Şimdi Ara

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi 66.800 TL'lik Fiyatla Türkiye'de! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın ama o 20 sene önceki mercedeslerin kalitesini kimse beklemesin bu araçlardan.. eğer bekleyen varsa basın 100,000€ yu alsın. 69 bin tlye alacağınız araç premium olamaz.. ne kadar ekmek o kadar köfte..

bir diğer örnek.. bende 1996 model volvo 850 var.bugün bu aracın özelliklerine ve kalitesine sahip bir araç 100,000€ dan aşağı değil.. gerçek kalite isteyen ellerini cebe atar..
  • 96 model 850 nin nesi kaliteli Allahını seversen.

Bir kere iğrenç bir araba, bir de güvenlik falan hikaye, 2012 model Megane 3 ümle gel kafa kafaya çarpıştıralım,

sağ kalan diğerinin mirasına konsun. 96 model arabayla trafiğe çıkmaya korkarım şahsen.

İstiyorsan gel ,bir evim bir arabam var

Mercedes A da gerçekten iyi bir araba
  • Çok güzel araç mersedes dizelini de koyarak rakiplerinden (1.16,A3,V40)geri kalmamış.

Ancak bu segmentte en iyi araç volvo V40 sanırım.
  • İyide arkadaş bunların ön konsol standart değil mi? 100bin tl lik pakette plastik kalitesidemi değişiyor? Motor değisir, lastikler jantlar değişir, cart sensöru gelir, curt sensöru gelir, iç malzeme kalitesi değişmez. Yani o plastik ötüyorsa, 100binlik pakette de öter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreldoR -- 14 Ekim 2012; 14:39:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreldoR

İyide arkadaş bunların ön konsol standart değil mi? 100bin tl lik pakette plastik kalitesidemi değişiyor? Motor değisir, lastikler jantlar değişir, cart sensöru gelir, curt sensöru gelir, iç malzeme kalitesi değişmez. Yani o plastik ötüyorsa, 100binlik pakette de öter

Hayır hocam ötmüyor. Bunun 2 sebebi olabilir, AMG paketlerin konsol kaplaması karbon görünümlü özel bir yumuşak kaplama. Urban ve Style paketlerde ise bu kaplamadan yok. Gıcırtıların sebebi urban ve style pakette kullanılan piano black kaplamadan kaynaklı olabilir, nitekim piano black kaplama kullanan herhangi bir araca binip elinizle abanırsanız aracın markası Bentley'de olsa Rolce Royce'da olsa gıcırtı gelir. Bir diğer ihtimal banttan ilk çıkan araçlarda hatalı üretim olması. Çünkü bir araç gıcırdarken diğerinin gıcırdamaması ancak sonradan farkedilip düzeltilmiş bir montaj hatasından kaynaklanabilir. Belki bu şekilde montaj hatası olan araçları elden geçirmeden yollamışlardır ama Mercedes gibi bir firma bu hatayı yapmamalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

motoruna da bok atsanız

tipinede bok atsanız

sürüş dinamikleri hala bir mercedes bunu değiştiremezsiniz.

bende kabuletmiyorum dci motor mercedesi ancak.

ne kadar motoru kötü olursa olsun mercedes sürüş dinamiklerini eminim bu araca da aktarmıştır.

100binde dci biter şehir efsanesine girmeden bu motor kötü olayını teknik olarak anlatırmısınız
    hangi veriye dayanarak motora kötü diyorsunuz
    2013 te aynı araçta 1.6dci'larda kullanılacak muhtemelen o motor içinde kötü denilecek onu da kötü motor açıklamanıza eklerseniz sevinirim
    hatta 2014'te çıkacak 240bg 2.0 dci'larda Mercedes araçlarında kullanılacak o motorun da kötü yanlarını şimdiden söyleyebilirsiniz

benim ağzımdan kötü diye bir kelime çıkmış mı?

koyu yaptığım yerde demişsiniz

• bugün araştırırken gözüme çarptı sanırım bu arabayı alacağım a200 amg paket

• Binilebilecek donanımlı bir A serisi 85-90 tl
  • 2 paket var dizel motorla satilan

Bu paketlere xenon far,sunroof,deri koltuk eklersen 100.000 tl oluyor

Deri koltugu cikar 90.000

1.5 motora 90.000 para verilirmi kaldiki birde manuel

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

2 paket var dizel motorla satilan

Bu paketlere xenon far,sunroof,deri koltuk eklersen 100.000 tl oluyor

Deri koltugu cikar 90.000

1.5 motora 90.000 para verilirmi kaldiki birde manuel

Aynen katılıyorum kardeşim size.
    çok pahalı.
    O paraya çok daha güzel otomobiller var.
  • güncel...!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

motoruna da bok atsanız

tipinede bok atsanız

ne kadar motoru kötü olursa olsun mercedes sürüş dinamiklerini eminim bu araca da aktarmıştır.

100binde dci biter şehir efsanesine girmeden bu motor kötü olayını teknik olarak anlatırmısınız
    2013 te aynı araçta 1.6dci'larda kullanılacak muhtemelen o motor içinde kötü denilecek onu da kötü motor açıklamanıza eklerseniz sevinirim
    hatta 2014'te çıkacak 240bg 2.0 dci'larda Mercedes araçlarında kullanılacak o motorun da kötü yanlarını şimdiden söyleyebilirsiniz

bir mercedes için dci motor tabiki de kötüdür. kendi cdi motoru dururken özellikle

• 66.800 TL'lik araç işte bu.

