bakan göze bağlı.

Ama Leon olduğunu anlamak fazla uzun sürmez plakayı okuduktan sonra 30-40 cm yukarı doğru bakmanız yeterli.

Plaka dikiz aynasından da okunur ama Ibiza mi Leon mu olduğu yine anlaşılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman iyi akşamlar.

• Megane alın. Türkiye'deki marka algısı kazıklarına aldanmayın. A3 daha fazla ne vaadediyor birisi açıklasın.

Megane 4 motor şanzıman Donanım performans sorunsuzluk her anlamda tokatlar A3'ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 14 Şubat 2016; 18:13:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Birazdan linç başlar hocam eli kulağında.

• Bekliyorum .
    Ama gerçekler acıdır.

• Kesinlikle megane 4, audi kaliteli tamamda içi boşboş duruyor çok basit, megane da motor 10 numara

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Genelde leonlara dikiz aynasından bakamayacağınızdan bilin ki ibizadır

• C sınıfına 90 bin para ayırıyorsanız v40 var önce gidin bi megane deneyin sonra Audi deneyin sonra bide hadi extra olarak v40 ile teste çıkın zaten daha da inmezsiniz :) 90 binlere c sınıfı alınmaz bence alınacaksa v40 alınır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: met_ka

Kesinlikle megane 4, audi kaliteli tamamda içi boşboş duruyor çok basit, megane da motor 10 numara

Audinin gogusunun bos durmasi alisik olmadiginizdan. Premiumlarin bir cogunda radyo kontrolleri orta konsolda yer aliyor artik. Ergonomikligini tartismaya gerek yok zaten

• megane alınca: önce sıfır almış olacaksın. sonra yakıtı çok az yakan bir aracın olacak. sonra donanımı fazla bir aracın olacak. sonra bakımı ve parça bulması her zaman uygun olacak. satarken de kolay satacaksın.

A3 size prestij verecek. ancak bu prestijin maddi kayıpları olacak. ışıklarda dilenen çocuklar bile seni daha çok sıkıştıracak.
  • ikiside güzel araç ama sonuçta 0 almak daha avantajlı olacaktır. onun dışında ekonomik olarak da megan a3 den daha az masraflı olacaktır. doğuş macerası yaşamaya gerek yok =)
  • Golf desen sıfır megane derdim ancak A3 denince işin rengi değişiyor. Biri standart bir C sınıfı diğeri premium sınfın da.

Megane güzel ancak,ben yine malzeme kalitesinin ne Golf'e ne Focus'a ne de A3'e yaklaşacağını düşünmüyorum.
    Ancak İ30,Ceed,Leon'la felan karşılaştırılır malzeme kalitesi,umarım böyle olmaz tabiki de.

Daha önce kullandınızmı,incelediniz A3'ü bilmiyorum ancak eğer denemediyseniz zaten araca oturunca A3 dersiniz.

Megane yine çok satan bir araç olacak. Oyak kampanyasıy dı,dizel motorunun verimliliği ve edc şanzıman uyumuyla yürüyüp gidecek.
  • Megane bekleyin, kararınızı teste çıkınca verin derim.
  • A3 her şekilde ama senin tercihin al pişman olmazsın

• Audi varken Reno nedir abi yaa
  • Hocam audi a3 veya volvo v40 öneririm
    O paraya megan yazık günah
    Bunu ciddi söylüyorum her yeri sıfır olsa kaç yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Megane alın. Türkiye'deki marka algısı kazıklarına aldanmayın. A3 daha fazla ne vaadediyor birisi açıklasın.

Megane 4 motor şanzıman Donanım performans sorunsuzluk her anlamda tokatlar A3'ü

Megane 4'ün içine binmedim ama reno' nun aşağı yukarı nasıl bir malzeme kalitesine sahip olduğunu biliyoruz. Yani bu da a3'ün bir kapısında tüm megane den daha fazla yumuşak malzeme olduğu anlamına geliyor. Hadi a serisiyle 1 serisiyle karşılaştıraak neyse de megane tokatlar demek komik olmuş. Alt takım malzeme kalitesi işçilik vs vs konularda a3 önde. Megane ile a3 birbirine rakip olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Megane alın. Türkiye'deki marka algısı kazıklarına aldanmayın. A3 daha fazla ne vaadediyor birisi açıklasın.

Megane 4'ün içine binmedim ama reno' nun aşağı yukarı nasıl bir malzeme kalitesine sahip olduğunu biliyoruz. Yani bu da a3'ün bir kapısında tüm megane den daha fazla yumuşak malzeme olduğu anlamına geliyor. Hadi a serisiyle 1 serisiyle karşılaştıraak neyse de megane tokatlar demek komik olmuş. Alt takım malzeme kalitesi işçilik vs vs konularda a3 önde. Megane ile a3 birbirine rakip olamaz.

Bir otomobilde malzeme kalitesinin ne derecede Önemi olabilir ki? En sonlarda gelir yumuşak plastik vs. Buna göre araba seçilmez.

Iki Aracın teknik verileri ortada.DSG nin ünü de malum. . Tasarım olarak da Megane 4 çok önde. Donanım deseniz arada uçurumlar var. Audi de hiçbirşey yok. O opsiyonları almaya kalkarsanız da araba 140 bin TL lere çıkıyor.

• Audi A3 sahibi olarak, her zaman sıfır tercihimdir. Eski aracım da Megane 3...Megane 4 alırdım ben çünkü Oyak kampanyasında fiyat uygun gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.