Şimdi Ara

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi 66.800 TL'lik Fiyatla Türkiye'de! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakat A serisininde böyle güzel fulü 100 k civarına

70 likler pek çoğunun hoşuna gitmeyecektir. Boyu uzun kişiler için sürücü koltuğunda sorun yokta arka taraf daralıyor bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

O fotoğraftaki A'yı alsanıza 66.800 liraya

Nokta konmuş.
    Alfa Distinctive+spor paket full==> 67k.

seneye 50 bine satarsın

seneye A'yi kaça satarsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 13 Ekim 2012; 19:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

70e alırlar 90a satarlar,alaman reşat altını ya
    Hala alfa dökülür,arabaya 70 verem seneye 68e satam diye ortada gezenler var memlekette arkadaş,bu kadar ortaokul bilgisiyle otomobil yorumluyor adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Ekim 2012; 19:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

quote:

Nokta konmuş.

seneye 50 bine satarsın

Döküldüğü de yanına cabası

Merak ettim de;
    Transpeed: giuletta gibi bir arabayı alıp seneye niye satayım?
    70.000 lira para verip Arabayı alırken seneye satmayı niye düşüneyim?
    A serisinin bugüne kadar 2. eli ne zaman süper oldu?Ne zaman piyasası 1. sınıf oldu(örneğin bendeki passat gibi)?
    Division Bell: Şahsen passat kullanıcısı olarak Giulettanın içine oturdum,kullandım,araba dökülecek bir şeye hiç benzemiyor.
    Hatta shadowgeistin söylediğine göre aynı fiyatlarda satılan araçta videoda gördüğüm A serisinin kalitesinden çok daha fazlası var.
    Neden böyle bir düşünce içerisine girdiniz merak ettim.
    Benim çıplak gözle göremediğim dağılmayı siz yaşadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugofarell -- 13 Ekim 2012; 19:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugofarell

Merak ettim de;
    Transpeed: giuletta gibi bir arabayı alıp seneye niye satayım?
    70.000 lira para verip Arabayı alırken seneye satmayı niye düşüneyim?
    A serisinin bugüne kadar 2. eli ne zaman süper oldu?Ne zaman piyasası 1. sınıf oldu(örneğin bendeki passat gibi)?
    Division Bell: Şahsen passat kullanıcısı olarak Giulettanın içine oturdum,kullandım,araba dökülecek bir şeye hiç benzemiyor.
    Hatta shadowgeistin söylediğine göre aynı fiyatlarda satılan araçta videoda gördüğüm A serisinin kalitesinden çok daha fazlası var.
    Neden böyle bir düşünce içerisine girdiniz merak ettim.
    Benim çıplak gözle göremediğim dağılmayı siz yaşadınız mı?

hoca kime laf anlatıyon sen ya,adamlar alamancının dibi.
    Alamanın tenekesinin önünde esas duruşa geçer bunlar.
    Al yukarda paylaştık darmadağın alamanları,gıkları çıkıyor mu?
    Gelmiş bana bir de neymiş 1 sene sonra satacakmış.
    Adam binici mi otopark valesi mi belli değil

• Shadowgeist su almanci lafini yanlis kullaniyorsun bence. Mercedes, BMW ve Audi alman olmasindan ote prestijli araclar. Bu millet ayni isleri goren andoidleri almayip nedem iphone aliyor? Cunku adi var. Sosyalist bir ulkede yasamadigimiza gore bazi urunlere sirf adi icin para veriyoruz, dunyanin kurali bu. Su avatarina koydugun Jaguarin bayiisine gitte XFin on konsolu nasil gicirdiyor bir gor istersen. O gicirtilari duyduktan sonra bakalim Alman arabalarina olan fikirlerin daha objektif olacakmi.

• sudan ucuz hemen gidip altımıza çekelim birer tane
  • 66 binlik A serisi bğyğk ihtimalle hiç gelmez TR ye. Bu arabanın elle tutulur versiyonları 80 binden başlıyor. iyi bi şey de 90 95 bine alınır.
  • Anticermen tayfa toplanmış gene. Bi konunun daha içine etmişler.

Yarasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Shadowgeist su almanci lafini yanlis kullaniyorsun bence. Mercedes, BMW ve Audi alman olmasindan ote prestijli araclar. Bu millet ayni isleri goren andoidleri almayip nedem iphone aliyor? Cunku adi var. Sosyalist bir ulkede yasamadigimiza gore bazi urunlere sirf adi icin para veriyoruz, dunyanin kurali bu. Su avatarina koydugun Jaguarin bayiisine gitte XFin on konsolu nasil gicirdiyor bir gor istersen. O gicirtilari duyduktan sonra bakalim Alman arabalarina olan fikirlerin daha objektif olacakmi.

Batu Jaguar'ı işçiliği 1. sınıf olduğu için övmüyorum ben.
    Bana kendimi özel hissettiriyor da ondan hayranım o markaya.
    Alıcı kitlesi de özel hissettiği için alıyor arabayı bundan emin olabilirsin(ondan piyasa arabası değil zaten).
    XF'in konsolunu tartışmaya açarsak:
     Yeni Mercedes-Benz A-Serisi 66.800 TL'lik Fiyatla Türkiye'de!

