Şimdi Ara

Yeni Mobil Oyunum - Zombie Survival - Android & IOS (Bir Göz Atabilirsiniz) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
17.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
262 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.2 Versiyonunu oynayanlar kontroller hakkında tavsiyeleriniz var mı?

Bazıları kontrollerde sorun yaşadım diyor ama ben ve bazı kullanıcılarda yaşamıyor. Hassasiyetten olduğunu düşünüyorum ama hassasiyet ayarı ekledim yani sorun ne?

Çok tuş var dediniz. Reload tuşunu kaldırıp otomatik yaptım.
  • Mobil oyunları sevmiyorum, bu tarz oyunları da sevmiyorum. Ancak ortada bir emek var.

Konu üstte kalsın.

Başarılar, bu konuda daha iyi yerlere gelirsiniz umarım.
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefatrat -- 9 Temmuz 2018; 15:45:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefatrat

.............
    Reklamsız ilk aylarda tutmaz zaten. Just Survive 500.000 indirme aldı ama o oyunda aylar boyunca 2000-3000 indirme durmuştu sonra bi anda arttı.

Oyunun Appstore(IOS) daha başarılı gidiyor. Google Play öne çıkartması için fazla indirme almak gerekiyor.

Yani 1.000.000 indirme alan oyunun 5.000.000 indirmeye ulaşması 100 indirilen oyunun 5.000 indirmeye ulaşmasından daha kolay.

100+
    500+
    1.000+
    5.000+
    10.000+
    50.000+
    100.000+
    500.000+
    1.000.000+

Bu sınırları geçince otomatik olarak daha fazla indirme almaya başlıyorsun.

Zombie için hala 10.000+ bekliyorum

Genelde büyük rakipler ya bot basar ya da hayvan gibi reklam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 19 Mayıs 2018; 15:7:57 >
  • ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefatrat -- 9 Temmuz 2018; 15:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefatrat

................
    Tabiki devam ben bu işi profesyonel olarak yapıyorum. Zombie Survival daha olgunlaşmamış bir oyun daha çok eksiği var.
  • Mrb oyun şu an 5000+ indirme yazıyor acaba şuan aylık ortalama kaç tl kazanıyorsun sakıncası yoksa söyler misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir internet kullanıcısı

Mrb oyun şu an 5000+ indirme yazıyor acaba şuan aylık ortalama kaç tl kazanıyorsun sakıncası yoksa söyler misin?
    Bu oyunda reklam olmadığı için bir gelir elde etmiyorum. Reklam olsa bile gelir elde edemezsiniz.

Diğer Oyunlarım:
    play.google.com
    Just Survive: Realistic Sandbox Survival Simulator - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zkgames.justsurvive
    play.google.com
    STRIKE LEGENDS PvP: Apex Online Shooter Action 3D - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zkgames.apex.online.legends.strike

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.