Şimdi Ara

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi 66.800 TL'lik Fiyatla Türkiye'de! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlarla çoğu müsteriyi kacırdılar. İndirmek zorundalar 1 ve A3 ile yarışmak istiyorlarsa. A serisi Turkiyeye 156hp olarak gelmelıydı. Zaten 156 hp'de pek performans yok bir de 122hplık satıyorlar. Dolu c coupe'ye 115.000 lira fiyat aldım. c180coupe+amg (18jant)+camtavan vardı. 90.000 A'ya vericegime para biriktirir c coupe alırım paşalar gibi binerim.
  • başlıktaki rakama alınan araçlar polio ayarında bir şey , adam gibi binilecek motor ve donanım minimum 85000 bana göre ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

başlıktaki rakama alınan araçlar polio ayarında bir şey , adam gibi binilecek motor ve donanım minimum 85000 bana göre ....

Araclarin donanimi hakkinda en ufak bir fikrin bile yok. Showrooma gitmesen bile internette arastirda A serisi baz donanimi ne kadar doluymus ogren. 83bin liraya A180 AMG+Xenon+camtavan aliniyor. Zaten araca xenon disinda eklenecek hic birsey yok. Konsantrasyon kontrolu, takip sistemi, kor nokta uyarici, geri gorus kamerasi bile standart donanim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

başlıktaki rakama alınan araçlar polio ayarında bir şey , adam gibi binilecek motor ve donanım minimum 85000 bana göre ....

Araclarin donanimi hakkinda en ufak bir fikrin bile yok. Showrooma gitmesen bile internette arastirda A serisi baz donanimi ne kadar doluymus ogren. 83bin liraya A180 AMG+Xenon+camtavan aliniyor. Zaten araca xenon disinda eklenecek hic birsey yok. Konsantrasyon kontrolu, takip sistemi, kor nokta uyarici, geri gorus kamerasi bile standart donanim.

bu araçta opsiyonlar inanılmaz pahalı. Mat dağ grisi diye bir renk var . 6000+ lira vark istiyolar. en basit opsiyonlar bile 2-3 bin TL den başlıyor.

İşin diğer tarafı güvenlik donanımlar bütün versiyonlarda standart. Mercedesten takdir edilecek bir davranış bence. Bahsettiğiniz gibi çok önemli ve yeni teknoloji güvenlik sistemleri 66 binlik modelde bile var.

• mübalağa yaptım palio benzetmesiye , tüm motorların antin kuntin şeylerinin hepsi ezberinde biz de C sınıfı araç arayışı içerisindeyiz ;benzinli motorlara baktığımda teknik veriler olarak bir GOLF 7 değil açık ve net ...

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi 66.800 TL'lik Fiyatla Türkiye'de!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

bu araçta opsiyonlar inanılmaz pahalı. Mat dağ grisi diye bir renk var . 6000+ lira vark istiyolar. en basit opsiyonlar bile 2-3 bin TL den başlıyor.

İşin diğer tarafı güvenlik donanımlar bütün versiyonlarda standart. Mercedesten takdir edilecek bir davranış bence. Bahsettiğiniz gibi çok önemli ve yeni teknoloji güvenlik sistemleri 66 binlik modelde bile var.

Hocam o konuda haklisiniz ama bence mercedesin bu politikasi cok dogru. Kol dayama gibi "komik" derecede standart olmasi gereken bir unsuru bile 500tl opsiyonla veren BMW'dense sadece gorselligi etkileyen camtavan, renk gibi opsiyonlara yuksek mebla istemelerini tercih ederim ben. Adamlar konfor ve guvenligi etkileyebilecek herseyi stamdart sunmus, eger araciniz daha havali gorunsun isterseniz bunlari alabilirsiniz diyerek camtavam, renk, ses sistemi gibi opsiyonlar sunmuslar. BMW, Audi, WV gibi markalar utanmasalar emniyet kemerlerini opsiyon listesine ekleyecekler... Bu acidan dusununce Mercedesi takdir etmek lazim.

• quote:

mübalağa yaptım palio benzetmesiye , tüm motorların antin kuntin şeylerinin hepsi ezberinde biz de C sınıfı araç arayışı içerisindeyiz ;benzinli motorlara baktığımda teknik veriler olarak bir GOLF 7 değil açık ve net ...

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi 66.800 TL'lik Fiyatla Türkiye'de!

sahibinden.com da ki veriler yanlış. 1.16 i nin 0-100 ü 8,7 sn. resmi sitesinde var.

Ayrıca ZF-8 klasik otomatik bir şanzıman . arıza ihtimali DSG ye göre çok daha düşük. küçük viteslerde, kalkışlarda çok daha kararlı.
    Buna ek olarak adamlar klasik otomatik kullakları halde ve araç arkadan itiş olduğu halde (şaftın olumsuz etkisi) yakıt tüketimini bu kadar düşük tutabilmiş ve 0-100 ü 8,7 sn ye kadar indirmişler. BMW kolay olunmuyor tabi...

• Designo renk ve opsıyonlar ne kadar olacaktı sorması ayıp mercedesın opsıyonları bmw ve audiye gore cok cok uygun
  • mercedesin baz donanımına sahip bir bmw veya audi tasarlamak daha pahalıya çıkar diye düşünüyorum .

