Şimdi Ara

Yeni Mobil Oyunum - Zombie Survival - Android & IOS (Bir Göz Atabilirsiniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
17.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
262 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bulamayanlar "Zombie Survival Hayatta Kalma" diye aratsın ve Zombie Survival yazan oyunu indirsin.

Android:
    play.google.com
    Zombie Survival: Survive Sandbox Killing Simulator - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zkgames.zombie.survival

IOS:
    App Store
    ‎Zombie Survival: Endless Arena
    https://itunes.apple.com/us/app/id1347118961

Yeni oyunumu yayınlamış bulunmaktayım bir göz atarsanız çok sevinirim. Herkese teşekkür ederim.

Zombie Survival bir ücretsiz aksiyon zombi atış hayatta kalma ve strateji oyunudur. Hayatta kalabildiğin kadar hayatta kalmaya çalış ve yürüyen ölü zombileri vur. Sürekli zorlaşan ve oyuncunun limitlerini zorlayan bir oyun. Yeteneklerini geliştirebilirsin.

Zombie Survival - Oyun Özellikleri:
    ★ Yüksek Grafikler
    ★ Tabanca, Keleş, Sniper ve Tüfek
    ★ Zombiler, Avcılar ve Bosslar
    ★ Toplanabilir Eşyalar
    ★ Dalgalar
    ★ Zırhlar
    ★ Kullanıcı Dostu UI
    ★ Liderlık Sıralaması
    ★ Başarımlar

(Oyun Türkçedir Resimlere Aldanmayın)

Forumdan başka arkadaşlarımızın oyunları
    quote:

Orijinalden alıntı: Goballerman
    Tebrik ederim çok emek verilmiş çok uğraşılmış sonuna kadar destekliyorum. Ben de unity ile oyun geliştiriyorum buradan benim oyunuma da göz atabilirsiniz.
    play.google.com
    Red Ball Mr Mustache - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekgames.RedBallMrMustache

quote:

Orijinalden alıntı: ugurdemirel67

ben de bir geliştirici olarak indirdim ve oyladım. Oynamaktan zevk aldım gerçekten başarılı olmuş. Destek amaçlı kendi oyunumun konusuna göz atarsanız sevinirim.
    https://forum.donanimhaber.com/bilgi-savaslari-yeni-oyunum--122776957

quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Sanırım tek kişi yaptınız,ses,animasyon,kodlama,grafik,harita tasarımı hepsini tek kişinin yapması çok zor bir olay.
    Dışarıdan bakınca basit gözüküyor(Crysis 3 oyununa göre mesela komik tarafı işin),ancak tek kişinin bu kadar olayın altından kalkması büyük bir başarı tebrik ederim.
    Ben de uzun vadeli olarak Unity kullanarak 2d oyun geliştiriyorum tek başıma,github ve unity de yeni sayılırım ancak bir yerden başlamam gerekti ve bu gün başladım.
    Terraria benzeri bir oyun olmasını planlıyorum,crafting sistemli hayatta kalma oyunu olacak,karakter etkileşimini,kamera takip sistemini yazdım,parallax arkaplan sistemini yazdım elle.

Github sayfası :www.github.com/rpggeek
    Github kullanmayı yeni öğreniyorum saçma şeyler göze çarpabilir kusuruma bakmayın.
    Kodların çoğu türkçe kaldı,1-2 güne hepsini ingilizceye çevireceğim,optimizasyonu en sona bıraktım şimdilik ilk amacım kodların verilen görevi yerine getirmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZK_Games -- 24 Şubat 2018; 22:0:6 >

• EDIT: Arkadaş kafayı nasıl bana takmışsa hakaret olmayan yorumumu şikayet edip sildirmiş. Tüm kıskananlarda bu yorumu artılıyor falan komedi

İlk yorumun Çöp, Ikinci yorumun Çalıntı (olmadığı halde), Üçüncü yorumun Ben Daha İyisini Yaparım, Dördüncü Yorumun ben çalıntı demedim ki? TROLL MÜSÜN YOKSA CİDDEN SIKINTILARIN FALAN MI VAR? NİYE BU KADAR KISKANIYORSUN

Hangi asset hazırmış canım bir anlatsana link falan at hani? Niye iftira atıyorsun anladık kıskanıyorsun ama saçmalama.

