Şimdi Ara

Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
55
Favori
62.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paket bitince durma özelliği olsa denenirdi ama bankalardan sms almakta bile sorun yaşayan operatörün paket sayımına ben güvenemem.

• Geçiş yaparken seçtiğim paketi bir kac ay sonra değiştirip daha yüksek pakete geçebiliyor muyuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece sorun sms olsa iyi..dışardan arıyorlar ama telefonda bildirim görünmüyor..millette telefona bakmıyorsun diyor..başkentin göbeğinde hemde,netgsm'in daha çok işi var çözecek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda şekilde TT'ye geçmek çok daha mantıklı

FATURALIDAN/FATURASIZDAN GEÇİŞLER İÇİN UYGUNDUR.

CAYMA BEDELİ ÖDEMEZSİNİZ.

20GB 2000DK 1000SMS>100TL (450TL GEÇİŞ ÜCRETİ)

Faturasızdakiler için aşağıdaki tarifeler uygundur.(Geçiş ücreti 350₺)

40GB+2000DK+1000SMS=200₺

+sınırsız wp

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-6gb-1000dk-1000sms-129--158532207

• valla ben memnunum. Sadece volte özelliğini aradım gerçekten. Şuan arandığımda 4g , h+ ya düşüyor. ve bu sıkıntı oluşturabilir telde görüşürken internete ihtiyacınız olursa hızı üzebilir. onun dışında vodafone ve telekomun çekmediği yerlerde çatır çatır internetime girdim. Herkes şaşırdı. Turkcell altyapısı kendini bariz belli ediyor. Bu fiyata gerçekten iyi. Sil süpür ve volte çözülürse tadından yenmez

• Bende suan icin cok memnunum binanin -2 katinda bile cekiyor turktelekom cekmiyordu ses kalitesi de gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarife afiyatları uçmuş gitmiş, bilmem kaç kat katlamış. Enflasyonda bunları hesap etmiyorlar herhalde...

E devlet ten direkt geçiliyor mu? Kimlik fotoğraf vs. vermeden? Banka sms olayı da olmasa çok güzel ama işte...

• Banka Sms leri değilde Google Yandex Facebook Marketler özel şirketlerden vs. mesaj gelmesi konusunda sorun var mı ?

• cohannan kullanıcısına yanıt

Malesef herkeze olmuyor 2 ay sonra taahütüm bitiyor arkadaş ile görüştüm bilgileri verdim malesef olmadı dedi

herkez için geçerli değil

• Kimlik onayı 18 saat oldu onay vermediler bu normal mi?

Edit: Telefon edince hemen onayladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 29 Haziran 2024; 18:45:23 >
  • Yurtdışı/ çakma IMEI telefonlarda sorun yaşanıyor mu bu hatta ?

• Netgsm hatları için Otomatik ödeme talimatı verilebiliyor mu

• Konudan bağımsız olarak ev internetini kullanan var mi operatörün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Çakma imeilerde sorun yok ama pasaport kayıtlılarda çalışmıyor henüz..onun dışında 2 tane hat taşıdık,birinde saçma sapan sorun olarak,arayanlar ulaşamıyorken diğerinde sorun yok..aynı bölgede kullanılıyor 2 hatta..bunu netgsm de çözemedi..bunun dışında bide bazı bankalarla sms entegrasyonu hala çözülemedi..

• eerdoan E kullanıcısına yanıt
    Kullananlar var,ancak o fiyatlar eski zamsız fiyatlar olduğu için beklemenizi öneririm.

• Dakika bazli calistiklari icin paket cabuk bitti bakalim ay sonu neler oluyor :)

• Selamlar
    Bugün yedek hattı taşıma için simkart geldi e devlet onayı oldu ve kimlik foto belge onayı bekliyor diyor bunu tekrardan nerden kontrol edebiirz sitede bir link göremedim, ye yazilanlar gibi mu aradim aciliyet istedim tamm dedi ama süreç nasil bekliyoruz

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Bir şifre gelmiş olması lazım.Online işlemlere girip takip edebiliyorsunuz.Ben evdeki 3 hatti gecirdim 3 aydir kullanıyorlsr

• SSERKAN78 S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır 👍 şimdi fark ettim kullanci adı numaraymis
    Tüm belgeler onaylanmış.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.