Bildirim
YENİ MOD LG G3 NASIL HIZLANDIRILIR?ESKİ AÇILMIŞ KONULARLA KARIŞTIRMAYIN!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kendi telefonumda 70 cpu speed olarak çalıştırıyorum telefon resmen uçuşa geçti arkadaşlar.... -
hocam o uçuş batarya bitimiyle düşüşe geçmesin.
demem o ki bataryayı ne derece etkiliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Todo al Blanco
hocam o uçuş batarya bitimiyle düşüşe geçmesin.
demem o ki bataryayı ne derece etkiliyor?
kardeş 70 cpu speed i kurarsan bir sorun olmaz ama 75 ve 80 i kurarsan bataryayı sömürür ne kadar cpu hızı o kadar güç anlayacağın.... -
LG G3 amiral gemisi ve zaten 2.5 GHz saat hızında çalışıyor.. Yıl olmuş 2014 amiral gemisi nasıl oluyor da lag sorunu yaratıyor ?
Oyun filan oynarken zaten GPU da CPU da gerektiği kadar artıyor hızı.. Sizin yaptıklarınız cihazın ömrünü kısaltır.Küçük takılma yapıyor diyede boşu boşuna overclock yapmayın Androidin stabilite sorunlarından kaynaklanıyor o takilmalar..
quote:
Orijinalden alıntı: erayozdemir
LG G3 amiral gemisi ve zaten 2.5 GHz saat hızında çalışıyor.. Yıl olmuş 2014 amiral gemisi nasıl oluyor da lag sorunu yaratıyor ?
Oyun filan oynarken zaten GPU da CPU da gerektiği kadar artıyor hızı.. Sizin yaptıklarınız cihazın ömrünü kısaltır.Küçük takılma yapıyor diyede boşu boşuna overclock yapmayın Androidin stabilite sorunlarından kaynaklanıyor o takilmalar..
kardeş normalde 60 cpu speed ile çalışıyor biz öyle görüyoruz niye mi?pil ömrü vs...geliştiriciler bu sorunu çözmüş.....
bizim göremediğimiz şeyler var sistemin içerisinde sonuçta bu xda den alınma denemiş bir olay gene sen bilirsin....
yapacaksan bi dene derim 70 cpu speed...gene karar senin....
-
Ben HTC One M8 kullanıyorum dostum stabilite sıkıntısı yok bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayozdemir -- 27 Kasım 2014; 17:19:05 >
quote:
Orijinalden alıntı: erayozdemir
Ben HTC One M8 kullanıyorum dostum stabilite sıkıntısı yok bende
kardeş tam bir yer uçağı güle güle kullan...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X