Şimdi Ara

Yeni Megane gıcırtı sorunu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hatırlatsanız Talisman'ın Otopark testinde süspansiyon konforu hiç beğenilmemişti. Arabanın bir bütün gibi hissettirmediğini söylemişlerdi. Reno işte abi demek haksızlık olur fakat bir Alman veya Japon asla değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç problemleri marka gözetmeksizin konuşursak değişmedi, fiyatının artması sizi kandırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Teşekkür ederim hocam.

Bu birazcıkta şans işi diye düşünüyorum ben. Kimisi böyle durumlardan çok şikayet ederken, başlarının araçlarında hiç böyle sorunlar çıkmayabiliyor.

Rica ederim.

Dün Golf ün yerine yeni Astra aldık, Balıkesir den Akçay a dönerken araca Akçay a gidecek olan tanıdığım bir ustayı da aldım.

Yolda ustayla muhabbet ettik baya, "müşterilerin en ifrit olduğu şey çıtırtı abi" diyor daha önce çalıştığı markalarda da şimdiki Opel de de bu sorunla gelen çok araçla uğraşmış. "Bu araba da fena değil ama ses tuşu civarından bazı araçlarda ses gelebiliyor gelirse sıkma canını hallederim ben" dedi.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2016 leon fr var şimdilik herhangi bir trim sesi olmasa da açıkçası korkmuyor değilim çok fazla şikayet var çünkü!

Trim konusunda Golfü başarılı buluyorum ben özellikle de golf 7 den sonra trim sesi olayı neredeyse tamamen bitti golfte, birlikte kaldığımız arkadaşımın golf 7 si var 1.4 tsi 2016 model araç akıyor resmen tık yok içerde şehir içi sürüşlerde.

Hocam siz bir problem yaşadınız mı bilmiyorum ama astralarda da özellikle k kasada yoğun trim sesinden şikayet ediliyor hatta eski aracım astra j yi servise götürdüğümüzde ''abi K kasalarda trim sesinden daha çok şikayet alıyoruz'' demişti usta.

https://www.youtube.com/watch?v=0sx_65TJNCI

Bu sadece bir örnek ve yalnızca astra için geçerli değil A serisinde de trim sesinden şikayet ediliyor bildiğim kadarıyla lakin bu araçlara 100 bin tl verip bu sesleri duymak gerçekten hak etmediğimiz ve ayıplanacak şeyler diyorum ben.

• mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Golf ler kesinlikle trim sesi konusunda rakiplerinin çoğundan daha iyiler, bence bozuk yollarda yürüyen aksam da subjektif açıdan biraz daha sağlam bir his verse tadından yenmezmiş.

K da şuan ses yok ama tecrübelerime göre çoğu Opel modelinde kullanılan kemer gergi mekanizması ile konsolu boydan boya saran dekor kaplaması kabine giren titreşimle ses yapabilir özellikle ses tuşunun altından yere doğru bombe yapan plastik ses yapacak gibi.

Golf te mesela dekor kaplamasını ya yumuşak plastiğin içine oturtulmuş ya da çok girinti çıkıntı olmayan düz formlarda konsola monte edilmiş, bu da esneme olsa bile çıtırtı olarak duyulmasını engelliyor.

2000 lerin başında ben de çok sinir krizi geçirirdim hatta konsola vururdum falan ama artık alıştım, daha 3 gün önce bindiğim yeni R.Rover Sport dan bile hafif bozuk yollarda ince ince çıtırtılar geliyordu onu ve benzer örnekleri görünce insan alışıyor haliyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 22 Mart 2017; 17:47:48 >

• Trim sesine illet olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç yetkili servis ile muhatap olma. renault.com.tr den şikayet oluştur. geçmediyse bir daha oluştur. sakın vazgeçme.

• Bagaj fitillerinden dolayı o ses. OTS islemiyle halledilir. Fitillerinden de iyilestirildi ayrıca

• Klasik reno iste ne beklenebilir ki

• Şu aracımdan ses gelmiyor diyenleri Konyaya, Erzuruma, Karsa kısaca soğuk yerlere bekliyorum. Adam Antalyada Mersinde yaşıyor aracımdan ses gelmiyor diyor. İddiaya girebilirim mercedes s serisi ve benzeri araçlar hariç bulunduğum yerde kışın ortasında ses gelmeyecek araç yok. (şuanki aracım 2011 A4)

• Bizzat yanımdan egçerken duydum yeni Megane sağ arka tekerinden gıcırdıyordu kasiste.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.