EUKO daki yeni moblar hakkında bilgisi olan varmı ? bazılarının sadece ismi değişik ama tamamen yeni yapılmış moblar var ilginç ilginç yerlerde, cevap yazan herkeze şimdiden teşekkürler
Apostle slotunun yanında ilginç moblar var bi kaç tane kestim bişey çıkmayınca uğraşmadım.Birde değişik bir golem türü var golem slotunda :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Eslant doomlarda Gargoyle küçüğü bir yaratık var kestim birkaç tane
Moradondada garip örümcek tarzı seyler var :S ve eslantta mavi ruh gibi bişey var dalıcaktım yemedi :) acaba yama expansion tarzı bisey mi gelicek oyuna
Bide 25 dd ler nereden düşüyü bilen varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: nuclear_bomb
Moradondada garip örümcek tarzı seyler var :S ve eslantta mavi ruh gibi bişey var dalıcaktım yemedi :) acaba yama expansion tarzı bisey mi gelicek oyuna
dd25 olan itemler knight empire zamanından beri düşmüyor zaten bu sebeple fiyatları çok uçuk ama spear 48 kalkanlar falan delosta hala düşüyordu diye biliyorum.
Chat görevlerı ıcın bu moblar +70 sheleri için meselan czden alıosn maradında 2 npc ye gt konus dıo snra verıoısn gorevı 1 ksyle daha konusuosn baslıo ayaklık shell +70 takılar vesaire troll armorun shell halı diyim size np chaos ve bdw sertifikasıyla np de verıyor cok guzel gorevler yanı :) apsotakılere dıkkat bioflanslar agresif :D
quote:
Orijinalden alıntı: schiz0phren
quote:
Orijinalden alıntı: nuclear_bomb
dd25 olan itemler knight empire zamanından beri düşmüyor zaten bu sebeple fiyatları çok uçuk ama spear 48 kalkanlar falan delosta hala düşüyordu diye biliyorum.
Eukodan bahsediyorlar
quest shelleri ve takıları için onlar
o görevler item ve güzel exp veriyor. o mobların çoğundanda +3 3. class eşyalar düşüyor npc yede 100k+ dan satılıyor. onlardan az pot parası çıkarıyorduk. kendi başlarınada iyi exp veriyorlar ve fazla vurmuyorlar. mesela half troll var korkmadan 5 inin arasına dalın fazla vurmuyorlar. 45k exp mi ne veriyordu 60+ da.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme