2 |
Bildirim
2 |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Eylül 2024; 15:44:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Boştaki hattın birini bu operatöre taşımayı düşünüyorum, tek ihtiyacım olan şey interneti bilgisayar ile paylaştırmak. Bunda sorun yaşandığına dair bir yorum okudum güncel durum nedir arkadaşlar var mı bir kısıtlama vs? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 21 Eylül 2024; 11:35:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben de sadece hotspot için alacağım sorunsuz kullanan var mı mobil hotspot’ı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapı Kredi ile anlaşma yaptığı anda geçebilirim sanırım. Maaş hesabı orada olduğu için geçmemiz mümkün değil. |
Yapıkredi entegrasyon ok.. |
Çocuklara vereceğim için en uygun paket burda buldum. öyle sms vs ile işleri olmayacak bu şekilde hattı taşımak mantıklı mı internet ve konuşma açısından problem yaşayan var mı? İnternetini takip edebiliyor muyuz? |
Türk telekomda da var bu yıllardır.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunun anlamı ne < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |