Birden fazla sim kart alacaklar Çoklu alım seçeneği var TEk kargo ile gelebiliyor |
Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler. (17. sayfa)
-
-
Merhabalar Turkcell'den netgsm 'e geçip pişman mı oldunuz ? Tam anlayamadım aynı altyapı diye düşünüyordum diye sormak istedim .
-
Fiyat güzel Turkcell'den buna geçmek mantıklı mı arkadaşlar. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altyapı aynı ,ama sunucular farklı yani Turkcell baz istasyonu kullanmayla iş bitmiyor, aynı yerde Turkcelle sorunsuz konuşurken netgsm ile sorunlar yaşanabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 13 Eylül 2024; 12:20:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay önce çocuğa bu operatörden yeni hat aldım. Turkcelle uzaktan yakından alakası yok ses kalitesi anlaşılmayacak kadar kötü. Metal bir borunun içinden konusuyormussunuz gibi anlaşılamayan bir ses tonu var. Yanlış olmasın galiba 150 lira sim kart için verdim. 400 lira gibi sozlesme imzalarken yatırdım. 100 liralık 10 gb aylik pakete üye olmuştum vergisi falan 148 tl gibi de fatura geliyor her ay . Yani ucuz da değil . Tavsiye etmiyorum . Hattımı taşıyacağım. Belki düşünen arkadaşlara faydası olur .
Konuşma sırasında ses kesik kesik geliyor bir de yani konusamiyorsunuz sağlıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noirdesire -- 13 Eylül 2024; 13:50:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 100 liralık fatura 15 lira telsiz kullanım ile 115 TL'ye gelmesi gerekir
Nasıl 148 geldi, aşım filan olmasın
Bende çocuğa 59 liralık paket aldım telsiz kullanımla 74 TL geliyor.
Telsiz kullanım dışında vergiler fiyata dahil zaten
-
İkinci hat olarak yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. 170 TL sim+kargo ücreti dışında ilave bir sözleşme vs ücreti ödemedim. Yaşadığınız sıkıntıların hiçbirini yaşamadım. Çekim kalitesi görüşme kalitesi internet hızı vs ciddi bir sorun yaşamadım.
Lokasyon: Ank Beytepe
Benim sıkıntım bunca zamandır hala çözülemeyen banka entegrasyonları. YKB sms leri gelmiyor gelmiyor gelmiyor.
netgsm volte aktif olmadigindan dolayi ses berbat.
-
Kendi alt yapısı varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
400 lirayi Yeni hat olduğu için aldilar sanırım. Yine yeni hat olduğu için 15 tl nin üzerine 30 tl telsiz ruhsat yeni abonelik tesisi diye aliyor. Ama bunu kaç ay alacak bilmiyorum. Memnun olan arkadaşlar sadece internet için kullanıyor sanırım. Ses için kullanacaksınız denemeden almayın.
Hayır turckcelle geçtiğim için mutlu oldum. Netgsm turkcell alt yapısı kullanıyor denmiş ama zerre alakası yok ses kalitesi yerlerde internet bazen çekiyor bazen çekmiyor kesinlikle turkcellin yüzde onu bile etmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuşma olarak 3 gündür aktif kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.
Çekim olarakta fena değil, daha önce Turkcell kullanmadım karşılaştırma yapamıyorum
İnternet hızı 35 mbit civarı
-
Arkadaşlar paket bittiği zaman aşım durumunda ne oluyor
Fatura stop yok, faturaya geçiriyor.
Banka listesinde Akbank yok görünüyor ama Akbankta sms geldi bana
Büyük bankaların çoğu hallolmuş duruyor
-
ay sonunda telekom sözleşmesi bitiyor buna biraz göz attım ekşide falan yorumlar facia, baktım bayisi falanda yok yaşadığım şehirde, hadi isslerin yan şirketler olmasını bir nebze anlıyorum en azından kurulum arıza durumlarında telekom yada altyapı sağlayıcısı kimse o bir şekilde çözmeye çalışıyor sorunu ama mobil operatörde bu tarz firmalar pek mantıklı değil benim için, yine 50-100 fazla verip turkcell vodafone telekom üçgeninde kalmak daha sağlıklı, teknosacell pttcell bimcell vs... örnekleri de benzer olarak ana sağlayıcı altyapısı kullanan ama onlarda yine ulaşılabilirlik durumu var abone olmak istediğinde en azından bir bayisine gidip işlem yapabiliyorsun kargoyla gsm aboneliği nedir Allah aşkına ya
Ben de yaklaşık bir yıldan beri kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamıyorum..
Fiyat iyi lakin şikayet çok
Bir ara gördüm web sayfasında hangi bankalara sms gidiyor gitmiyor, şimdi baktım bulamadım. Güncel bilgiye ulaşabilen var mı acaba arkadaşlar?
Büyük bankaların çoğu şuanda var
Mesela Akbank görünmüyor listede ama bana sms geldi
Yapıkredi, İşbankası, Ziraat, Vakıf, Garanti vs var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X