Şimdi Ara

YENİ MEGANE SEDAN EXTREME DİZEL ALCAM YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta bahsettiğim gibi megane sedan extreme düz vites dizel için 37,500 fiyat aldım bendeki 94 spring i 5,500 e sayıyorlar fiyat nasıl bana biras pahalı geldide ama arabaya bayıldım acil yarımlarınız lütfen

• arkadaşım sıfır alma derim şuan 1 yaşında expresion donanımını 30-32 bin ytl ye bulabilirsin. alır almaz 5 milyar kaybediyorsun satmak istediğinde... hem 2009 da kasa değiştirecek deniliyor. gene de sen bilirsin. illa sıfır istiyorum diyorsan bayileri dolaş mutlaka daha fazla indirim alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremeclioIII

arkadaşım sıfır alma derim şuan 1 yaşında expresion donanımını 30-32 bin ytl ye bulabilirsin. alır almaz 5 milyar kaybediyorsun satmak istediğinde... hem 2009 da kasa değiştirecek deniliyor. gene de sen bilirsin. illa sıfır istiyorum diyorsan bayileri dolaş mutlaka daha fazla indirim alabilirsin.
    kampanya var diye biliyorum ben megane extrem de 33.000 ytl ye kadar düşmüş fiyatlar bazı yerler en fazla 35.000 gibi fiyata veriyormuş iyi araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremeclioIII

arkadaşım sıfır alma derim şuan 1 yaşında expresion donanımını 30-32 bin ytl ye bulabilirsin. alır almaz 5 milyar kaybediyorsun satmak istediğinde... hem 2009 da kasa değiştirecek deniliyor. gene de sen bilirsin. illa sıfır istiyorum diyorsan bayileri dolaş mutlaka daha fazla indirim alabilirsin.
    illa 0 alcam :D hoşuma da gitti araba bakalım ben fiyat tı merak ettim de bide değermi bu fiyata veya bu paraya başka neler alınabilir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgncn67

illa 0 alcam :D hoşuma da gitti araba bakalım ben fiyat tı merak ettim de bide değermi bu fiyata veya bu paraya başka neler alınabilir???

Alıntıları Göster
    focus alabilirsin yada astra hb veya sedan ama 37.000 ytl pazarlıkla mükemmel performanslı bi focus alabilirsin hatta 1.3cdti astra enjoy hb Eeektrikli panoramik sunroof lu bi araba bile alabilirsin o fiyata iyi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

focus alabilirsin yada astra hb veya sedan ama 37.000 ytl pazarlıkla mükemmel performanslı bi focus alabilirsin hatta 1.3cdti astra enjoy hb Eeektrikli panoramik sunroof lu bi araba bile alabilirsin o fiyata iyi düşün

Alıntıları Göster
    yılbaşından önce 33 tü....şuan 35 diyorlar...ama yaz kampanyaları ile gene 33 civarına düşerler...
    (extrem dizel)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer tektaş

yılbaşından önce 33 tü....şuan 35 diyorlar...ama yaz kampanyaları ile gene 33 civarına düşerler...
    (extrem dizel)

Alıntıları Göster
    Bence suan meganeII den uzak dur derim illa alicaksan biraz bekle laguna3 geldi yakinda megane3de gelir.Cok fazla fiyati duser senin zararina olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Bence suan meganeII den uzak dur derim illa alicaksan biraz bekle laguna3 geldi yakinda megane3de gelir.Cok fazla fiyati duser senin zararina olur

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bugün 35,500 e anlaştık bnm arabayıda 5,500 e saydılar 30,000 YTL ye aldık bahsettiğim arabayı
  • quote:

arkadaşlar bugün 35,500 e anlaştık bnm arabayıda 5,500 e saydılar 30,000 YTL ye aldık bahsettiğim arabayı

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun demek düşer bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

hayırlı olsun demek düşer bize

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: range_murat

hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle

Alıntıları Göster
    HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM RENAULT SERİSİNE DEVAM.

• quote:

Orijinalden alıntı: meganizm

HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM RENAULT SERİSİNE DEVAM.

Alıntıları Göster
    tşkkür ederim arkadaşlar inşş bi hata yapmamışımdır
  • quote:

tşkkür ederim arkadaşlar inşş bi hata yapmamışımdır

Alıntıları Göster
    motoru hangisi 1.4 1.6 1.5 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

motoru hangisi 1.4 1.6 1.5 ?

Alıntıları Göster
    extreme de zaten sadece 1,5 dizel 80 bg war bide benzinli war

YHAA ARKADAŞLAR BU ARADA SATIŞ MÜDÜRÜ TANIDIKTI SİYAH VE KIRMIZI GARAJINIZ YOKSA SAKIN ALMAYIN DEDİ HEM ZAMANLA BOYASI SOLAR HEMDE EN UFAK ÇİZİĞİ BELLİ EDER TEMİZLİĞİ ZORDUR DEDİ BİZDE PLATİN GRİ DENİLEN EN AÇIK GRİ ALDIK AMA BU ŞİKAYETLERİ YAŞAYAN WARMI ALIPTA PİŞMAN OLAN WARMI VE BU ARABADA SİZCE GRİ NASIL DURUYOR

• quote:

extreme de zaten sadece 1,5 dizel 80 bg war bide benzinli war

YHAA ARKADAŞLAR BU ARADA SATIŞ MÜDÜRÜ TANIDIKTI SİYAH VE KIRMIZI GARAJINIZ YOKSA SAKIN ALMAYIN DEDİ HEM ZAMANLA BOYASI SOLAR HEMDE EN UFAK ÇİZİĞİ BELLİ EDER TEMİZLİĞİ ZORDUR DEDİ BİZDE PLATİN GRİ DENİLEN EN AÇIK GRİ ALDIK AMA BU ŞİKAYETLERİ YAŞAYAN WARMI ALIPTA PİŞMAN OLAN WARMI VE BU ARABADA SİZCE GRİ NASIL DURUYOR

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben 3 yıldır ateş kırmızısı kullanıyorum v emegane en çok yakışan bir renk biraz diğerlerinden daha çok tozu belli eder ama değer araba yıkandıktan sonra arabaya bakmaya doyamıyorum pırıl parlıyor bu arada hiç renkte solma filan olmadı ama siyah daha çok özen göstermek gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

arkadaşım ben 3 yıldır ateş kırmızısı kullanıyorum v emegane en çok yakışan bir renk biraz diğerlerinden daha çok tozu belli eder ama değer araba yıkandıktan sonra arabaya bakmaya doyamıyorum pırıl parlıyor bu arada hiç renkte solma filan olmadı ama siyah daha çok özen göstermek gerekir

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Platin gri çok tutulan bir renk... Satarken rahat edersin.
    Gerçi ben kumsaj bej aldım, sırf döşemeler ve gögüs altı da bej diye... Ama yakışıyor bana göre bej de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal28

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Platin gri çok tutulan bir renk... Satarken rahat edersin.
    Gerçi ben kumsaj bej aldım, sırf döşemeler ve gögüs altı da bej diye... Ama yakışıyor bana göre bej de :)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    tşkkür ederim arkadaşlar yarın akşam weya cumartesi sabah teslim alcam fotoları paylaşırım sizlerle sizce 80 bg nasıl ii mi?
  • quote:

tşkkür ederim arkadaşlar yarın akşam weya cumartesi sabah teslim alcam fotoları paylaşırım sizlerle sizce 80 bg nasıl ii mi?

Alıntıları Göster
    iyi tabi de 100 kadar atak değil..

quote:

Orjinalden alıntı: dgncn67

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.