Bildirim
YENİ MEGANE SEDAN EXTREME DİZEL ALCAM YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım sıfır alma derim şuan 1 yaşında expresion donanımını 30-32 bin ytl ye bulabilirsin. alır almaz 5 milyar kaybediyorsun satmak istediğinde... hem 2009 da kasa değiştirecek deniliyor. gene de sen bilirsin. illa sıfır istiyorum diyorsan bayileri dolaş mutlaka daha fazla indirim alabilirsin. -
kampanya var diye biliyorum ben megane extrem de 33.000 ytl ye kadar düşmüş fiyatlar bazı yerler en fazla 35.000 gibi fiyata veriyormuş iyi araştırquote:
Orijinalden alıntı: extremeclioIII
arkadaşım sıfır alma derim şuan 1 yaşında expresion donanımını 30-32 bin ytl ye bulabilirsin. alır almaz 5 milyar kaybediyorsun satmak istediğinde... hem 2009 da kasa değiştirecek deniliyor. gene de sen bilirsin. illa sıfır istiyorum diyorsan bayileri dolaş mutlaka daha fazla indirim alabilirsin. -
illa 0 alcam :D hoşuma da gitti araba bakalım ben fiyat tı merak ettim de bide değermi bu fiyata veya bu paraya başka neler alınabilir???quote:
Orijinalden alıntı: extremeclioIII
focus alabilirsin yada astra hb veya sedan ama 37.000 ytl pazarlıkla mükemmel performanslı bi focus alabilirsin hatta 1.3cdti astra enjoy hb Eeektrikli panoramik sunroof lu bi araba bile alabilirsin o fiyata iyi düşünquote:
Orijinalden alıntı: dgncn67
illa 0 alcam :D hoşuma da gitti araba bakalım ben fiyat tı merak ettim de bide değermi bu fiyata veya bu paraya başka neler alınabilir???
Alıntıları Göster -
yılbaşından önce 33 tü....şuan 35 diyorlar...ama yaz kampanyaları ile gene 33 civarına düşerler...quote:
Orijinalden alıntı: Fastdriver.
focus alabilirsin yada astra hb veya sedan ama 37.000 ytl pazarlıkla mükemmel performanslı bi focus alabilirsin hatta 1.3cdti astra enjoy hb Eeektrikli panoramik sunroof lu bi araba bile alabilirsin o fiyata iyi düşün
Alıntıları Göster
(extrem dizel) -
Bence suan meganeII den uzak dur derim illa alicaksan biraz bekle laguna3 geldi yakinda megane3de gelir.Cok fazla fiyati duser senin zararina olurquote:
Orijinalden alıntı: zafer tektaş
yılbaşından önce 33 tü....şuan 35 diyorlar...ama yaz kampanyaları ile gene 33 civarına düşerler...
(extrem dizel)
Alıntıları Göster -
arkadaşlar bugün 35,500 e anlaştık bnm arabayıda 5,500 e saydılar 30,000 YTL ye aldık bahsettiğim arabayıquote:
Orijinalden alıntı: Mellkor
Bence suan meganeII den uzak dur derim illa alicaksan biraz bekle laguna3 geldi yakinda megane3de gelir.Cok fazla fiyati duser senin zararina olur
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun...quote:
arkadaşlar bugün 35,500 e anlaştık bnm arabayıda 5,500 e saydılar 30,000 YTL ye aldık bahsettiğim arabayı
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun demek düşer bizequote:
Orijinalden alıntı: yirthan
hayırlı olsun...
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiylequote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
hayırlı olsun demek düşer bize
Alıntıları Göster
-
HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM RENAULT SERİSİNE DEVAM.quote:
Orijinalden alıntı: range_murat
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle
Alıntıları Göster
-
tşkkür ederim arkadaşlar inşş bi hata yapmamışımdırquote:
Orijinalden alıntı: meganizm
HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM RENAULT SERİSİNE DEVAM.
