Şimdi Ara

Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
55
Favori
62.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 ay önce fazla hatların birini taşıdık.
    iyi kötü kullanmaktaydık.
    Bu gece sinyal tamamen gitmiş.
    Aynı durumda olan var mı?
  • 'Sen misin bu ülke insanına ucuz hizmet veren!' cezalandırması: Sinyalini kesme.

Başka ülkede olsa Turkcell gibi firmaların kafasını koparırdı devlet ama dur bi' dakka Turkcell de zaten devletleşen hükümetin malı.
  • Sauthern Man kullanıcısına yanıt

iyi de mesela hatları taşımak istiyorsun sms gelecek sinyal olmadan sms sana nasıl gelecek hattı nasıl farklı operatör e taşıyacaksın orasıda ayrı bir konu

• Cihan kullanıcısına yanıt

Hat taşınır, onda sıkıntı yok. Gelen sms yalnızca bilgilendirme maksatlı geliyor. "Şu gün şu saat hattınız taşınacaktır" gibisinden. Taşınıp taşınmadığını, gerekirse BTK'nin sitesinden, numaranızın hangi operatörde olduğunu gösterir sayfadan (link) bulabilirsiniz veya ikinci bir telefondan aradığınızda az çok hangi operatörden hizmet aldığını, anonstan bile yakalayabilirsiniz. Fakat taşımada herhangi bir sorun vs. olduysa veya ikinci bir numaranız yok ve irtibat olarak da aynı numarayı verdiyseniz, taşımada bir sorun oluştuğunda bilgilenmeniz mümkün olmayabilir.

Turkcell'i böyle davranmaya iten, muhtemelen NetGSM ile olan anlaşmada, beklemediği bir durumun oluşması gibi sanki. Yani bir nevi, ya bu kadar NetGSM müşterisi beklemiyordu ya da teklif ettiği rakam, kendi sunduğu hizmetlere göre çok düşük kaldı vs.. Yoksa durduk yere neden böyle bir davranış sergilesin.. Filler tepişir, çimenler ezilir.. Olan yine vatandaşa oluyor.

• Yahu siyaset yapmayın falan diyorlar da nasıl yapmayacaksın arkadaş ya. Millet ucuza alamasın diye hepsini biz soyalım diye varlık fonundaki şirket vatandaşı düdüklüyor resmen ya. Mafyavari hareketlerle engelleme yapıyorlar. Gerçekten bu olaylara rağmen bu tayfanın taraftarına diyecek bi şey bulamıyorum. Tutarlı bir eylem gerekiyor gerekiryorsa müdürlüklerine gidelim eylem yapalım.

• jordi J kullanıcısına yanıt

Hat taşıma işlemi başlatmak için hatta sms geliyor.

Hat sinyal almaz iken sms nasıl gelecek ondan bahsediyorum ben..

Örnek A firmasına taşıyacağım numarayı yazıp taşıma işlemine başla diyorum hat sahibi olduğumu teyit etme amacı ile sms geliyor gelen kodu karşı tarafa veriyorum o şekilde ilerliyorum.

• Son durum hakkında bilgisi olan var mı ay sonunda taşıma yapmayı düşünüyordum şu an yeni geçiş yapanlarda sinyal var mi
  • MEVCUT ÇOCUĞUM KULLANIYOR. BİR SORUN YOK. TARİFESİ 59 TL DEN 99 TL YE ÇIKMIŞ. YİNEDE EN UYGUN OPERATÖR.

BANKACILIK KULLANAMAYANLAR İÇİN UYGUNDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

• düş hekimi D kullanıcısına yanıt

Şu an için sıkıntılı.

Turkcell ile olan problemin çözülmesini bekleyin.

"Geçiş tamamlandı ancak hat yok."

• Cihan kullanıcısına yanıt

taşıma işlemini "başlatmak için" sms falan gelmiyor, arkadaşın dediği gibi sadece bilgi sms i gelir.

SIM kartım arızalanmıştı, yeni sim kart için para istediler. Bende diğer operatöre gidip hat taşıma işlemi yapmıştım, sim kart da bedavaya gelmişti. Eee SMS gelmedi diye hattım mı açılmadı???

• kcellat kullanıcısına yanıt

Normalde sms ile onay kodu geliyor diye biliyorum

Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler.
  • Hiç ümit varmı? Netgsm ye taşıma yapacaktım 1 hat
  • deepbluee61 D kullanıcısına yanıt
    Ay sonu elvada diyeceğim malesef , arayanlar telefon kapalı diyor WhatsApp dan arıyorlar

Ben arıyorum boş boş bekiliyor , çalma sesi felan yok şakkadank açılıyor
  • Netgsm tamamen patladımı
  • Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler.

YENİ HAT ARAYANLAR 23 KASIM 2024 TEN İTİBAREN VODAFONE KAMPANYA YAPMIŞ UGUN FİYATLAR. NETGSM RİSKLERE DEĞMEZ

• tornado34 kullanıcısına yanıt

Guzel fiyat ama vergiler haric diyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.