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi 66.800 TL'lik Fiyatla Türkiye'de!
  • Hafta sonu mercedes e uğradım. Bir aile vardı megane ile gelmişlerdi, anne baba ve çocuk, belli ki baba arabayı çok beğendi fakat anne bagajı açtı ve bakıp olmaz dedi. Evet gerçekten olmazdı , tespit doğru idi. Baba nın gözünün kaldığının farkındaydım. Megane üzerine para eklenip veya çok makul kredi alınarak bu araç çok rahat alınabilirdi. Ama iş kullanmaya gelince efektif olmayacağı çok açıktı.

Bu sırada kapıya 1 tane e350cdi ve 1 tane de 525xd ile belli ki aile dostu 40-50 yaşlar arası iki çift geldi. Eşleri a serisine bindiler. Eşlerden biri louis vuitton çantasını kocasına verdi daha rahat araçla ilgilenebilmek için. Kuvvetle muhtemel 2 tane alıp çıkmışlardır.

Vay efenim arka koltukların diz baş popo mesafesi yetersizmiş, o su eksik bu su pahalıymış , 90 bin etmezmiş, çıtırdamış gibi mesajlar ile aracı eleştirmek yersiz. Bu araç gerçekten kaliteli bir araç, alıcı kitlesi var , satılacak ama arka diz mesafesini dert eden, yakıt tüketimini 1. Tercih sebebi olarak düşünen , aracın kullanım maliyetine önem veren kişilere değil. Çoluk çocuklu ailelerin tek arabası değil.

Bir şeye sahip olmak için , sadece ona sahip olmayı istemesinin yeterli olduğu kişilere kaliteli bir araba sunmuş mercedes.

Ben baktığımda bunu gördüm.

Diğer taraftan sabaha kadar da eleştirebiliriz, alacak kesim buradakiler kadar hardcore eleştirmiyor, bu kadar detaya girmiyor diye düşünmekteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

motoruna da bok atsanız

tipinede bok atsanız

bir mercedes için dci motor tabiki de kötüdür. kendi cdi motoru dururken özellikle

Mercedes demekki sizinle aynı fikirde değil.
    Hem isteyen gitsin mercedesin kendi cdi motoru olan modelini seçsin heriki motor da satışta olacak
    Ki Mercedes'in ürün gammında şuanda kullandığı dci motor segmentinde motor yok
    Mercedes istese aynı hacimde iyi bir motor yaparmı cevap tabiki evet
    Merdeces bence doğrusunu yapıyor ürün gammının küçük bir bölümünde kullanacağı bir motora milyon euro'lar harcamak yerine iyi bir motoru kullanıyor
    aksini iddaa eden gelsin verilerle(tüketim, hacim başına güç..vs) benimle tartışsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

motoruna da bok atsanız

tipinede bok atsanız

Mercedes demekki sizinle aynı fikirde değil.
    Hem isteyen gitsin mercedesin kendi cdi motoru olan modelini seçsin heriki motor da satışta olacak
    Ki Mercedes'in ürün gammında şuanda kullandığı dci motor segmentinde motor yok
    Mercedes istese aynı hacimde iyi bir motor yaparmı cevap tabiki evet
    Merdeces bence doğrusunu yapıyor ürün gammının küçük bir bölümünde kullanacağı bir motora milyon euro'lar harcamak yerine iyi bir motoru kullanıyor
    aksini iddaa eden gelsin verilerle(tüketim, hacim başına güç..vs) benimle tartışsın

Araç her haliyle kendine baktırıyor gerçekten.Hele AMG paketiyle de tam bir spor hb olmuş.Alman sitesinden birden çok AMG paketi seçebiliyorsunuz.Ayrıca Renaultun dizelini koydu diyen arkadaşlar biraz araştırsınlar.Evet motor Renaultun bildigimiz 109bglik dci versiyonu.Ama Mercedes bu motoru aldı ve kendi uzmanlığında üzerinde bir çok değişiklikle A serisinde satışa sundu.Yani megane ve cliodaki motorla tek benzer yanı motorun ana yapısı.Onlara göre çok daha üstün teknik barındırıyor.Keza Citan modelide bir kangoo değil..!

• Dünyanın hiçbiryerinde reno-fiat dandiktir nasıl olur mercedeste 1.5 dci reno motoru gibi yorumlar yapılmıyordur .parasına göre araç ürettikleri bilinir.

ya da hyundai i30 ile golf kıyaslanmazmış gibi yorumlar var forumda..

Sadece bizim saplantılı forum üyelerine anlatamazsın reno motorunun mercedesin bile tercih edebilecek

kadar iyi olduğunu .
  • yok böyle bir güzellik...!

malum buda RENO motoru....!

dip not:foto galeri

http://aktuel.mynet.com/galeri/otomobil/liderligi-geri-alacak-yeni-mercedes-benz-a-serisi/10716/798336/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exsalibur -- 16 Ekim 2012; 20:29:11 >

• Dizel mi almak mantikli yoksa benzinli amg paket alip biraz doldurmak mi?? Bixenon cam tavan falan

• güncel...!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.