Şimdi Ara

Yeni MEGANE HB Hangi DİZEL YAKIT ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

SHELL + GTL teknolojisi motoru korur ve performans verir ayrıca ince yakıt olduğu için diğerlerine göre biraz fazla yakar. Ama motoru seven yakıtına katlanır.

Hep kandırmaca bunlar

Hiç sanmıyorum. GTL kullan sonra başka yakıta geç bunu fark edersin.

Şu an aracım benzinli. Önce Connect 1.8 TDCi vardı onda da bazen FuelSave bazen V-Power kullanıyordum hiçbir fark yoktu. Ama GTL hiç kullanmadım.
    Zaten GTL artık satıştan kaldırılıyormuş.

GTL neden kalkıyor acaba , baştan pek ihtimal vermedim ama Shell in sitesindede GTL sayfası kalkmış ?

• Konuyu saptırmayın yaaw. Dizel kullanan yakıt önerebilecek yok mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

Konuyu saptırmayın yaaw. Dizel kullanan yakıt önerebilecek yok mu ??

Ben Total Excellium kullanıyorum, sorun yok.
  • Total çok övülüyor hiç denemedim. Opet sesli ama menzil iyi. Petrol ofisi sesli menzil orta. Shell sesli-sessiz arası menzil az. Bp denemedim.

Şu anlık Petrol Ofisi kullanıyorum yakıt kartlar yüzünden. Kısa zamanda Total deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

Araç 2013 Yeni Megane Hb. Dizel yakıt alınacak hep aynı yakıt tercih edilmek isteniyor. Sizce hangi FİRMA ??

1. Yaptığı km çok önemli
    2. Araca zarar vermemesi de.
    3. Performans çok önemli değil.

TOTAL - SHELL - BP - OPET - PO ?

Reno araclarda total excelium cok iyi bir deneyin derim

Bende dci motor varken surekli aliyordum memnundum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce total bulamazsam shell
  • türkiye ye de omv gelse çok iyi olacak omv maxmotion kadar güzel mazot görmedim ama türkiyede shell gtl alırdım hep malesef o da kalkıyormuş.başka yerler deneyeceğiz artık
  • Her zaman aynı marka yakıt kullanamazsın zaman gelir diğerinden alırsın ondan pek takılma büyük firmalardan şaşmayın yeterli...
  • shell gtl çok yakar ekonomiyi düşürür, ben shell v-power kullanıyorum
  • kimse lukoil den bahsetmemiş hem kartına sürekli indirim var diğerlerinden ucuz istasyonları genelde kaliteli hemde menzilde değişme yok motor sesi falan gayet normal
  • quote:

SHELL + GTL teknolojisi motoru korur ve performans verir ayrıca ince yakıt olduğu için diğerlerine göre biraz fazla yakar. Ama motoru seven yakıtına katlanır.

GTL şu an satıştan kalktı hocam.Söylenenlere göre ve muhtemelen isim değişikliğiyle, geliştirilmiş olarak satışa sunulacak.

Soruya gelince; uzun zamandır 1.5 ve 1.4 CRDI motorlarda v-power kullanıyoruz.Bir kaç kez opet ve totalden denemelerimiz olsa da shellden memnunuz.
  • gsm operatörü seçmek gibidir bu, sizin evde çekmeyen bizim evde çekebilir.

hangi istasyon diye sormak anlamsızdır. performansı araca, istasyona göre değişir. niketim aynı markanın her istasyonu aynı temizliğe mazota sahip değil.

hangisi ucuzsa onu alın.
  • Gecen yil 0 fiat aldik model vermicem :)
    Opet kart verdiler hep opetten al bi sıkıntı cikarsa gel dediler arac 7bini gecti su anlik bi sıkıntısı yok bi sikayetimizde yok

Buyuk kampanya var bide %1 beles yakit veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb.1907 -- 4 Ağustos 2013; 4:34:47 >
  • Opt aliyoruz 15 dci eco2 motor var. Istasyon yakin diye aliyorum ama shell gldeneyecem merak ettm

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

GTL şu an satıştan kalktı hocam.Söylenenlere göre ve muhtemelen isim değişikliğiyle, geliştirilmiş olarak satışa sunulacak.

Soruya gelince; uzun zamandır 1.5 ve 1.4 CRDI motorlarda v-power kullanıyoruz.Bir kaç kez opet ve totalden denemelerimiz olsa da shellden memnunuz.

Geçen babam İmes shell'den almış. Adamlar stoktaki GTL'yi son kez satıyorlar.
    Şuan İZMİR-Çeşme'deyim. İstanbuldan Gelirken Shell'e geldik ve GTL bulamadık. Adam kalktı dedi gerçekten üzüldüm. Yani bana farklı geliyordu GTL bir an önce yenisi gelmeli.

• şu pahalılıkta kredi kartına kim kampanya yapıyorsa onu alıyorum.bende aracı sıfır aldım.ilk zamanlar çok dikkat ediyordum ama zaman geçtikçe anladım.birbirlerinden bir farkları yok.gtl hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

türkiye ye de omv gelse çok iyi olacak omv maxmotion kadar güzel mazot görmedim ama türkiyede shell gtl alırdım hep malesef o da kalkıyormuş.başka yerler deneyeceğiz artık

Hocam Türkiye de OMV yok ama Petrol Ofisi var ,PO yu OMV satın aldı aklınızda bulunsun...
  • Opel Euro dizel.
  • Opet ten Shell GTL ye geçtim. İlk aldığımda fark edilmedi ama daha sonraki alımlarımda motorda ciddi anlamda ses azalması oldu ve aracın performansı biraz arttı gibi. GTL ile aracın gidilecek menzilini hiç ölçmedim tüketim açısından bir şey diyemiyecem.

Ama yakında GTL kalkıyor bunu bizzat Shell den gelen mail, pompacıların onayıyla kesinleşti fakat ne zaman kalkacağı belli değil.

Konusu da var ben açmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_78210038//tm.htm

Bundan sonra GTL kalksa bile Shell V-Power alırım büyük bir ihtimal.

• kullandıklarımın içinde en iyisi PO benim sıralamam

po>total>bp>shell budur opet kullanmadım hiç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.