Şu oyunu 1 haftada yap sana istediğin kadar para vericem tüm oyunlarımın haklarınıda vericem. Öyle boş keseden sallamak yok lafı koyduysan yapsana?

Allah için şu oyunun assetstore linkini falan bir atsana? Ve bekliyoruz 2 günde yapabilirim diyorsun yap bekliyoruz
    Assetler hazir oldugu icin ortada emek yok gibi bir sey, geriye kodlar kaliyor ki ortada ahim sahim bir oyun mekanige de yok. Boyle bir oyun yapmak 0 unity bilgisiyle bir kac gunde yapilir. Eger arastirsaniz boyle zibilyontane oyun oldugunu gorursunuz.

Birinin benim uygulamama cop demesi beni zerre uzmez kimse herkesi memnun edemez.
    Uzmanlığınızı konuşturacak oyunlar yapmanız dileğiyle diyeyim öyleyse. Çünkü ben Türk oyun sektöründe artık çıtayı yükselten insanlar görmekten yanayım, bu siz olabilirsiniz veya başkası olabilir vs.

İndirme sayısını düşünmek yerine, hatta mümkünse mobil oyunlar ile uğraşmak yerine her anlamda sektör standartlarını zorlamaya yönelik oyunlar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü düşük çıtalı oyunlar her yerde var zaten, Unity'nin asset store'u zaten pek çok şeye hızlı olanak sağlıyor, yaptığınız oyundaki gibi klasik sert objeler hazır ve kolaylıkla bulunabiliyor internette. Haliyle gerçekten çok bilgisiz insanlar belli bir çizgide oyun yapıyor bu sayede. Ama gel gör ki kalite yerlerde. Yani maksadım bunların ilerisinde şeyler görmek.

Bence bahsettiğiniz yüksek çözünürlüklü ve yüksek boyutlu versiyonunu da çıkarıp paylaşın. 1GB boyutunda yüksek çözünürlük doku paketi fazla olur tahminimce, bu sizin optimize yeteneğinize bağlı. Mekanınızdaki objeler belli çünkü, kolon, karakterler, variller, kutular, duvarlar, zemin vesaire. Birbirlerinin kopyası zaten hepsi, bence çok fazla boyut sıkıntısı çekmeden daha iyi görseller elde edersiniz ama çokta önemli değil mobil oyun. İlerlemeli vesaire de değil oynadığım kadarınca.

Ama benim görüşüm hazırladığınız render materyalleri yetersiz, çözünürlükten ziyade. (Çok bir bilgim yok ismini yanlış söylemiş olabilirim) Varsın sistemleri zorlasın, bazı gayet güzel grafiklere sahip çok iyi optimize edilmiş mobil oyunlar var tabi bunları yapanlar tek kişi değil şirket. O yüzden onlar kadar iyisini bekleyemem kimseden ama fazlaca vakit harcanırsa bizim insanımız da yapabilir çıtayı yükselten bir şeyler.

Dediğim gibi acemi değilseniz uzmanlığınızı konuşturduğunuz işler paylaşmanız dileği ile.

Tekrardan emeğe saygı.
    Klasik, bir süre Unity çalışıp acemi bir şekilde hazır modellerle geçiştirilen oyunlardan biri. Desteklemek lazım mı? Kendini daha fazla geliştirmesi adına motive etmek için evet desteklemek lazım. Ama oyunun bir güzelliği, özelliği yok. Bizi ileri taşıyan hiçbir şey yok yine maalesef.

- Kontroller zayıf.

- Grafikler açıkçası çok kötü, mobil oyun olduğu için önemli değil ama çağın gerisinde. Çizgisel bir oynanış, insanı cezbeden bir şey görünmüyor.

Yapanın emeğine sağlık.
  • Tebrikler.
  • İnşallah başarılı olursunuz. Çok emekler var bunların arkasında. Tebrikler ve Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI Engineer

Tebrikler.

Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuntt

İnşallah başarılı olursunuz. Çok emekler var bunların arkasında. Tebrikler ve Başarılar

Çok teşekkür ederim sağolun
  • Unity 3D ile mi yaptın? C# biliyor musun? Bir de assetleri satın mı aldın yoksa ücretsiz olanlardan mı kullandın?
  • quote:

Unity 3D ile mi yaptın? C# biliyor musun? Bir de assetleri satın mı aldın yoksa ücretsiz olanlardan mı kullandın?

Unity C#

Modelleri diyorsan çoğu ücretsiz modeller bazıları kendi modelim. Spritelar vs. hepsi photoshoptan yaptım mesela sprite oyundan çekip photoshopta editleyip sprite haline getirdim vs. vs.

Optimize etmek kolay olmadı öyle diyim. Üzerinde baya oynadım mobile uygun hale getirmek için o modelleri. Sıfırdan Blender üzerinde açıp triangle ları azalttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZK_Games -- 22 Şubat 2018; 17:46:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZK_Games

quote:

Unity 3D ile mi yaptın? C# biliyor musun? Bir de assetleri satın mı aldın yoksa ücretsiz olanlardan mı kullandın?

Unity C#

Modelleri diyorsan çoğu ücretsiz modeller bazıları kendi modelim. Spritelar vs. hepsi photoshoptan yaptım mesela sprite oyundan çekip photoshopta editleyip sprite haline getirdim vs. vs.

Optimize etmek kolay olmadı öyle diyim. Üzerinde baya oynadım mobile uygun hale getirmek için o modelleri. Sıfırdan Blender üzerinde açıp triangle ları azalttım.

Kendin modellediysen ayrı tebrik ederim. Bir ara ben de merak sardım ama C# bilmediğim soğudum. Şimdi yazılım çalışıyorum. İnşallah kendi oyunlarımı yapacağım. Gerçi ben okul öncesi için yapacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZK_Games

quote:

Unity C#

Kendin modellediysen ayrı tebrik ederim. Bir ara ben de merak sardım ama C# bilmediğim soğudum. Şimdi yazılım çalışıyorum. İnşallah kendi oyunlarımı yapacağım. Gerçi ben okul öncesi için yapacağım.

Devam et bende ilk oyunum kimse indirmedi diye soğumuştum ama pes etmedim

• Konuyu öne çıkaralım malum ülkemizde bu tür girişimlere pek destek yok ve geliştiricilerin hevesleri kırılıyor. Şuan elimizden gelen konuyu yukarı taşıyıp destek olmak. Emeğe saygı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaferciğim oyunu hemen indiriyor ve deniyorum.Oyun şahane gözüküyor.Emeğine sağlık.Konuyu şikayet ederler diye öbür hesabından açmadın herhalde
  • Mesajım bulunsun. Eve geçince indirip, oynayacağım. Emeğine sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim.Oyunun grafikleri fena değil gibi...Birazdan indirip bi test ederim.Hoşuma gitmese dahi destek amaçlı puan vereceğim .Seveceğim gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz bu oyunları yapıyorsunuzda kazancınız ne oluyor acaba

• nick 2k games den calinti gibi Bizim oyun sektorunde kasli yeniceri cizmeyeni begenmiyorlar ama helal

• Hocam oyununuzu indirdim,elbette destek olmak görevimiz.Birkaç eleştri yapayım isterseniz,

Zombiler çok hızlı haraket ediyor.

İlk etap için zombieler güçlü.

Adamın silahla kontrolünde bir zaafiyet var.Sanki silahla kontrole geçince adamı döndüremiyorum.

İphone x düzenlemesi ekranı yaymış.Çözünürlük ayarı gerekiyot sanırım.

Kontrolleri elden geçirirseniz bu kadar emek boşa gitmesin.

X ile kontrol sıkıntısı da olabilir.

• Left 4 Dead serisi geldi aklıma. Ne oyunlardı be...
  • 76 artı almış, üstelik bu konu yazılım bölümünde ilgi görmemişti

Başarılarınızı dilerim. 1 hafta-3 ay arasında ben de oyunum için konu açmayı planlıyorum. (Unity)

• Başarılarının devamını dilerim hocam, fakat neden Türkçe değil.

• Just survive 100k indirmeyi geçmiş tebrik ederim. Reklam vermiş miydin just survive için?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.