Herhalde herhangi bir alman aracının konsolundan daha güzel görünüyor değil mi gözünüze?
    Jaguara insanlar bu sunumuyla aşık oluyor zaten.
    Audi gibi işçilik sunması veya bmw gibi performans sunması veya mercedes gibi konfor sunması değil,direkt araca hayranlığa bakıyor Jaguar müşterisi.
    Alamancılık lafını yanlış kullanmıyorum,çünkü bunların prestiji nedense bizde geçiyor.
    Almanya'da taksi olan araba bize gelince aman aman süper prestijli oluyor.
    Hayır ben alman mühendisliğine teknolojisine asla laf söylemiyorum-söylemedim.
    Ancak yok adı var yok sanı var bilmemne diye bomboş arabaya bu paralar istenmez güzel kardeşim.
    Ve benim cebimde 70 bin lira param olsa,ki demokrasiyle yönetilen ülkemizde 70 bin lira arabaya verilmek için çok iyi bir paradır;
    kalkıpda üstünde bir pervane yıldız taşıyor diye bomboş arabaya binmem ben.
    Sonra rakibiyle arasında ne fark var?
    Yol tutuş desen güvenlik desen konfor desen ne fark veriyor sana merso?
    İşte gördük videosunu,motor desen röno motoru zaten(kötülemek için söylemiyorum).
    Ötekinde de fiat motoru var.
    EE ne farkı var o zaman?
    Neymiş 1 sene sonra kolay satarmışım.
    Galerici miyiz kardeşim?
    Vale miyiz?
    otopark mafyasımıyız?
    70 bini bomboş arabaya bağla,1 sene sonra sat.
    Ugofarell üstadım çok güzel söyledi,hadi C yi E yi anladık.A serisinin ne zaman çok klas piyasası oldu da bizim haberimiz yok yahu?
    Batu kardeşim,alamancı lafımda sonuna kadar haklıyım kusura kalma.
    Bu forumda birilerinin sesi kesildi,yeni birkaç tane türedi başımıza.
    Bunların da yarın öbürgün ağızlarının payını ala ala sesi kesilir canını sıkma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nokta konmuş.

seneye 50 bine satarsın

kaça satılır bilmem ama kar ettireceği kesin

• Autoshowda golf ve 1 serisiyle karşılaştırması vardı , arka tarafta diz mesafesi ve baş mesafesi rakiplerine göre kötüydü .

• bugün eskişehir yolunda(ankara) gördüm bir tane. üzerinde yazılar vardı. Test aracı olsa gerek..

Çok uzun bakamadığım için güzelliği, görünüşü hakkında yorum yapamayacağım ama ilk gördüğümde "iyiymiş diyemedim.." belki ilerde derim..
  • quote:

quote:

70e alırlar 90a satarlar,alaman reşat altını ya
    Hala alfa dökülür,arabaya 70 verem seneye 68e satam diye ortada gezenler var memlekette arkadaş,bu kadar ortaokul bilgisiyle otomobil yorumluyor adamlar.

Giulietta forumuna yaptigim yorumlara bakabilirsin ayrica kendi aracimi 2. El giulieta almak onceligim olarak sattim. 2. El almak benim isime geliyor aslinda ama sifir kesinlikle alinmaz.

• quote:

Shadowgeist su almanci lafini yanlis kullaniyorsun bence. Mercedes, BMW ve Audi alman olmasindan ote prestijli araclar. Bu millet ayni isleri goren andoidleri almayip nedem iphone aliyor? Cunku adi var. Sosyalist bir ulkede yasamadigimiza gore bazi urunlere sirf adi icin para veriyoruz, dunyanin kurali bu. Su avatarina koydugun Jaguarin bayiisine gitte XFin on konsolu nasil gicirdiyor bir gor istersen. O gicirtilari duyduktan sonra bakalim Alman arabalarina olan fikirlerin daha objektif olacakmi.

Konsol gıcırdamaları kullanıcıdan kullanıcıya değişir bana göre mesela adam kaza yapmıştır ön konsolu sökmüştür düzgün takamamıştır vs vs. önemli olan Fransız araçları gibi hepsinde gıcırdıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Konsol gıcırdamaları kullanıcıdan kullanıcıya değişir bana göre mesela adam kaza yapmıştır ön konsolu sökmüştür düzgün takamamıştır vs vs. önemli olan Fransız araçları gibi hepsinde gıcırdıyor mu?

Showrooma git dedim dikkat ettiyseniz. Ona bakarsaniz benim showroomda test ettigim A180 AMG aracinda konsolu gicirdamiyordu, ama millet nasil yapiyorsa gicirtilardan senfoni yapiyor.

• Ne kadar Merso cekemeyeni varmis sasirdim.

• quote:

işte yanlış düşünüyorsun.
    Benim giu gibi bir arabam olsa 5 sene binerim minimum,zaten 5 sene sonra hepsinin değerinin durumu çıkar ortaya.
    Neden bomboş arabaya binip zevkimin içine edeyim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

quote:

Nokta konmuş.

seneye 50 bine satarsın

Döküldüğü de yanına cabası

hayatında kaç alfanın kapısını açıp içine oturdun. alfanın yeni motoru piyasadki motorlardan emin ol çok daha uzun ömürlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

alamancıya laf anlatmak deveye hendek atlatmaya benzer yorma kendini:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.