Yukarıda Batu arkadaşımızın yazdığı çok doğrudur. Geri görüş kamerası , yorgunluk uyarı sistemi , kör nokta kontrolü , çarpışma önleme sistemi, bluetooth bağlantı, cruise control.

Aklıma ilk gelen donanımlar. ( bluetooth ve cruise style pakette olabilir)
  • Bugün Basın Ekspres'te AMG paket A Serisi gördüm. Cidden çok beğendim. Bu sefer yapmışlar şu A Serisi'ni dedim.
  • Dizel benzinli fiyat farkı en makul araçlardan..
  • 1.6 benzin/ 1.5 dizel fiyat farkı
    Prime versiyon için: 2100TL
    Style versiyon için: 600TL
  • 73 bin lira(!!) istenen 1.5 dizel Style versiyonda Hız sabitleyici opsiyonlu: 982 lira! arka kol dayama: 648 lira...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

73 bin lira(!!) istenen 1.5 dizel Style versiyonda Hız sabitleyici opsiyonlu: 982 lira! arka kol dayama: 648 lira...

BMW 116 veya A3 al o zaman hocam, secenek bol

• mersedes a serisininin standart donanımlarına baktımda nasıl içi boş oluyomruş anlamadım

adamlar daha ne koyacaklarki içi dolu olması için

her bişey var içi boş diyenlerin hepsi sanarsınızki bugatti filan kullanıyorlar

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/a-class/w176/facts_/equipment/standardoptional.0002.html

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

73 bin lira(!!) istenen 1.5 dizel Style versiyonda Hız sabitleyici opsiyonlu: 982 lira! arka kol dayama: 648 lira...

Bişey soracam o halde arka kol dayamaya bu kadar takıldınız önemli heralde sizin için peki şu donanımları baz listesinde veren bi marka var mı ?

HOLD özellikli UYARLANABİLİR FREN, ıslak zeminde yağmur freni ve rampa kalkış desteği
    Kilitlenmeyen fren sistemi (ABS)
    İvmelenme patinaj kontrolü (ASR)
    Hıza bağımlı direksiyon güç desteği ile hıza duyarlı direksiyon
    ATTENTION ASSIST
    Fren servo desteği ile BAS Fren Desteği
    Ön aks frenleri ikaz lambası ile fren balata aşınma göstergesi
    ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI
    Elektronik Stabilite Kontrolü ESP®
    Elektrikli park freni

Mercedes premium markalar içinde baz donanımı en dolu marka kim ne derse desin.Hatta en fazla opsiyon olarak seçenekleri de veriyorlar..

• Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama tavsiyenize ve önerinize ihtiyacım var,2010 C 180'im bu aralar nedendir fazla yakmaya başladı,ve nerden baksanız 3 yaşına girdi(60.000Km'de)Hani diyorum yeni gelen A serilerindenmi alsam,bayiden düz dizel sytle paket için 68.000 TL aldım,hemen hemen benim arabayı satsam kafa kafaya geliyor,şöyle bir gerçek var,3 yaşındaki bir arabayı yeni modelle yeniliyorum,dizel alıyorum ve eşimde kullanıyor(yaşım 38)tek çekincem C'den A'ya geçiş beni üzermi,burda kararsızım,yardım lütfen,bu arabayı yakından gören,soran,test eden varsa bilgilerini rica ederim.Teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama tavsiyenize ve önerinize ihtiyacım var,2010 C 180'im bu aralar nedendir fazla yakmaya başladı,ve nerden baksanız 3 yaşına girdi(60.000Km'de)Hani diyorum yeni gelen A serilerindenmi alsam,bayiden düz dizel sytle paket için 68.000 TL aldım,hemen hemen benim arabayı satsam kafa kafaya geliyor,şöyle bir gerçek var,3 yaşındaki bir arabayı yeni modelle yeniliyorum,dizel alıyorum ve eşimde kullanıyor(yaşım 38)tek çekincem C'den A'ya geçiş beni üzermi,burda kararsızım,yardım lütfen,bu arabayı yakından gören,soran,test eden varsa bilgilerini rica ederim.Teşekkürler!

C180 en az A kadar kaliteli bir model, C sinifina dusecek olmanizda sizi rahatsiz edecektir mutlaka. Eger uzun yol yapmiyorsaniz ve cocuklariniz yoksa yeni model bir arac ve cok daha ekonomik olmasi acisindan tercih edilebilir, harika bir sehir ici arac olur ama cocuklar varsa ve uzun yol yapiyorsaniz kesinlikle segment dusmenizi tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

motoruna da bok atsanız

tipinede bok atsanız

sürüş dinamikleri hala bir mercedes bunu değiştiremezsiniz.

bende kabuletmiyorum dci motor mercedesi ancak.

ne kadar motoru kötü olursa olsun mercedes sürüş dinamiklerini eminim bu araca da aktarmıştır.

100binde dci biter şehir efsanesine girmeden bu motor kötü olayını teknik olarak anlatırmısınız
    hangi veriye dayanarak motora kötü diyorsunuz
    2013 te aynı araçta 1.6dci'larda kullanılacak muhtemelen o motor içinde kötü denilecek onu da kötü motor açıklamanıza eklerseniz sevinirim
    hatta 2014'te çıkacak 240bg 2.0 dci'larda Mercedes araçlarında kullanılacak o motorun da kötü yanlarını şimdiden söyleyebilirsiniz

takdir benden baybars ;))))

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.