Bende Turkcell deyim geçiş için baktığım da bı uyarı çıktı bazı bankalar ile sms anlaşma sürecinde imis benim çalıştığım banka ile anlaşma olmadığı için şuan için netgsm geçiş i erteledim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler. (20. sayfa)
-
-
Akbank ve enpara gelirse zaten çoğu banka tamamlanmış oluyor. fakat şunuda hatırlatalım ön ödemeli kartlarda da sıkıntı var. örneğin: Sipay
-
Hocam bana akbanktan geliyor enparayi denemedim. Ama fibabanka ve ing de sıkıntılı gelmiyor onlardan. On odemeli param oldubil nkolay falan gelmiyor diğerleri geldi hep çoğunu denediğimde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
QNB gelince Enpara da gelmedi mi? Zaten aynı çatı altındalar Enpara ayrı bir banka bile değil şuan (ilerde olması planlanıyor ama şimdilik değil)
İşbankası gelmiyor ön ödemeli kartlar gelmiyor
Paycell gelmiyor
Lanet ettim
faturalı teklifler - pttcellFaturalı Teklifler - PTTCellhttps://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler
Kasım ayına özel tarifeler var.
-
Nays işbankasının mobil uygulamaya bildirim geliyor zaten normalde iş bankasına internet açıken sms gelmez
-
Bana nays da gelmiyor hocam
Bana hem akbank hem de işbankası geliyor
-
Yüzde 65 civarı zam yaptılar bugün cazibesi kalmadı
-
Evet ya o ne fiyat öyle netgsm'yide kuruttular
Ben Turkcellin yedi ceddidi
Anneme 500 dk ses paketi yani sadece konuşma almıştım. O zam yememiş. İnternet olan paketler zamlanmış.
Alıntı
metni:Değerli abonemiz, Kasım ayında Sanal Mobil Şebeke Hizmeti toptan data (GB) ücretimiz yaklaşık 3 katına çıkarıldığından maliyetlerimiz artmıştır. Uygun fiyatlı GSM hizmetine ulaşabilmeniz için tarife ve paket fiyatlarımızı belirlenen bu oranın çok altında, ortalama %68 olacak şekilde artırmak zorunda kaldığımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Not: %68 artış oranı, tüm paketlerin artış oranının ortalamasıdır. Paket bazlı oran değişikliği olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 10 Kasım 2024; 1:21:12 > -
Fiyatlar ne yazık ki kötü duruma geldi. Mecburen esim yöntemine geçeceğiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ülkede vatandaşın yararına olacak her iş nasıl baltalanır anlam veremiyorum netgsm ile uzaktan yakından ilgim yok ama turkcell 1 kuruş kazanamazsın benden bundan sonra bu kadar da olmaz yani ayıp ya.
-
Trkcell yaşatmamış adamları...
Yazık bu millete....
-
www.cumhuriyet.com.trNetgsm’den ‘engel’ iddiası: ‘Turkcell, baz istasyonlarına erişimimizi engelliyor’https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/netgsmden-engel-iddiasi-turkcell-baz-istasyonlarina-erisimimizi-2267178
Olayın altyapısı bu
Zam Turkcell baz istasyonu kullanım ödemesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tamda yeni bir hattımızı taşımıştım, bugün taşıma oldu ama hat almıyor, önceki taşıdığım netgsm hatlarında sıkıntı yok ama yeni taşıdığımda servis yok
Bende yeni taşıma yapacaktım. Umarım sorun çözülür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu 1 haftadır sıkıntı yaşıyoruz telefonla arama yapiyoruz arama sesi duymuyoruz çat diye karşı taraf açıyor telefonu. tuhaf bi işler dönüyor umarım düzelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X