< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler. (16. sayfa)
-
-
Anlaşmalı bankalar ile ilgili, kendi sayfasında bu ibare yer alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sim kart satın alma ekranında Tc vs istiyor. farklı iki kişi için sim alacağız. burada yazacağımız Tc isimin bir önemi var mı?
tek kargo ile işi bitirelim dedik
-
Hala SMS geliyor mu, bir arkadaş gece 12den sonra SMS gelmeyeceğini belirtmiş. Geribildirimde bukunursanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İs bankasi enpara sıkıntı yok param uygulamasında var yalnız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
İlk günkü gibi kullanım devam ediyorum
Örneğin Dün iyzco uygulaması güncelleme yaptım ve yeni giriş için SMS gönderdi ilkinde gelmedi ama sonra yeniden denedim sms doğrulaması geldi
Param için şimdi denedim olumsuz sms gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 1 Ağustos 2024; 10:0:47 >
Sınırsız whatsapp yada youtube gibi bir paketi olsaydı iyi olurdu.
-
Eşim hizmeti var mı acaba ??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün bir turk telekomdan netgsm geçişi başlattım bakalım haftaya da interneti geçireceğim. İnternet için abone no versem yeterli oluyormuş sanırım geçiş için başka bir şey talep ediyolar mı ona göre yarın başlatacağım geçişi
İnternet için bu kodu verirsen aylık 40 lira fatura indirimin olur.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi
Referans Kodu : NTG5ETIRUV
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG5ETIRUV
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullancam eyw, geçiş için sadece abone no vermek yeterli oluyor mu müşteri hizmetlerine? Yoksa ayrıca iletmek gereken seyler olabiliyor mu geçiş sırasında
Henüz yok ama planlamalar arasındaymış
Yapı Kredi tarafı netleşti mi? Bilgisi olan var mı? Akıllı sms vs.
Teşekkürler
-
Kimlik doğrulama olayı kaç gün sürüyor acaba, dün yükleme yaptım hala bir hareket yok
Memnun olan olmayan var mı? ev/iş intyernet Geçmeyi düşünüyorum. Gsm taahüütlü hala bitmedi. Sebebiyle beraber yazarsa sevinirim. Bide en son ne zaman zam yapıldı tarifeye onu merak ettim.
Sorun yaşadınızda çözülüyor mu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Eylül 2024; 19:45:0 > -
Arkadaslar yeni numara almak istiyorum ama satılıyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bakıyorum bir kaç internet için iss var baktığım.
Geçen sene sonu gibi zam yapmışlar 100 lük tarife 199 dan 259 olmuş.
Temmuz da baya bir kesinti güncelleme sorunu gördüm nette araştırınca ama fiber hatsa normalde sorun yaşamazsın.
Sistemlerinde çökme genel arıza olmazsa tüm iss lerde
-
adamlar demiş ki hattımızı alıyorsanız sadece alo dersiniz
-
Dairemde fiber var var modem masrafı kablo masrafı yapmak istemediğimden 100 mb vdsl kullanıyorum.
Öte yandan şunu anlamaya çalışıyorum. Telekom altyapısı kullanan ki % 99 u kullanıyor, firmalar internet kesintisi yaşadığında hepside yaşamaz mı aynı şirketi kullandıklarından.
Dün beni arayın diye kayıt oldum bakalım bekliom. Dediğin gibiyse uzunca bi zaman zam yapmamışlar bu hayra alamet değil. Benim kullandığım netman bu ay zam yaptı 210 dan 310 çıkardı. Şubata kadar zam yapmıcaz dedi.
Mesele sorun olduğunda muhatap bulabilmek. Memlekette hizmet kalitesi yerlerde artık birisini bulursak sevinir olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 5 Eylül 2024; 11:56:50 > -
1 aylık maceram oldu turkcelle geçtikten sonra ne kadar kötü bir ses alt yapısına sahip olduğunu anladım. sürekli internetiniz yok hatası mı isterseniz sayacağım bir çok olumsuz neden var...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X