Alıntıları Göster -
motoru hangisi 1.4 1.6 1.5 ?quote:
tşkkür ederim arkadaşlar inşş bi hata yapmamışımdır
Alıntıları Göster -
extreme de zaten sadece 1,5 dizel 80 bg war bide benzinli warquote:
Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL
motoru hangisi 1.4 1.6 1.5 ?
Alıntıları Göster
YHAA ARKADAŞLAR BU ARADA SATIŞ MÜDÜRÜ TANIDIKTI SİYAH VE KIRMIZI GARAJINIZ YOKSA SAKIN ALMAYIN DEDİ HEM ZAMANLA BOYASI SOLAR HEMDE EN UFAK ÇİZİĞİ BELLİ EDER TEMİZLİĞİ ZORDUR DEDİ BİZDE PLATİN GRİ DENİLEN EN AÇIK GRİ ALDIK AMA BU ŞİKAYETLERİ YAŞAYAN WARMI ALIPTA PİŞMAN OLAN WARMI VE BU ARABADA SİZCE GRİ NASIL DURUYOR
-
arkadaşım ben 3 yıldır ateş kırmızısı kullanıyorum v emegane en çok yakışan bir renk biraz diğerlerinden daha çok tozu belli eder ama değer araba yıkandıktan sonra arabaya bakmaya doyamıyorum pırıl parlıyor bu arada hiç renkte solma filan olmadı ama siyah daha çok özen göstermek gerekirquote:
extreme de zaten sadece 1,5 dizel 80 bg war bide benzinli war
YHAA ARKADAŞLAR BU ARADA SATIŞ MÜDÜRÜ TANIDIKTI SİYAH VE KIRMIZI GARAJINIZ YOKSA SAKIN ALMAYIN DEDİ HEM ZAMANLA BOYASI SOLAR HEMDE EN UFAK ÇİZİĞİ BELLİ EDER TEMİZLİĞİ ZORDUR DEDİ BİZDE PLATİN GRİ DENİLEN EN AÇIK GRİ ALDIK AMA BU ŞİKAYETLERİ YAŞAYAN WARMI ALIPTA PİŞMAN OLAN WARMI VE BU ARABADA SİZCE GRİ NASIL DURUYOR
Alıntıları Göster
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Platin gri çok tutulan bir renk... Satarken rahat edersin.quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
arkadaşım ben 3 yıldır ateş kırmızısı kullanıyorum v emegane en çok yakışan bir renk biraz diğerlerinden daha çok tozu belli eder ama değer araba yıkandıktan sonra arabaya bakmaya doyamıyorum pırıl parlıyor bu arada hiç renkte solma filan olmadı ama siyah daha çok özen göstermek gerekir
Alıntıları Göster
Gerçi ben kumsaj bej aldım, sırf döşemeler ve gögüs altı da bej diye... Ama yakışıyor bana göre bej de :)
-
Hayırlı olsun...quote:
Orijinalden alıntı: unsal28
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Platin gri çok tutulan bir renk... Satarken rahat edersin.
Gerçi ben kumsaj bej aldım, sırf döşemeler ve gögüs altı da bej diye... Ama yakışıyor bana göre bej de :)
Alıntıları Göster
-
tşkkür ederim arkadaşlar yarın akşam weya cumartesi sabah teslim alcam fotoları paylaşırım sizlerle sizce 80 bg nasıl ii mi?quote:
Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR
Hayırlı olsun...
Alıntıları Göster -
iyi tabi de 100 kadar atak değil..quote:
tşkkür ederim arkadaşlar yarın akşam weya cumartesi sabah teslim alcam fotoları paylaşırım sizlerle sizce 80 bg nasıl ii mi?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dgncn67
tşkkür ederim arkadaşlar yarın akşam weya cumartesi sabah teslim alcam fotoları paylaşırım sizlerle sizce 80 bg nasıl ii mi?
Benzer içerikler
- broadway gte ne demek
- baskı balata çekişi etkiler mi
- ankara"daki en iyi renault yetkili servisi
- megane 2 teyp kodu
- renault symbol full paket hangisi
- renault zoe menzil
- bayiden sıfır araba fiyatları
- renault kadjar en dolu modeli hangisi
- renault logan
- renault espace 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X