< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler. (19. sayfa)
-
-
-
Ulan daha yeni geçtik şöyle 1 sene filan keyfini süreydik
-
Bugün akbank kart ile trendyol ile alışveriş yaptım doğrulama kodu geldi ama biletdükkanından bilet almak istedim gelmedi, çok garip
-
Sipariş verdik bakalım bizi hangi maceralar bekliyor görelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank uygulama sms dogrulamasi geliyor mu hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi geliyor bi gelmiyor bende anlamadım az önce trendyoldan ve daha önce alışveriş yaptım geldi, alışverişimi yaptım
Ama geçen hafta biletdükkanı diye bir yerden bilet almak istedim gelmedi
Naysta ekli akbank kartımdan para çekerkende geldi.
Başka yerde denemedim yalnız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 3 Ekim 2024; 0:29:57 > -
Faturalı Trcell 10 GB netli tarifesi 130 TL kullanırken önümüzdeki ay tahuttun bitmesi ile 250. Ye çıkarıyor net GSM nasıl arkadaşlar önerir misiniz faturasız faturalı farketmez fiyat düşük olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O iş öyle olmuyor işte,ucuz diye geçiyorsun bizim gibi pişman edip geri kaçırıyor seni netgsm..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde ve iş yerinde net var mesaj çok kullanmam arama desen aylık 200 dk geçmez olmayan yerini aciklarmisiniz bu kadar kullanıma 250 TL çok değil mi
Ben annemim hattı taşımıştım 6-7 ay oldu. Başlarda iyiydi ama son 1 aydır ses kalitesi düştü kesik kesik oluyor anlaşılmıyor. 4g ve volteyi kapattım. Biraz iyi gibi
-
Çok kullanmayacaksanız, karşıdaki ile konuşurken ses kesilmeleri sorun değilse geçebilirsiniz..ses kesilmeleri belki olmaz sizde, çünkü bant daralması yapıyor turkcell, netgam için..belki sizin bölgede baz yoğun değildir vs.bir sürü detay var..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
250 e tcell de kal pahalı onermemıs ttkom 3x artırıyor
-
2 Hattımı geçirdim 1 tane daha taahhüt bitince geçmek üzere bekliyor ama şöyle sorunlar mevcut;
1)Birisi sizi aradığı zaman çevir sesi gelmiyor, telefon çalmıyormuş gibi oluyor ama arama size ulaşıyor
2)Aramayı açtığınızda bazen ses gitmiyor kapatıp açınca düzeliyor
3) Volte vs olmadığı için ses biraz kötü.
İlk iki problemin üstteki durumla alakalı olduğunu düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 27 Ekim 2024; 15:16:23 > -
Aynen arama sesi olmuyor, karşıdaki telefonunun çaldığını anlayamıyorsunuz
-
Ucuz etin yahnisi yavan olur
Forumda bi Vodafone Gizli Tarifeler isimli konuyu görünce gülüyorum bir de NETGSM konularını görünce gülüyorum.Ha gayret 5 sene sonra Türkiye`nin en iyi GSM operatörü olacak.
Turkcell paketim bitiyor. Netgsm geçeyim diyorum ama korkuyorum sms ve volte sorunu, bir anda aşırı zamlanmasi ihtimali ( Turkcell baskısı ile). Bimcell geçip netgsm oturana kadar orada mi kalsam bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hatta geçmiş biri olarak söylüyorum fiyat çok iyi müşteri hizmetleri idare eder. Lakin tuşlu telefonda çekmeme sıkıntısı var adamları arıyorum müşteri hizmetleri isterseniz başka operatöre geçin diyor. Onu duyunca çok şaşırdım. Biz bu işi tuşlu telefonda düşünmedik onun için çalışma yapmadık diye anlıyorum. Kesin şey düşündüler .21. Yy da hala tuşlu telefon mu kullanan kaldı a.k demişlerdir ama evet var hala tuşlu telefon kullanan var. Zamanla daha iyi olacaklardır eminim fakat çok fırın ekmek yemeleri lazım daha.Bu arada belli saatlerde müşteri temsilcisine ulaşabiliyorsunuz ve bazen yarım saatten fazla bekleniyor bağlanmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X