off arkadaşlar yhaa plaka için bi dosya warmış gelmedi pazartesi yi beklicem nasıl geççek
iyi hadi hayırlı olsun ne renk aldınız?Ss bekliyoruz
platin gri aldım bugün aldık arabayı plakasız kullanıorum bugün inşş resimler eklencek
Kazasız belasız İnşallah
tşkkürler resimler gelio bugün
h.o bendede megane var çok memnunum sağlam araba ve rahat
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
bugün yeni jantlı extrem gördüm.... ama bence bir önceki jant daha güzeldi....
eski jantta güzeldi ama yeni extreme jantıda zarif ve göze hoş görünüyor privalage'deki jantları hiç beğenmiyorum
bnm de jantlar çok hoşuma gitti bu arada foto daha çekemedim kusura baqmayın privalage deki jantlar yine fena diilde eski extreme lerdeki çok iğrenç we çok basit gösteriyordu arabayı bence
hayırlı ugurlu olsun. extreme 2 de 1 e göre fark deri direksiyon ve nikelajlı ızgara. 80 HP de hakkaten güzel bir motor. kim nederse desin bir araba 4 sene geçipde tipi falan hantallaşmıyorsa (golf 5 , 307 gibi) o araba arabadır. çok güzel bir seçim yapmışın. özellikle faz 2 Meganeler ayrı bi hoş. ki mercekli far ayrı bi hava veriyo alete. bu arada renault maliyetler den dolayı privelege dahil hiç bir donanımda arka bagajda yazan RENAULT ve yan çıtada yazan dci leri koymuyor. bende o yüzden bi tane parçacıdan toplam 40 ytl ye kendim alıp yaptım. bizim araç poyraz gri olduğu için çok ciks durdu
Resimler yok hala
Akustik, nereden aldın yazıları? Orjinali ile aynı kalitede mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Akustik
hayırlı ugurlu olsun. extreme 2 de 1 e göre fark deri direksiyon ve nikelajlı ızgara. 80 HP de hakkaten güzel bir motor. kim nederse desin bir araba 4 sene geçipde tipi falan hantallaşmıyorsa (golf 5 , 307 gibi) o araba arabadır. çok güzel bir seçim yapmışın. özellikle faz 2 Meganeler ayrı bi hoş. ki mercekli far ayrı bi hava veriyo alete. bu arada renault maliyetler den dolayı privelege dahil hiç bir donanımda arka bagajda yazan RENAULT ve yan çıtada yazan dci leri koymuyor. bende o yüzden bi tane parçacıdan toplam 40 ytl ye kendim alıp yaptım. bizim araç poyraz gri olduğu için çok ciks durdu
arkadaşlar kusura baqmayın resimler biras geç olsa da geldi en azındanbaqalım beğekmisiniz sorularınız olusa cvplayabilirim
UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAYGILARIMLA
HAYIRLI UGURLU OLSUN güzel araç
allah tüm isteyipte olmayanlarda nasip etsin
Güle güle kullan arabanı. Rengi çok güzel.
Araban çok güzel kazasız belasız kullan inşallah. Dikkatli ol bi hata da neler oluyor Allah Korusun.
tşkkür ederim arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun broadway dan sonra uçak gibi geldi walla tüm içtenliklerimle söylüyorum Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin
Amin
kardeş hayırlı olsun.yalnız resimlerde dikkatimi birşey çekti.o tampondaki park sensörlerinin rengi niçin siyah acaba? aslında tampon renginde olması gerekmiyormu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme